november 2010

sad life

Herregud, jeg gjør ikke annet enn å nerde World of Warcraft for tiden. Sad nerd. Uansett så er jeg avhengig, og da blir det lite blogging selvom jeg vil. OG JADA, skal blogge et ordentlig innlegg med bilder og sånn.. Senere, snaaart! Skjer ikke så mye spennende fortiden uansett. Men jeg har tatt bildene helt selv da: 

Liker den hvite flymounten min. 

FLYR MOT MÅNEN HE HE

errr

KAMERAET MITT LADER, LAD FORTERE SÅ JEG KAN TA BILDER OG BLOGGE...

hadet

GOD NATT

Jeg skal egentlig sove nå. Klarer ikke fordi jeg er VÅKEN, men jeg må fordi eller så blir jeg TRØTT i morgen. Kan jo ikke sove i timen vettu. Hehe..hehh..hhe..heh, det har vi ikke sett.

Nå sovner jeg altså, men jeg får ikke sove fordi jeg vil:

Ha henne ved siden av meg i natt.

Ha en kosebamse på størrelse med denne grizzly bjørnen her, hihi.

Få ut fingern å dra til Japan, NÅÅÅ.

Dette bilde likte jeg bare egentlig, hehe, snåling, Ellen!

Også vil jeg ha en katt! Selvom vi alt har seks hunder, vil jeg fortsatt ha en katt! Hihi, savner å ha det.

Alle bildene bortsett fra det første, er tatt fra DeviantArt. MEEEEN NATTA!

ventetid

I dag er det første søndag i advent. Ventetiden har begynt og snart er det jul! Og endelig er det snart tid for å åpne første luke på sjokoladekalenderen!

Hei, er hos pappa akkurat nå, også har jeg vært hos Helene fra i går til i dag. Uh, duh. Sitter å ser på "Trollmannens læregutt". Det er koselig å se på film med pappa, hihi. For å være ærlig vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, jeg vil bli like gal som før, blogge 2-3 innlegg om dagen, men seriøst, jeg har ikke tid til det. Æsj, skulle ønske døgnet mitt inneholdt 36 timer, kanskje jeg fikk tid til alt. Hm, kan noen fikse det for meg? Ok, takk.

Forrige helg(?), tok jeg meg en tur ut med Zorro, og tok litt bilder. Og jeg er fast bestemt på at vi har den peneste Schæfer-hunden jeg noen gang har sett! Av alle seks vi har, er han virkelig den peneste av dem. Forstå meg rett, alle er pene, men han har det "lille ekstra". HAHA, hørtes ut som en dommer i "Top Model" eller "X-factor". Samma, dere skjønner;


Elsker dette bilde, han ser uskyldig ut. Noe han virkelig ikke er....

Gjett hvem som var rask å satt på han båndet sitt igjen? 

Skogen inneholder enda mer snø nå.

avhengig

Jeg er avhengig av alt for mye for tiden: World of Warcraft, The Sims 3, Robot Unicorn Attack, Facebook, Gaiaonline, Blogg, DeviantArt og selvfølgelig MSN. Sjekker nesten alt hver dag, herregud. For tiden går det aller mest i World of Warcraft, but shit is good. Gleder meg til 7.desember! Da kommer Cataclysm ut, og det er 9(!!) måneder siden jeg og Helene ble sammen. Hihi.

Brb, spille. Har kvalmesyken i dag, så ja, jeg er hjemme. Hater å være syk, huuh. Og btw, skal bli flinkere til å blogge oftere, siden jeg i det siste har gitt ganske faen egentlig. Hush. Selvom jeg vil hele tiden, glemmer jeg det. Det er utrolig irriterene, siden jeg har så lite, men mye å blogge om hvis jeg vil. HEHE.

22.40, tirsdag, 23.11.2010


Tjohei. Jeg har ikke gjort så mye i dag egentlig, lærte for hundrede gang å danse vals i dag, også ble jeg overlykkelig siden jeg har dansepartner til ballet. Slipper å trekkes ut liksom. Fikk lov å gå med Maral, som er jente, noe som er utrolig egentlig. Lurer på om vi da får det godkjent av rektor og. Lærer'n mente vi fikk lov hvertfall, lol. Det blir gøy. Skal bare danse vals og gå polonese drit uansett, så why not? Uanzzzeettt i morra har jeg nynorsk tentamen, yay, gleder meg som bare faen, nei ikke egentlig. Saktekst på nynorsk? Dette kommer til å gå i dundass. Har alt hatt engelsk- og norsktentamen, så etter i morgen er det endelig bare matte igjen.

Ohohoh, en måned til lille julaften i dag, hihi! Gleder meg til jul, jeg.

foto; vinter

Hei, har ikke glemt dere, har bare ikke noe å blogge om hehe. Her er noen bilder jeg tok her om dagen;


Det var et lite utvalg. Vil du se flere bilder? Trykk HEEEEEEEER

tmi

Hei, jeg er i telefonen. Også har jeg lite å blogge om, men blogge, det gjør jeg nå. I dag hadde vi norsk, hovedmål tentamen, gikk fint, tror jeg. Gleder meg til nynorsk tentamen, lol, jk. Matte og engelsk blir sikkert like kjedelig.


Lol, går det an å være så emo? Styggeste jeg har sett :(

wut iz dis

Hei, jeg glemte at jeg hadde blogg. Unnskyld ass. Har det fint, verden går like sakte som før. Og jeg liker ikke kaffe, du vil ikke snakke med meg når jeg tar migrene-medisinen min, blir helt rar, sier mye rart og husker ingenting etterpå, også ligger jeg å vrir meg helt til jeg får sove, unge ass. Helene fikk oppleve det i går. Hun fikk bekreftet at jeg tydeligvis ikke liker kaffe, men liker derimot kake.. Egentlig synes jeg kaffe er godt, så lenge den er dynka i sukker, eller er Frappuchino fra Starbucks. Sjokolade. Det hørtes godt ut nå. Er ikke bra. Noen ganger føler jeg at jeg legger på meg tre kilo bare av å se på sjokolade.. Tilogmed bare å tenke på det. Så nå veier jeg tre kilo mer.

Jeg var hjemme fra skolen i dag fordi jeg var lame og våknet kvalm som en liten tard på grunn av migrene-medisinen jeg tok i går før jeg la meg, kvalmen pleier å gå over fortere enn detta liksom. Neida, gjorde ikke det vettu, himmelmannen straffer meg for min uakseptable bitchy oppførsel og slår tilbake igjen. Hore. Han er bare sjalu, den tapern. Synd for han at han velger å være der, enn her nede og være like lykkelig som meg, liksom. Ikke noe å straffe meg for da. :(

<3

Jeg liker lyden på akustiske gitarer, spesielt de med nylonstrenger, mykmykmyk. Lettspilt faen.

Nå er jeg tørst, har lyst på soyamelk, hoh, gjett hvem som skal ha det.

play with me

Hei, det har ikke skjedd noe nytt liksom, bortsett fra at jeg gymmet for første gang dette skoleåret, noe jeg absolutt burde ventet litt med, siden nå har jeg så jævla vondt i hofta at det gjør vondt å gå, nice one. Skulle venta en uke til tror jeg, fått litt mer krefter i beinet, men neida så..

Også har jeg fått vite at jeg har det som kalles for "hypermobile ledd", siden legen sa det. Hva er det sier du? LES:

Hva er hypermobile ledd?

"Hypermobile ledd er en tilstand der flere eller mange ledd kan bøyes/strekkes mer enn det vi forestiller oss er normalt. Det er stor uenighet mellom forskere vedrørende om dette er en tilstand som gir plager eller som over tid disponerer for f.eks. slitasjegikt.

Tilstanden er hyppigere blant barn og unge enn blant voksne. Kvinner har også oftere unormalt stor leddbevegelighet."

Hvilke plager kan hypermobile ledd gi?

"Som sagt, så spriker observasjonene vedrørende plager ved hypermobile ledd. Personer med generelt hypermobile ledd har i noen studier oftere leddsmerter enn andre, mens andre studier ikke bekrefter dette. Resultatene spriker også når det gjelder rygg- og bekkensmerter. Heller ikke når det gjelder forekomst av ledd-forstuinger og ledd ut av stilling (luksasjoner) finnes det klare funn. Det samme gjelder forekomst av muskeloverbelastninger og fibromyalgi. Isolert hypermobilitet synes i visse situasjoner å være en fordel, f.eks. hadde musikere med hypermobile håndledd en klart lavere hyppighet av smerter og stivhet i håndleddsregionene enn ikke-hypermobile. "
Kilde: http://nhi.no/sykdommer/muskel-skjelett/ulike-beinsykdommer/hypermobile-ledd-16242.html

Nå vet dere det, jeg er wonderwoman. Kan gjøre sånne syke ting, liksom. Får fingre, hofter, KNESKÅLER(hmfff..), skuldre og tær ut av ledd, som jeg vet om. Fingre og tær gjør ikke så vondt, men det andre gjør vondt. Hofte er heller ikke så vond å få ut av ledd, men noe jeg helst vil slippe fordetom, hoho. Egentlig vil jeg ikke ha sånne syke ledd, så jeg vurderer å sitte stille resten av mitt liv, så går ingenting ut av ledd. Neida. Joda. Nei, for glad i å leke i snøen, som andre barn.

HEI SNØØØ, blitt enda mer da, hehe.

HEI, jeg er nærme.

time for animation

Gjett hva vi gjør på skolen i kunst og håndverken:

(uredigert bilde, fra første akt i filmen til meg og Susann) Vi leker med plastelina fordi vi skal lage animasjonsfilm, til selvvalgt sang. Dere får sikkert se og høre alt når den er ferdig. ♥ Tar sykelig lang tid å ta mange mange mange bilder bare for å lage en 4 minutters film liksom... GAH.

foto; you're no gangstah

Hei, jeg har vært mye på farten for tiden, utrolig nok har jeg fått tatt noen bilder og siden jeg er treg og ikke orker å blogge sånn veldig kult med masse tekst nå, blir dette bare en "FOTO-serie" fra de siste dagene, lol, roflcopter, wtf, omg, ftw, afk, rofl, lmao, omfg, roflmao, lulz, fml, lml, idk, ikr, ik, smd, pos, tyt, lmv, ffs, tmi, etc.


Fullmåne er utrolig fint...... :( GI MEG ZOOMLINSE NÅ, wait skal kjøpe snart.

Vissent? MUCH

BUSS <3

Fin fin fin solnedgang, og utover kvelden ble den BLÅÅÅ, og jeg bare FML for jeg ikke tok bilde av det.

Hei, jeg tok det i dag, og det ser ut som jeg må på do.

JUST FOR LAUGHS...  Siden jeg ser helt totalt tilbakestående ut på dette bilde.

30 - Et bilde av deg, tatt i dag og tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene

 

SISTE DAG, FINALLY

 

Jeg tar først de tingene som har skjedd jeg:
1. Jeg og Helene har vært sammen i 8 måneder(i går den syvende).
2. Jeg har endelig slutta på krykker!
3. Jeg har begynt å tenke mer på skolearbeid enn før.

Generelt har jeg hatt det pretty awesome de siste tretti dagene. Noen 'ups and downs', men det har gått greit, og jeg har hatt det gøy. Hehe. *BLUNK BLUNK TIL HELENE*

Du har ikke tenkt over at jeg har redigert bilde slik at det skal være uberdårlig kvalitet? :( Ja, jeg slikker på kameraet mitt, siden jeg liker det, og tunga mi........ Digg. Ikke ta meg for seriøst a. Men joda, jeg liker kameraet mitt. HEHE.

27 + 28 + 29

27 - Et bilde av ditt favoritt klesplagg.

Lolita-kjolen jeg kjøpte i London i sommer. Hehe.

28 - En tegneserie karakter som du vil møte i virkeligheten.

L fra Death Note.

Eller Shizuma fra Strawberry Panic!, hehe. :3

29 - Hva er i din sminkepung?
*lat som det er et bilde her*
3 mascaraer(av en eller annen grunn), concealer, foundation, kompaktpudder, dipliner, kajal, øyenskygger, foundation-, concealer- og øyenskyggekoster, pinsett. YAY

 

Vil dere se noe stygt?

For noen dager siden blogget jeg dette bilde;

Og når jeg tenker over det, så er bildene jeg brukte til å lage dette bilde, noe av det styggeste jeg noen gang har sett, hahah, så latterlig;HAHAHAHH, så stygge poser. Følte bare for å vise dere, siden det var så stygt. Spesielt det nederste, er skikkelig stygt.

Pleier du å leke med photoshop, slik som meg og deg selv som modell?

26 - En kjendis du ikke liker, og hvorfor.

Justin Drew fucking BIEBER.*
Jeg hater han. Gah, sangene tærer hjernen min med dritt. Fy faen, for en irriterende drittunge. Overfladisk, overlegen og tragisk. No offence til de som liker han, bare ikke spill av en sang i mitt nærvær, da henger jeg enten deg, eller meg selv. Eller skyter helvete ut av det musikken kommer ut av. Klarer han ikke, uansett. Æsj.

Say no more.

Come take a walk with me

NÅ ER JEG GLAD. Var hos legen i dag, på sykehuset, ortopedisk avdeling. Og gjett hva! Jeg er endelig kvitt krykker og kneskinne! Jeg må være veldig forsiktig da, ukene fremover, siden jeg har svekket styrke i det ene benet nå, siden jeg skulle jo avlaste det såpass. Haha, helt rart å gå nå. MEN så sinnsykt deilig å være kvitt det! Føler for å pynte  meg. Høhø.


Feiret med julebrus <3

Det pøser ute, jeg danset i regnet jeeeg. PURE HAPPYNESS

Fordi jeg elsker Zorro. Han blir overfalt med jevne mellomrom.

25 - Et bilde av byen du bor i.


Dere har sett nesten like bilder før.
Lol, gidder ikke akkurat å finne frem flyfoto heller. Jeg bor på Skedsmo, men det vet dere alt. Hvertfall dere som har lest bloggen lenge. Eller har iq nok til å lese hva som står under bilde av meg på sidemenyen. EKKE SÅ VANSKELIG VETT.

foto; no focus

kun redigert litt på farger:


dotspotflothotLitt kult at sollyset falt sånn, over hodet mitt, hehehohoh.

You dead whore


Snakk om å møte døden før døden, hah. Ser seg selv i speilet og ser seg selv død, nice one. *SHOCK*

Ble inspirert av drømmen jeg hadde for litt siden. Jeg drømte at jeg var i min egen begravelse. Bare helt sykt egentlig. Gjorde dette bilde veldig fort og gæli. Derfor er det ikke så nøye gjennomført heller. Det er to bilder satt sammen, som du sikkert ser, lol. I drømmen satt jeg liksom å så min egne begravelse, alle menneskene som var der. Også mens jeg lå i kista, reiste jeg meg, og tok i mot godteri osv, som mamma ga meg, mens jeg satt å så på liksom. Også la jeg meg ned i kista igjen og ble kasta på et bål og brent. I min egne begravelse død 11 år gammel, kom i min egne begravelse 15 år gammel. HERREGUD. SYKT, vedder på at ingen skjønte det der.

23 + 24

23 - Den neste planen du har som du gleder deg veldig til.
2011 blir et uforglemmelig år. Helene, jeg, bror, mamma, Jon og nevøen hans, skal til utlandet. Hvor vi skal, finner dere tidsnok ut av.

24 - En sang som passer til humøret.
Love it. FIN Å STRESSE TIL NÅR MAN FIKSER SEG PÅ MORRAN. Slik jeg gjør nå.

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits