desember 2010

HAPPY NEW YEAR


Godt nytt år. Feirer hos kjæresten min i kveld. Skal avslutte dette året og begynne det nye med verdens herligste jente, som jeg elsker kjempe masse. Hihihi.

Mr. T..

Sovnet klokken halv åtte, våknet klokken ni, spiste middag og har sett film med pappaen min! Pappa hadde aldri sett Sweeney Todd før, så jeg tvang han til å laste den ned så vi kunne se den, jeg har sikkert sett den mellom 50-60 ganger nå og kan filmen baklengs, men det er en annen sak, jeg elsker den!Vet jeg har postet disse bildene for LENGE LENGE siden, men samma det.

fucking fucker

Jeg og pappa ser på film, jeg vet ikke hva den heter, men det går på TV2 Filmkanalen. I dag har jeg fortsatt ikke gjort noe annet enn å sitte på ræva. I morgen derimot, skal jeg opp klokken ti, være med pappa på jobb klokken elleve og være der til ca to, før vi drar hjem igjen for å slappe av litt til. Må prøve å legge meg tidligere enn 4-5 i natt da. Hvis det i det hele tatt er mulig når du våkner klokken to på ettermiddagen og ikke får sove før neste morgen igjen. Jeg får lese litt, kanskje jeg blir trøtting.


Det er gøy å redigere bilder. Ja, jeg har gjort bakgrunnen svart fordi dere ikke trengte å se den tomme saftflasken og kaffekanna som sto bak meg, hehe. Og nå skal jeg ikke gjøre dette innlegget noe lenger.

Ha det bra

Don't cha

Jeg har ikke så mye å blogge om i dag, hehe, har ikke gjort en dritt egentlig. Annet enn å være hjemme, selvfølgelig, og kjøpt et teppe! Nå sitter jeg og Helene og utveksler American Idol videoer på youtube, som er hysteriske.. HVERT FALL for meg fordi jeg er hyper. WATCH THIS:

Harry Potter

Jeg var i Oslo i dag, kjøpte noen Harry Potter bøker på engelsk, jeg ser tv nå, og snart skal jeg sove.
Jeg er spøkelse.


Glass

Pose to the camera bitch.

 

God natt

GI MEG PLANTEN

Jeg og storebror sitter å ser på Wallie, den derre roboten. Den er søt.

Planen i dag var egentlig å stå opp tidlig, dra til byen med storebror og sånn.. Når vi havner i byen i dag ble ganske så fort uvisst når vi våknet klokka kvart over to og skulle passe bikkjer. Vi drar nok så fort mamma kommer hjem, tror jeg.. Haha, sånn går det når du snakker i telefonen til klokka er fire om natten og ikke klarer å sovne ordentlig før nærmere fem.

I morgen skal jeg dra til min far, som jeg skal være hos hele neste uke, wii. Mens pappa er på jobb skal jeg bruke dagene mine skikkelig, det vil si: SOVE TIL LANGT PÅ DAG, spise litt og chille hele dagen. LOL JK. Har allerede to avtaler, som går utover 2-3 dager, så jeg har nok å gjøre, tror jeg. Pluss at jeg kommer sikker til å sitte å brette origami stjerner og fugler hele ferien også: Jeg kan ærlig si jeg har blitt avhengig, og skal lære meg å brette flere ting i løpet av ferien.

Vi har sjokolade på juletreet vårt, HEHE:

JULA ER IKKE FERDIG ENDA. Den røde der, IKKE nissen, men rett over her, er sjokolade.. BRB.

bloglovin'

JUL

Juleball, julaften og alt sånn er jo overstått, og jeg har ikke blogget noe som helst den siste tiden. Grunnen til det er vel ganske enkelt og greit at jeg ikke har orket. Uansett så har jeg bilder jeg vil dele med dere fra juleballet og julaften:

Vi tar juleballet først, det var kjempeawesome og jeg hadde det kjempe gøy. Og det beste av alt var at vi trodde vi måtte GÅ, men så kom mamma og storebror med hest og kjerre og vi dævva (HER MARAL NÅ FÅR DU BILDENE DINE):
Kjolen min, hihi. Foran "Askepott" vongen. Wii.

Meg, Maral og Susann ble kjørt i den. Og Maral var jo daten min for kvelden, hahahaha.

Ett stykk OMG. Hesten til mamma, sexy vogn, sexy storebror og enda mer sexy mamma. Uu.

I går var det julaften. Vi var 7 til bords. Det var meg, storebror, pappa, mamma, Jon(kjæresten til mamma), broren til Jon og nevøen til Jon. Hihiih. Det var kjempekoselig! Første gang på 8 år jeg har feiret jul med både mamma og pappa, er så glad pappa ville komme!

YESSS!!! Julelys.

Også fikk jeg gaver også, hihi, her er noen:

Fikk av verdens søteste kjæreste + noe annet. DØDE når jeg åpnet denne. Hihi.

Også fikk jeg Sigma-zoomlinse, til Canon kameraet mitt. Gleder meg til å få testet det ordentlig!

I tillegg til penger og gavekort fikk jeg denne søte tingen av pappa! Det er en CD som ligner på en LP-plate. Han har valgt ut låtene selv, haha, mye kult!

Jeg fikk også, veske, penger, bikini, en bok, såper, skjerf, og andre ting. Kjempe vellykket og jeg er kjempe glad for alt jeg fikk.

 

long lost

Nå har jeg vært borte fra bloggen en god stund, grunnen til det er vel for mye å stresse med og at jeg ikke har klart helt å prioritere den sammen med alt annet. Hadde en innlevering om Henrik Ibsen og stykket hans "Vildanden" til Onsdagen som var, og jeg skrev elleve sider om det dritet der, faen jeg hater innleveringer. Har også hatt fremføringer i Engelsk, prøve i tysk, innlevering i engelsk, prøve i samfunnsfag(som gikk rett i helvete og jeg vet jeg fikk en 2'er på) og mye andre forberedelser til juleball, årbok, osv. Nå er det endelig ferie, noe jeg har ventet lenge på nå. Trenger virkelig en.

I dag skal jeg til pusen min, og overfalle henne. Også skal jeg være der til i morgen, før jeg må hjem igjen, siden hun har skole til tirsdag.

Fordi jeg bare har stygge bilder på pc'n så tok jeg det styggeste bilde jeg fant med snø på, hehe:


6 dager igjen til jul, utrolig nok. Dette har gått fort! Lukkede kalenderluker blir færre og færre. Julepynten kommer opp litt etter litt. Nå gleder jeg meg til å se Grevinnen og Hovmesteren, Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen, som jeg pleier å se hvert eneste år med mamma eller pappa, spør nå hvem jeg er hos.

I år skal pappa komme hit faktisk! Det blir koselig, første gang jeg feirer jul med både mamma og pappa på 8 år. Jeg gleder meg som en liten unge. Mamma og kjæresten Jon, skal stå og lage mat for harde livet, haha, siden vi blir 7 stykker i år. Gleder meg!

Dette ble et langt innlegg, så jeg gir meg nå, buh-bye.

klokken er

Jeg har hatt et type "blogg fravær" i det siste. Har blogget utrolig dårlig, og når jeg først blogger, hva blogger jeg om liksom? Skriver mindre enn en setning. Jeg skal ikke beklage meg, men ja, jeg skal prøve å komme sterkere tilbake! I og med at jeg har lyst til å blogge så og si hele tiden, men ikke gjør det skal jeg derfor tvinge meg selv til å blogge. Er ikke bra å nerde alle mulige spill hele dagen, man får liksom ikke tid til annet.

Det har ikke skjedd så veldig mye i det siste. Jeg gleder meg veldig til jul! Det blir vel den merkeligste julen jeg noen gang har hatt, tenker jeg. Vi får se. Gleder meg hvert fall kjempe masse! Eneste er at jeg såvidt har begynt med julegaver. Kjempe bra, Ellen. Skal til Oslo på mandag da, så får vi se hva jeg finner ut av. Har ikke så veldig mye penger igjen, for å si det pent.

Gruer meg til neste uke! Har innlevering i norsk og fremføring i engelsk. Juleball på torsdagen også, det blir gøy, hihi. Også er siste skoledag på fredag. Mye å gjøre, oh yes.


Nam, nam, nam.

Nå skal jeg farge opp håret. Ja; sort.

Er du ferdig med julegavene enda?
Gleder du deg til jul?

dumbledore supports gay marriage

Jeg døde. :(

Oi, heh

Som dere sikkert har sett til nå, har jeg byttet design, yay for meg. Trengte en forandring siden det var så lenge siden hoho.

Det så sånn her ut før liksom, hvis dere alt har glemt det;

Sidepanelet er 20px bredere. Som vil si at bloggen har blitt 20px bredere, hehe. Fått header, endret farger og ny tekst i sidepanelet. Nytt "profilbilde" kommer senere, tror jeg.

Hva synes dere?

After all this time? Always.


Jeg skal lese alle Harry Potter bøkene på Engelsk, nå veit jeg hver tfall hva jeg ønsker meg til jul. Har ikke lest noen av dem, ups. Sett alle filmene da, flink jente.

upssann

NEI, jeg har ikke vært en flink blogger i det siste. You know why: GAMER WOW HELE DAGEN LANG! Jeg er så nerd, trenger virkelig et liv, har du et å låne bort er jeg villig til å ta det?

I dag når jeg våkna så hadde det snødd mye, masse, mer enn masse! Jeg bare "wow, shit" liksom. Også ville jeg ut å leke i den, men det var for kaldt, så jeg bare "BRRRR" og løp inn igjen. Uansett var jeg på Tattoo Studio på Fredag, vi var hjemme rundt halv 3. Også la jeg meg klokka 3 siden jeg er kul.

Vi hadde matte tentamen på fredag også, det gikk ganske så greit til helvete tror jeg. I og med at vi hadde 3 Excel oppgaver, hvorav 1/3 av klassen faktisk har hatt Excel. Jeg skal skrive klage. Oh yeah, gjett om jeg skal. Endelig er vi hvert fall ferdig med alle tentamenene da.

Det er desember for faen, klart man skal ha kalender, ikke bare en, jeg har to!
Ja, ja, ja, jeg har redigert det til helvete. JEG LIKER GRØNN.

Hvordan kalender har du?
Er du ferdig med tentamen?

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits