Musikk

HERE WITHOUT YOU

Bra laget, søt film. Se den selv om du kanskje ikke liker WoW. Sangen er uansett kjempefin.

top five

Husker dere i svar-videoen min at jeg skulle legge ut fem favorittsanger under videoen? VEL, det glemte jeg jo selvfølgelig, så her er et innlegg med sanger.

Tilfeldig rekkefølge;

Remembering Sunday - All Time Low 


Stjerner - Karpe Diem


Vermillion - Slipknot


Ashley - Escape The Fate


Snuff - Slipknot

Digger videoen, så jeg måtte bare ta den med <3

Sånn, det var fem sanger jeg synes er veldig fine og hører mye på for tiden. Hva synes du?

WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER?___AMEN___


Hva synes du om Justin Bieber? Jeg liker han ikke.

Don't cha

Jeg har ikke så mye å blogge om i dag, hehe, har ikke gjort en dritt egentlig. Annet enn å være hjemme, selvfølgelig, og kjøpt et teppe! Nå sitter jeg og Helene og utveksler American Idol videoer på youtube, som er hysteriske.. HVERT FALL for meg fordi jeg er hyper. WATCH THIS:

What if i Stumble - Dc TalkDette er en sang som sier veldig mye. Alle mennesker har opplevd å gjøre feil en gang i blandt? Sangen får meg egentlig til å tenke veldig, samtidig som den er veldig fin! Og i og med at jeg ikke har så mye å blogge om for øyeblikket, tenkte jeg å komme med en sang. Kjekkt å komme med musikk anbefalinger innimellom og. Hihi.

LONDON DEL 2: P!nk konsert!

Hoved poenget med turen var P!NK-konserten på fredagen! Det var AMAZING! Jeg kan jo begynne og fortelle bilde etter bilde. Hihi. Noen av bildene er print screen fra film, så beklager veldig dårlig kvalitet på bildene.


HUN GJORDE EN HEFTIG ENTRÉ, DET VAR SYKT! SINNSYKT MORSOMT!

Også var det fin scene, og flink dame. Hoho, hun sang litt og mer og...

....sang enda mer og hadde det heftige showet, som vanlig! DET VAR RÅTT!! SYKT RÅTT!

Også var det en LUCKY FUCKING BASTARD som fikk komme opp og synge for henne.... *misunnelig*

MEN SÅ RULLA HUN RETT OVER MEG I DENNE BALLEN, SÅ DET ORDNET SEG! SERIØST, HUN VAR RETT OVER MEG, TRÅKKA PÅ MEG OMGOMG. BARE EN LITT UNDER EN HALVMETER OVER MEG, OMGOMGOMG!!!! JEG BLE SINNSYKT GIRA, JEG ER HELDIG, SETT HENNE PÅ SÅ NÆRT HOLD. OMGOMG. HUN SÅ NED PÅ OSS OG SMILTE SIKKELIG. AWWWW.

Også etter en lang, heftig og dritmorsom og bra konsert, var det slutt. ): Jeg ble trist.

Dette er den HEFTIGSTE KONSTERTEN JEG NOEN GANG HAR VÆRT PÅ OMGOMGOMG!!! JEG FØLER MEG SINNSYKT HELDIG SOM BARE HAR VÆRT EN HALVMETER UNNA AV Å TA PÅ HENNE, HERREGUD. ARG. SAVNER DET. <3 Kjempe kul dame! Også har hun søt latter. *u*

MISUNNELIG ELLER?!?!
Lese mer fra London turen min? Les del 1 HER!
Del 3/Siste del kommer mellom klokken 17-20 i morgen/i dag, på dagtid!


You don't really wanna mess with me tonight..

I'm gonna make a change..

I dag har vi gått langs HELE Akerselva. Det vil si, fra Kjelsås til Oslo. Det er ganske langt. Gikk greit, fordi jeg er fokusert på og komme meg hjem og til Helene. Jeg var hos Helene i dag, hihi. For å trøste litt, og fordi jeg var NØDT til å se henne, ellers fikk jeg dårlig samvittighet. Også fant vi ut at i dag var det jo 7.juni. DET VIL SI: 3 MÅNEDER I DAG! Hihi. Vi spiste fiskegrateng, også hadde vi levende lys på bordet, hihi. Også spiste vi en 3 måneders is før jeg satt meg på toget. Savner henne allerede. Gleder meg til helgen igjen. ♥

Jeg har ikke så mye å si i dag, jeg føler ikke for å blogge så mye. DERFOR SKAL DERE FÅ LOV Å HØRE PÅ DENNE SANGEN HER 48939032 GANGER HVIS DERE VIL, DET SKAL JEG, HAR DEN PÅ HJERNEN:

Michael Jackson - Man in the mirror


.. for once in my life.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits