Photoshop

Vil dere se noe stygt?

For noen dager siden blogget jeg dette bilde;

Og når jeg tenker over det, så er bildene jeg brukte til å lage dette bilde, noe av det styggeste jeg noen gang har sett, hahah, så latterlig;HAHAHAHH, så stygge poser. Følte bare for å vise dere, siden det var så stygt. Spesielt det nederste, er skikkelig stygt.

Pleier du å leke med photoshop, slik som meg og deg selv som modell?

You dead whore


Snakk om å møte døden før døden, hah. Ser seg selv i speilet og ser seg selv død, nice one. *SHOCK*

Ble inspirert av drømmen jeg hadde for litt siden. Jeg drømte at jeg var i min egen begravelse. Bare helt sykt egentlig. Gjorde dette bilde veldig fort og gæli. Derfor er det ikke så nøye gjennomført heller. Det er to bilder satt sammen, som du sikkert ser, lol. I drømmen satt jeg liksom å så min egne begravelse, alle menneskene som var der. Også mens jeg lå i kista, reiste jeg meg, og tok i mot godteri osv, som mamma ga meg, mens jeg satt å så på liksom. Også la jeg meg ned i kista igjen og ble kasta på et bål og brent. I min egne begravelse død 11 år gammel, kom i min egne begravelse 15 år gammel. HERREGUD. SYKT, vedder på at ingen skjønte det der.

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits