oktober 2010

ingen facebook, ingen youtube, men blogg og vg er greit

Lol, jeg sitter på datan på jobben til pappa atm. Nettet har stengt det aller meste, som facebook, youtube, vgtv, twitter og slike ting. Men blogg.no, har de ikke sperra, utrolig nok. Haha. Tenker vel at det er ingen voksne mannfolk i det firma her som driver med blogg, haha. Håper ikke det? Uansett så blir det ganske så stilt fra meg i morgen, fullbooket helg så og si! Orker ikke prøve å presse inn et blogginnlegg da. Er nok tilbake igjen på Søndagen.

Uansett, jeg leste en skikkelig dustete artikkel på vg.no for bare litt siden. De har funnet skjelletet til en dame som har vært begravd i 200 år. Det skjønner jeg virkelig ikke. Hun ble begravd _uten sermoni, ingenting bevarte skjelletet og derfor burde det jo vært råtnet bort? Vanlig fredningstid på gravplasser er liksom 25 år, da skal skjelletet være så råttent at det ikke er mulig å finne det(har snakket med en som driver med dette, graver graver over gamle graver). Hvis ikke det har skjedd noe. Unntaket er veldig gamle graver som menneskene ble pakka inn i plast, så lagt i kista. Da kan det hende de finner noen knokler. Men denne "damen" de har funnet, ble jo bare begravd. Uten sermoni, uten bevaring av noe som helst slag? Hahah, kall meg dum.. Det står i artikkelen "Den strenge dommen ble fullbyrdet 9. oktober 1783. Anna ba tynt om å få bli gravlagt på kirkegården, men kroppen hennes ble kastet i en grunn grav ved retterstedet." Kroppen ble bare kastet ned i graven, da skulle hu vært helt borte.
GI MEG EN FORKLARING SOM GIR MENING, NOEN? Les hele saken; her

DREPT: Skjelettet som ble funnet er undersøkt på Rettsmedisinsk institutt i Oslo. Etter all sannsynlighet tilhører det Anna Østmo. Foto: Rettsmedisinsk institutt
Hva tenker du om dette?
Er du enig med meg, eller har du noen helt andre tanker?

22 - Et bilde av den delen av deg som du liker best.


Liker egentlig veldig godt øynene mine. Etter hvert med årene har jeg forstått at øynene mine faktisk er ganske så spesielle. De bytter farge etter humør. Det blander mellom grønn-gul, grønn-brun og brun. Synes det er litt fancy. Før hatet jeg dem, nå liker jeg de veldig godt.

21 - Et bilde av den delen av deg at du misliker mest.

HATER FØTTENE MINE - inget bilde

18 + 19 + 20

18 - Et bilde av huset ditt/leiligheten din
Ellen: *Tar med seg kamera og går ut* IKKE SPØR, SKAL BARE TA BILDE AV HUSET!
Mamma: *Lalalaaaa*


19 - Et bilde av håndskriften din
Taheho, jeg har så slurvete skrift..

JEG ER HERMEGÅS, bare sjekk bloggen til Helene <3

20 - Et band/en artist ikke mange vet om, men du synes burde.
Jeg vet ikke? Kommer ikke på noe at the moment.

dying to get inside

HEI. HALLO. Av en eller annen grunn har jeg gitt ganske faen i den derre 30 days challenge pissen. Siden jeg ikke orker å gå ut å ta bilde av huset mitt liksom. Hva er vitsen med det, får vel gjøre det en gang. Snart, i morra, etterpå, dere finner ut av det. Akkurat nå fryser jeg hvertfall av meg alt som heter armer og ben. Utrolig at det kan være så kaldt.. INNE. Seriøst, jeg sitter inne og fryser. Finner meg en dyne snart tror jeg.

Over til litt mer klaging: JEG HATER DE NYE BUSSTIDENE, på grunn av dem, er jeg hjemme 25 minutter SENERE enn hva jeg pleide før de bytta liksom. Ikke nok med at før var jeg hjemme klokka 15.05 og slutta på skolen 14.15, men så skal jeg faen meg være hjemme HALV fire. Oh, thanks much. Bah, hater endringer av busstider. Da har jeg fått det av hjertet.

Noe meg jeg skulle si nå? .. Vi har de mest awesome bikkjene i hele Norge, seriøst, de er så søte, gale, teite og rare, men fy faen, folk kan ikke annet enn å elske dem. Snille, fine bissevovvene.


Utrolig nok, er ikke håret mitt slitt.

Kira finingen

Ser dere hva som er i bakgrunnen? Ikke gjett; det er julebrus fra HAMAR, omnom, luff it.

Hva har dere gjort i dag?

16 + 17

Jeg rakk bare blogge 15 i går, såe, for å komme meg back on track, så blogger jeg to i dag. :)

16 - Det fineste bilde av din bestevenn.
I mitt tilfelle; bestevenner:

DISSE TO EMOKIDSA SOM ER SÅNNE KJÆRESTESUTTEFISKER, men de er søte fordet, og jeg er kjempe glad i dem. <3 Bildet ble tatt i fjor, men det eneste som har forandra seg er kanskje høyde og hårfarge. Tihihi. Jeg har kjent Susann lengre enn Simen, for de som ville vite det. HAHE.

17 - Et TV-show du er avhengig av.
Jeg ser ikke så mye på tv, men om jeg skulle valgt noe må det bli "Gode og Onde dager" fordi jeg virkelig HATER DET SÅ MYE, men det er så jævla spennende hver gang at jeg bare fortsetter å følge med, men blir like provosert hver gang fordi halvparten av folka var døde for et halvt år siden, men kom tilbake i live? HVA ER DET LIKSOM? JÆVLA DRAMA SERIE, men fy faen så avhengighetsskapende. Også ser jeg veldig mye på "Top Model" greiene. HEHE, fordi jeg synes det er litt gøy av en eller annen grunn.

15 - Noe du angrer på.

Nei, jeg blogget ikke i går. Er med pus i helgen, så jeg blir nok ikke veldig aktiv her heller, blogger hvis jeg får tid.

Jeg er ikke en person som angrer på ting. Det jeg gjør, er gjort, så å ønske det ugjort er ikke noe jeg pleier å tenke, for ting kan ikke bli ugjort. Gjort er gjort og spist er spist, er det noen som sier? Jeg ser ikke grunnen i å angre på noe man har gjort, for å angre betyr at man ønsket at man aldri gjorde det, at man skulle ønske at man kunne spole tilbake tiden. Jeg mener at ting som sies uten å tenke seg om og ting som gjøres uten rett handling, er noe som da er ment å skje. Ting skjer for en grunn har jeg også hørt. Så jeg angrer ikke på ting, men ja, jeg tenker som alle andre at jeg skulle kanskje ikke gjort det. Men jeg ønsker ikke ting ugjort, for jeg vet det ikke er mulig, så det sviker bare meg selv.

*et bilde*

14 - Din ønskeliste.

foto; kattepus

Katten til Susann er søt;Fingersuttekatt

13 - Hva du ønsker mer enn noe akkurat nå.

Det jeg ønsker akkurat nå, det er å bare kunne slappe av, sove litt, se på tv, bare ta det helt rolig ikke tenke på noe som helst, bare la tankene flyte og drømme fine ting. Men det jeg ønsker MER ENN NOE akkurat nå det er å ha Helene liggene inntill meg, drømmene i armene mine. Og jeg holder så godt jeg kan rundt henne. Føle meg trygg, kysse henne god natt og sove inntill henne hele natten. Kosekosekose. KOSESYK, vil ha Helene hit nåå.


PUSEN MIN<3 Vi tok bilde for en stund siden, for å si det sånn, da det gikk an å gå uten jakke.

12 - Din favoritt film

Favoritt film? Favorittfilm? Favoritt-film? Samma faen.

Jeg har mange filmer jeg elsker, men hvis jeg skal velge min absolutte favorittfilm, blir det nok Sweeney Todd. Med Johnny Depp, Helena Bonhem Carter. Og selveste Tim Burton som regissør. Også er jeg litt svak for musikaler, heh, og denne er en musikal, så, ja. Jeg liker også veldig godt filmer som, Edward Saksehånd, The Nightmare Before Christmas, Sjørøver Planeten, Løvenes Konge, Mulan, Prinsessefilmene(Tornerose, Askepott, osv.), Pokémonfilmene(<3), Harry Potter filmene, og mazzzze mer. Eller egentlig alt som Johnny Depp er med i, elsker han. Heheh. Det fra Tim Burton og Disney er vel det jeg ser mest på. OGOGOGOG DET LEVENDE SLOTTET, måtte bare få det med, fin film, fin film.

SWEENEY TOOD, MY FRIENDS:


Rotta fra Harry Potter. <3

OGSÅ SNAPE, SNAPE, SEVERUS SNAPE. Eller Judge Turpin, som han heter her.

Har du en favoritt film, som er akkurat hakket bedre enn alt annet, hvem?

Det var en gang..

..da det var faktisk noe å være stolt over, at man eide et kamera, som ikke alle andre hadde. Et kamera som man kalte for speilrefleks kamera, som bare profesjonelle fotografer brukte. Som man virkelig måtte ha interesse innenfor fotografi for å eie. Nå er dette brukt opp. Alle vil eie et kamera. Samme om det er et bra kamera, bare det er like stort, tungt og ser ut som et speilrefleks. Bare sånn for å være kul. Man trenger ikke ha noe som helst interesse for det, bare eie et. Og selvfølgelig måten disse menneskene som ikke bruker det til annet enn sjøldiggerbilder, de trygler foreldrene sine, ber på knær for å få et, fordi de mener de interesserer seg for fotografi. Når de får et, hva bruker de det til? Ta bilder av seg selv, selvfølgelig.

Jeg er så lei av å lese blogger, slik som Voe sin blogg, som er stappet fullt med bilder av deg selv, og vennegjengen din. I hvert eneste innlegg. Jeg dømmer ingen, men det å se de samme menneskene i hvert innlegg, og så og si like bilder, bare andre klær og annen bakgrunn, det er kjedelig. Kjedelig. Hva skal man med et så fint kamera, når man ikke en gang bruker det til noe ordentlig? Det har bare blitt en stor trend, bare for å ha, slik som alle andre.

Jeg brukte for første gang et speilrefleks kamera for 2-3 år siden, det var venninnen min sitt. Et Canon EOS 400D. Det var kjempe gøy, jeg syntes hvertfall det. Til å begynne med fikk jeg et digitalkamera, et vanlig lite og fint digitalkamera. Det tar faktisk veldig bra bilder. Og jeg syntes det var gøy! Så skaffet kjæresten til mamma seg et eget speilrefleks kamera, som jeg la litt hånden på og brukte for det meste hver dag, egentlig. Det var et EOS 450D. Jeg har prøvd hardt og lenge å skaffe meg et eget speilrefleks kamera, fordi jeg virkelig elsker å ta bilder. Jeg synes det er kjempe gøy å ta fine og ordentlige bilder. Og til konfirmasjons gave fra pappa var det endelig min tur. Endelig fikk jeg et eget speilrefleks kamera, som bare var mitt. Helt eget. Jeg hadde også drevet å mast på og få tak i et videokamera. Men speilrefleksen min kan jo også filme! Så fra pappas side var jo det helt topp! For ikke lenge siden, fikk jeg endelig mitt egne Canon EOS 550D. Jeg synes det å eie et slikt kamera er på en måte spesielt.

Jeg blir rett og slett provosert når jeg ser folk som gjør, slik som nevnt over. Foreldra dine(hvis de betaler i dette tilfellet) betaler ikke 5000 kr for at du skal ta bilder av deg selv hver dag, når du fint kan gjøre det med mobilen, eller webcammen. Og hvis du sparer og bruker 5000 kr på et kamera selv, og velger å ta bilder kun av deg selv, så er det ditt tap. Bortkastede penger. Man kunne fint skaffet deg et enkelt, lite digitalkamera til under 1000-lappen. Men neida, for å være kul og vise at man har mye penger, kjøper man heller et speilrefleks. De pengene kan man bruke til andre nyttige ting.

Hoho, lite irritabelt moment der fra meg. Bare sånn for å få det ut, siden det provoserer meg grenseløst for tiden. Jeg er lettprovosert av fjortissunger som ikke vet verdien av penger og forventer og få alt, det værste er at de får det, uten å blunke. Jeg skjønner ikke.

Slenger med et bilde av meg jeg, heheehehee *blunkblunk*;

Haha, så fin. Håret i høy hestehale, sossepannelugg og oversminka. Til noe skoleprosjekt. HEHE.

11 - Et bilde av det du sist kjøpte.


Dette har dere sett før, hehe. Men det er det jeg sist kjøpte, så, hopp dans, smil, vær glad.

9 - Innholdet i kjøleskapet ditt, MTV Cribs style

Siden jeg ikke gidder å filme kjøleskapet, fordi mamma og Jon er hjemme og det ville blitt kleint, tar jeg bare bilder(lol, ikke at det er så veldig mye mindre kleint). Men vi kan late som at jeg filmer og snakker om hvor kult kjøleskap vi har hehe.


Vi har sånn kjøleskap og fryser i ett, om dere lurte.

Og we hast stor fetisj for den frukt på papp und smør utan laktose. Ikke så kjekt å være laktoseintollerant, ikke at jeg bryr meg så mye, men litt vondt i magen får jeg nå. Synd det.

10 - Ditt drømme bryllup

Jeg tar gårsdagens; 9 - Innholdet i kjøleskapet ditt, MTV Cribs style. NÅR JEG KOMMER HJEM ETTERPÅ, siden nå er jeg hos pappa. Hehe.

Mitt drømmebryllup er sånn her:
Sove bort hele bryllupsdagen fordi jeg helst ikke vil gifte meg. Har allerede vært gjennom en skilsmisse i livet, vil ikke gjennom en til.

finn en feil


For det første, finn en feil ↑. Hvis du ikke har funnet det ut alt, liksom så var du litt treig, for jeg skal nemlig si det, i ren fortvilelse. For det første: Vi er i Oktober måned, ikke inærheten av jula en gang. Og det har kommet JULEmarsipan i butikkene. Hahaha. Eneste positive med dette er at da kommer nok snart HAMARJULEBRUSEN♥

Ellers i dag har jeg vært på skolen, kjørt buss to ganger(det er vanlig, til og fra skolen), kost med vovver, pakket sekken full av nødvendigheter, blitt henta av pappa, kjørt bil, vært på butikken, kjøpt nødvendigheter, kjørt hjem, gått opp trappen til leiligheten, gått inn i leiligheten og satt meg ned, med pc'n på fanget, allerede etter ti minutter. HEHE. Var det grundig nok? JEG KAN GODT FORTELLE ENDA MER I DETALJ ALTSÅ.


Lilla sekk. Egentlig er den grå, men jeg ønsker meg lilla, ok?

Uredigert, stygt og grusete. Jeg liker steiner. Lider av tannstein og hard mage. :(

Og plutselig hopper en skummel vampyr ut av buskene. Ops, mener trærene.

.. Jeg vil også har militærboots, sånn som pappa har. De er _kule.

Nå skal jeg spise julemarsipan, og bli lei av det før jula kommer, for det er jo derfor de kommer i butikken så tidlig, er det ikke? ♥ Oh, and btw, i morgen skal jeg til pjusen min. Også skal jeg mest sannsynlig være over til søndag. Hihi, Helene er søt, alle vet det. ♥

8 - Et bilde av en spesiel for tiden

Spesiel hele tiden. Ikke bare for tiden, men hele tiden. Jeg elsker Helene, jenta mi. Det er hun jeg tenker på hele tiden. Hun jeg beundrer. Hun jeg får sommerfugler av. Hun jeg er forelsket i. Jeg føler meg så heldig, siden hun er så herlig, og hun er bare min, hihi.

SÅ SØT <3 check; untouched.blogg.no

be fancy

I dag har jeg bare vært syk. Begynte dagen med migrene, digg! Ellers har jeg bare vandret rundt og sett ut som et monster. Helt til jeg fant ut at vi skulle ha besøk. Jeg fløy opp på rommet og begynte å fikse meg ganske fort. Også siden jeg kjedet meg. Så endte jeg opp med noe helt uvandt. Haha.


Nei, jeg har ikke klippet sidecuts, hvis du lurte.
Lol, ler.

7 - Et bilde av deg, ikke tatt av deg


Måtte på face for å finne dette, haha. Dette er fra leirskolen. Fra fjellklatringen, det var creepy, og noe jeg egentlig vil gjøre igjen, selvom jeg begynte å grine første gangen. Høydeskrekk <3

skalle


Hei, i dag fikk jeg ny pc lader! Yay, det er happyface, fordi jeg endelig kan bruke datan min som vanlig igjen, også trenger jeg ikke dra til storebror for å lade den eller rappe ladern til Helene når jeg trenger strøm. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg var på skolen, til vi skulle ha gym. Siden jeg ikke kan ha gym, på grunn av benet og sånn, så dro jeg hjem. Har vært hjemme siden klokka ett ca. Litt digg, men også ikke så digg, men fortsatt digg. Ikke spør. Også har jeg vært flink jente og dra på meg to små kink i ryggen på to forskjellige plasser, herlig!

I går hadde mamma og Jon 2 år og 4 måneders dag;

Mamma fikk dette smykket av Jon. Ikke noe jeg ville brukt, men mamma elsker sånt. Hoho. Jeg syntes det var litt søtt da. Også er den skikkelig skummel, siden det er en hodeskalle på den, nå må alle begynne å gråte og løpe rundt, siden den er skummel, ok?

6 - Et bilde av deg uten sminke


Når jeg tenker over det, ser jeg utrolig rar ut uten briller når man har blitt vandt til å se seg selv med briller. Før syntes jeg at jeg så rar ut med. OGSÅ HAR JEG ET VANNKOPPEMERKE RETT OVER BRYNET, pent. Også lager jeg grimase, siden jeg føler meg rar. Også er jeg sminkeløs da, hehe.

har kjøpt nye ting

I dag så kom Maral på skolen med en kul jakke, som var marineblå og rød, og jeg MADA, fordi jeg ville ha den og; hvis den var i en annen farge. Og guess what?! De hadde den i svart og grå! Wii, happybarn. Og det var den siste, mohahahahe. Også fant jeg en blazer thiny, i marineblå. Også to par vanter, fordi jeg fryser ihjel på fingra når jeg skal gå med krykker, hehe.

ALT fra H&M.

5 - Et bilde av deg, tatt for to år siden.

I mitt tilfelle 2 og et halvt, siden jeg er kul;
Tolv-tretten års alder'n. Å så fin. Sommerferien før jeg begynte i åttende tror jeg. Nei, jeg visste hverken hva det var å bruke sminke hver dag; selvom jeg begynte med sminke i sjetteklasse, lol. Og jeg visste ikke hva rettetang var, det eneste jeg visste var at jeg var uber-super-ultra br00tal emokid. ENJOY YOUR LAUGHTER.

JEG HAR ET TIL FRA ÅTTENDE FAKTISK:

BARE for å gni inn at jeg har hatt grønt hår. :3

hår

Jeg har nettopp dusja, ligger i sengen med vått hår, skal snart ringe Helene og prate litt med henne, før jeg sier god natt til verden og sover bort natten, for så og bruke halve dagen i morgen bak skolebenken. Hm, rutine sier du?

Fuck blogg.no, jeg får ikke lastet opp bilder.. Godt det finnes photobucket, eller andre alternativer;Photobucket

Photobucket
liker hår

4 - En dag i livet, bilder du har tatt gjennom dagen

Det første jeg så i dag når jeg våknet og så ut av vinduet var;
FROST

Også var jeg på skolen nesten hele dagen, hehe. Vi fant spidelvev utenfor vinduet.

Nå er jeg hos storebror, og vi spiller SSX Tricky, koselig.

Det var lite bilder and stuff, men TO BAD

høst

Jeg elsker høstfargene. Bladene blir så kule, alt blir liksom så magisk, forhold til hva det har vært hele sommer'n. Det som skjer om høsten, det er så fascinerende, blader faller av, det blir kaldere og friskere luft, mørket kommer fortere. Ah, som jeg elsker høst! Nå gleder jeg meg sinnsykt, sabla, seriøst mye til vintern! Jeg elsker lukten av vinter, kulde og å komme hjem med røde kinn, kald og frøsen. Deretter bare pakke seg godt inn i dyna, med kakao og en fin film. VINTER KOM NÅ, nei, ikke gjør det, jeg vil ha litt høst først.. Men kom snart.


Nabo hunden, hun er kjempe herlig, måtte bare få hun med.

Jeg elsker solnedganger, seriøst.

Busketre.

Blad, nam.

Hei treet, kan ikke du bo i hagen vår så jeg kan beundre deg hver dag?

Elsker seriøst når auto-fokusen fokuserer på ting jeg ikke vil den skal fokusere på, rly. Men ikke alltid.

Bakkeblader, tre og nam. HØST ER DIGG.

salat
Salat er godt, bare så dere vet det. Vil blogge, men har null å blogge om. Joda, skolen må starte igjen, da har jeg noe å blogge om, for livet mitt er så spennende. SMIL

3 - Bilde av mobilen din
Jeg er happy, siden jeg nettopp har fått ny mobil. 3 dager gammel, holy shhh... Vivaz Pro U8i, ellernoe.

2 - Hva er i bagen din?
NES kontroll full av mint, iPod, hårbørste, busskort, notisbok, lommebok, parfyme, nøkler, leppomade, meldingsbok, lue, skjerf, en resept til smertestillende, Ibux og Panodil... JA JEG BRUKER MYE SMERTESTILLENDE, på grunn av migrene, ryggsmerter, osv.

brb farge håret.. ikke gjett; det blir svart.

tvangstanker


Hei, dette har jeg gjort i dag, liker mitt nye kamera, det er fint, gøy. Jeg vil blogge, masse. I gotz it; tvangstanker much, gah, save me. Vil ha brownies, lag det til meg, plis'a. Nå er klokka 00.00. Sov godt.

Oh forresten, jeg har fikset designet mitt, for dere som ikke har merket det, hehehe. Fint? Nei.

1 - Et bilde av deg, tatt i dag og antrekket du brukte i dag.
jeg ler

30 dagers utfordring

TOK FRA HELENE SIN BLOGG; untouched.blogg.no
Og jeg begynner i dag.

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What?s in your bag?
03 -  A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo of yourself, not taken by you.
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10 - Your dream wedding.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - Something you regret.
16 - The most beautiful picture of your best friend.
17 - A TV show you're currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
24 - A song to match your mood.
25 - A photograph of the town you live in.
26 - A celebrity you don't like, and why.
27 - A photo of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
29 - What's in your make-up bag?
30 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

syv måneder og nye ting

I dag er det syv måneder med meg og Helene, hihi. Jeg blir bare mer og mer forelska hver dag som går jeg, hihi, jeg elsker henne så mye. Vi spiste Sushi og omnomnom.

Også har vi vært med paps til Elkjøp og Expert i dag. På Elkjøp mente de at det var umulig å få tak i Canon EOS 550D, noe som helst sted nå. Pappa ringte litt rundt og på Expert hadde de. SÅ IN YOUR FACE ELKJØP! Jeg kjøpte hvertfall mobil, ekstern harddisk og veske på Elkjøp da. Også kjøpte jeg kameraet på Expert. Wii. HAPPYFACE, HAPPYKID. For dere som lurer; dette er konfirmasjon og bursdagsgaven min fra pappa. HAN ER SNILL.


Sony Ericsson Vivaz Pro U8i, Canon EOS 550D, Canon EOS bag, Minnekort, Verbatim ekstern harddisk.

Oh, og en linselus som er sånn supersøt, herregud, se på Helene da, HUN ER SØT. AWAWAW.

Akkurat nå, sitter jeg med mobilen nesten oppi meg, gleder meg til i morgen, når kameraet er ferdig oppladet, herregud, som jeg gleder meg! Yay.

foto; hadeland glassverk

First; nei, jeg har ikke fått lader enda, men jeg har rappet Helene sin mens hun er her, hihi.

I DAG TOK STOREBROR FAGBREVET, HAN FÅR VITE OM HAN BESTÅR I MORGEN HEHE JEG TOK BILDER. gøy........ Men det er litt gøy å se storebror, in action og da.

BILDER, ingen er redigert, fordi jeg gidder ikke, hoho:

BLÅSE BLÅSE

SUCK IT BITCH, dette er storebror, sånn til din informasjon

Her satt vi :D

VARM GLASSKULE SOM SKAL BLI TIL FAT

Her bytter de pipe... DEN STANGA

OH CRAP, HE LOST IT..... jk

*klippeklippe*

FIREEEEEEEEEEEEEEE

Han mannen som fiksa resten har lagd det til et stort fat, alle sammen; YAY!

Ferdig resultat. HJERTE-FAT. HEHE

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits