september 2010

straks tilbake

Ladern til den bærbare pc'n min begynte putselig å tikke. Tik-tik-tik-tok-tik-tik-tik-tok, and over again. Jeg trodde det var jeg som hadde blitt gal, men så fant jeg ut etter at den hadde tikka hele natta, at det var ladern. Det første jeg gjorde var å sjekke om den fortsatt funket... Noe den ikke gjorde, lol. Så dro jeg den ut av kontakten selvfølgelig, for å få den til å være stille. Jon har bestilt ny lader, så jeg begynner vel å blogge igjen så fort jeg får ladern i posten. Det kan ta alt fra 2-7 dager, og vi bestilte den i går. Så, ser på dette som en slags pause.

Akkurat nå så blogger jeg fra mamma sin pc, siden min er jo selvfølgelig tømt for strøm, fml. OG VIL HA:
Tumblr_l1u5hjtsl61qbp0e3o1_500_large
//weheartit                        BARE FORDI JEG HAR ET EKSTREMT GODTESUG NÅ, MEN SKAL IKKE HA DET.Blogges så fort jeg får lader, bye.

SO GANGSTER

Hei. I dag har jeg vært på skolen, å så spennende? Også har jeg kjørt buss, selvfølgelig. Og pådratt meg nakkesmerter og ryggsmerter, godt det finnes Ibux, håper det går over fort! Hihi. Jeg sovnet faktisk i timen istad. Vi har sånn 5-minutters fri mellom hver dobbeltime, og jeg var så søvnig, så jeg la meg på pulten, og plutselig så jeg på klokka ti minutter etter, og bråvåknet 5 minutter etter at timen var startet igjen. Godt var det at lærer'n ikke så det, lol. Da hadde jeg fått mer enn tilsnakk. STRENGE LÆRER.


BITCH! *fintstortklumpekne,pleaseignore*

Veldig uinteressant innlegg, men det får bare være, hohohohohohohoohoh.

NYE GREIER

Siden jeg hadde "fridag" i dag, så var jeg på sentret en time etter åpningstid og shoppet litt. Fant litt "must-have", eller hva du vil kalle det. Jeg har aldri brukt foundation-kost før, så jeg kjøpte det, i samme slengen kjøpte jeg concealer-kost og øyenskygge-kost. Også kjøpte jeg ny concealer, mascara fordi den andre begynner å bli tørr og en ny dip-eyeliner. Og en ny svampting. Lol.


Dip-eyeliner: 109,-, Mascara: 99,- TILBUD    - KJØPT PÅ VITA

Koster 2 for 3: 180,- tilsammen, Svamp: 20,-, Concealer: 119,-   - KJØPT PÅ KICKS

DET VERKAR SÅ LÄTT, ATT BARA STÖTA PÅ..

Dagen i dag har gått ut på å shoppe litt, sett på tv og bare slappe av hjemme, siden læreren glemte meg, som nevt i forrige innlegg, lol. Det har vært sinnsykt deilig å bare slappe av. Spesielt siden jeg nettopp har fått skinna. Så jeg lærer meg å gå ordentlig med den osv. Dritt at jeg enda må bruke krykker. Men 6 uker går vel fort? Jeg har lest om masse andre folk som har hatt samme problem som meg, bare at de har hatt det MYE værre, så de har måtte flytte kneskåla på plass selv. Min spratt tilbake på egenhånd. Så jeg slipper mest sannsynlig å operere! Digg. Det jeg gleder meg mest til er å kunne gå med veske igjen, pene klær og høye heler. Herregud, det er allerede et savn. Pynte seg er ikke akkurat lett, når man går rundt med en stor, klumpete, stygg greie rundt kneet, liksom. Lol.


Å så pent.. Sånn her ser da en kneskinne ut, for dere som lurer.

Jeg ler litt, se på massivt kne, lol. Haha. KLUMPETE <3

Enda mer massivt kne, lol. Ser så stygt ut, jeg dør. Kumpetiklumpetiklump

Jeg er lonerbusser.. Sammen med 2 andre..

Å så pent, piis ut.

Rundt åtte-ni tiden i kveld, regner jeg med at jeg legger ut hva jeg har kjøpt i dag. MYE BLOGGING IN MY HEART

DRO PÅ SKOLEN, FOR NO REASON

Lærerne har visst glemt meg i dag. Jeg fikk beskjed i går om å komme på skolen, lol. Så er det INGEN der, fordi de er på orientering. Hele skolen er tom, ikke et menneske å se, annet enn kontordama, så hu sendte meg hjem. I skrivende øyeblikk, har jeg ikke kommet meg hjem enda, jeg sitter på sentrert faktisk. Og venter på at tiden skal gå. Jeg orker ikke sitte 40 minutter til stille på bussen enda. Hele sentret åpner klokka 10. Kanskje jeg finner noe jeg liker, shoppe hørtes gøy ut.

Oh, btw, jeg har fått kneskinna nå! Dessverre må jeg fortsatt gå med de jævla krykkene, i 6 uker til, før jeg skal på kontroll igjen, og se om jeg skal fortsette med krykker og skinne eller ikke. Eller om jeg skal operere.. HÅPER PÅ DET FØRSTE... Sånn er det å ha knær som kan dyttes til helvete ut på sidene. Knærene mine går visst veldig langt ut på sidene når han dytter dem, forhold til "normale" knær. ALT er galt med meg for tiden, digglidigg. Bilde av kneskinna kommer senere i dag, sikkert. :)


Sikkelig dårlig webcam bilde, og ekstremt overoppgitt Ellen.. <3 Å SÅ GLAD

FOG

Heisann hoppsann? Jeg blogger tidlig i dag. Bare fordi nå husket jeg å blogge, og har faktisk ganske så god tid, helt til jeg ser på klokka igjen, så må jeg løpe... Løpe? Med krykker, haha.. Jeg får vel prøve å ikke bruke for lang tid? I dag skal vi på utflukt greie, med klassen, i forbinnelse med Naturfag, oh fun. Hvis det er museum, er det ok, men hvis vi skal gå mye, da... Kan jeg like så godt bare henge meg her og nå. Neida, men det er så vondt å gå lenge med krykker. Arg. Også er det så jævla tåkete i dag, så håret mitt er doomed til å bli så fucked up som bare faen. <3


AMAZING

Tåke er kult, morsomt å se på og pent, men fy faen jeg kunne klart meg fint uten all fuktigheta.

WOOSSSHHH. Jeg prøvde ikke å ta et sånt bilde, men å endre kamera instillinger er noe dritt.

Nå har jeg utrolig nok brukt bare 15 minutter(!!) på og blogge. IYEAAH. Skal på butikken nå, hadet.

ATTENDE SEPTEMBER TOTUSENOGTI

First; Helene er kjempe søt.

I dag skal jeg til Oslo, med pappa faktisk. Eller vi skal ta bussen sammen bare, så skal vi møte hvert vårt. Haha. Jeg skal møte Helene. Også skal han møte noen andre folk. Jeg savner Helene, hihi. Akkurat nå så sitter jeg bare å venter på at klokka skal gå fort. Eller, pappa driver å styrer og steller, før vi skal ta bussen om en time. Blir bra. Eneste som er dritt, er at det ser SLIT å dra med seg krykker overalt. Bæsj. SKAL TIL ORTOPED PÅ TIRSDAG, GLEDER MEG!


SKUMMELT

Dette har jeg sitti å sett på i hele dag, go SOUTH PARK <3

AND PEACE OUT FFS.

OH SO SICK


Jeg er så lei nå. Ikke nok med at jeg har kneet som tuller. Nå har jeg også fått spysjuken. Det startet i går med at jeg hadde migrene og vondt i alt som heter muskler og ledd. Og plutselig utover kvelden så var jeg veldig rask på do og middagen kom opp, gitt. Tre runder på dass tok det før jeg ble "ferdig". Jeg har ikke spydd noe mer i natt eller i dag. Håper virkelig jeg slipper det, det er så jævla nasty, ekkelt og jeg får totalt panikk fordi jeg får ikke puste. Godt man har mamma som passer på deg.

I natt lå jeg på seng i stua, vi satt opp gjestesenga vår. Der sov jeg med bøtte vedsiden av meg og mamma i stolen rett ved. Kall meg for en drittunge, men seriøst, jeg blir redd når jeg blir såpass syk. Jeg hadde ikke takla det om jeg var alene hjemme for å si det sånn.

Jeg sitter i skrivende øyeblikk i samme seng som jeg sov i, i natt. Reiser jeg meg blir jeg så svimmel at jeg så vidt klarer å bære meg selv på krykker. Sikkelig fint når jeg ikke kan belaste kneet. Har hatt veldig mye muskelsmerter i dag og, og en dundrende huepine. Huepina har gitt seg ganske så bra nå. Fortsatt litt vondt i nakke, rygg, håndledd og ben. Vurderer å ta meg en Ibux, men jeg vet ikke om jeg klarer å holde den nede da.. Får se.

Nå vet dere hvertfall hvorfor det blir lite blogging fra meg i dag og trolig i morgen, hvis dette varerer. Jeg er så lei av å være så uheldig, arg. Vil bli frisk og rask jeg nå! ..

SHOOTING STARS


Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg for øyeblikket, smertene tar over, faen. Jeg har så heftig vondt i leggen og jeg falt ned trappa for litt siden(satt meg plutselig på ræva og sklei ned de siste 4-5 trappetrinnene), så jeg har drit vondt i ræva også. Kneet gjør selvfølgelig vondt og samme med håndleddene mine. Jadda. Alt er fint.

Jeg var hos legen i dag, skal ta røntgen av kjeven min snart. På grunn av kjevelåsninger og det knepper i kjeven hvis jeg åpner munnen for høyt. Kult. Jeg har forresten tatt allerede fire Ibux til nå. Digg. Smertene går ikke vekk, men det fungerer for en liten stund, bare så jeg får slappet av litt. Haha. Skal til ortoped(google it), den 21.9. Gleder meg, kanskje jeg endelig får skinna, eller så blir det en heftig skuffelse de kommer med, vi får nå se. Ser hvertfall frem til det, kanskje jeg blir kvitt de jævla krykkene.

Ellers har jeg vært på skolen litt i dag, også har jeg så og si bare sitti hjemme i senga mi og grodd pc og klagd over hvor heftig jævlig vondt jeg har i leggen nå. DRITT at jeg ikke får brukt benet ordentlig, så jeg ender opp med de smertene. Faen heller.

Nå kommer vi til enden av dagens KLAGE innlegg. Jeg følte bare for å få det ut. Takk, hadet.

NEI FAEN HELLER

Jeg gir opp her og nå. Gjør om denne kategorien til heller en "foto"-kategori, hvor jeg legger ut bilder jeg er fornøyd med. Det eneste jeg gjør er å stresse med dette prosjektet, og det fungerer ikke for meg, beklager. Jeg ender 365-project på dag 22, jeg trodde ikke jeg skulle holde ut så lenge som det en gang, så jeg er stolt! Da kommer det heller ordentlige innlegg oftere, enn bare 365-project som egentlig er ganske så... "Kjedelig", om man kan kalle det, det. Uansett, jeg ender det her og nå. Fra nå av er denne kategorien "Fotografier". Takk for det.


Still love you, bitches. <3

SKOLE ER

....kjedelig. Uansett, alle 365 bildene fra helga kommer senere i dag. Akkurat nå blogger jeg fra ipoden min. Sånt man gjør i skoletida? Skulle bare si at jeg lever enda. Har hatt en koslig helg med pus, blogging ble veldig nedprioritert. Beklager. I'll be back. Lol. Mer blogging kommer senere i dag. <3

SPORTSTEIP


Jeg har kjøpt sportsteip, som jeg skal bruke mens jeg går med krykker for å ikke få sår, har allerede en påbegynt "blemme"-lignende sak, noe jeg helst vil slippe. Hadde ikke gått med krykker i 24 timer en gang før det begynte å bli sårt. Og det er sinnsykt ubehagelig fordi det presser på hånda, så det blir vondt og etterhvert blir jeg stiv i figrene. Så jeg må skaffe meg ett eller annet å teipe rundt krykkene så det blir noe som demper, så jeg ikke får vondt. Det gjør ekstremt vondt å gå med dem for hendene mine etterhvert, så jeg håper at vi finner noe skumgummi eller noe. Ett eller annet hvertfall, ellers holder jeg ikke ut disse ukene.

I morgen kommer HELENEPUSBBYDARLING, herregud jeg savner pusen min. Jeg gleder meg sånn til å se henne. Og by the by, den 7.9.10, hadde vi et halvt-års jubileum. 6 måneder, herregud det har gått fort! Jeg elsker jenta bare mer og mer for hver dag. Jeg er så lykkelig, hun er så god mot meg, herregud. Hun er helt fantastisk. Hihi. <3

22/365


Så spennende...eller ikke. En krykke er sikkelig kult ass.

JEG MÅ SETTES SAMMEN IGJEN

I dag skjedde det for andre gang at kneet mitt gikk "ut av ledd", eller hva faen, på under en uke. Så i dag dro vi på legevakta. Jeg fikk en type støttebandasje av helsesøster, siden det skjedde på skolen, men etter begravelsen vi var i, i dag, var det så ubehagelig at vi valgte å dra til legevakta. Jeg fikk vite at kneet mest sannsynlig hadde "gått ut av ledd", altså kneskåla flytta på seg til siden og spratt tilbake. Selvom det skjer sinnsykt fort, så gjør det sinnsykt vondt. Kneskåla spretter jo tilbake igjen med en gang, men uansett. Så det spretter bare ut av ledd og tilbake igjen, hvis du ikke skjønte det alt. Jeg dro hvertfall hjem med krykker, støttebandasje og beskjed om å ikke belaste kneet til jeg får vært på sykehuset og fått skinne. Det er 6-8 uker ventetid og i ventetiden blir det krykker og støttebandasje hver dag. DIGG, kan være det blir krykker i nærmere ett år, siden jeg trolig må gå med krykker når jeg har fått skinne? Vi får se? Vet ikke hva det er. Haha, i'mma google it.


Massivt knee. Haha. KRYKKETRYNE

Se forskjell på størrelsen på høyre og venstre. Høyre er med bandasjen under. Haha.

Herregud. Så stygt. Dette skal jeg leve med i 6-8+ uker.. FML

Støttebandasje in my heart...

Har du noen gang hørt om noen som har fått kneet "ut av ledd"?
...syns synd på meg, NÅ! :(

21/365


KLOKKA MI. LOVE IT.

BLACK & WHITE

Kjøpte nye ting/klær i går!


Buske: 199,- Tights: 79,50,- Mini-shorts: 99,- Cardigain: 149,- ALT FRA H&M

Strømpebukser: 79,- Topp: 129,-  ALT FRA GINA TRICOT

Lue: 79,- BIK BOK  Spenner: 49,50,- LINDEX  Topper: 2 for 149,- CUBUS


MÅ LØPE Å REKKE BUSS HADET

20/365


Dag 20 allerede! Tiden går sakte.. Jeg gjør lekser.. Til en forandring. Haha.

SO POOR

IIIIIYEEEEAAH! I helga liksåm, var jeg ute å sjåppa litt liksåm. Jeg kjøpte noe undertøy og sånn på fredag, men siden jeg ikke tok bilde av det før jeg brukte det, så tar jeg heller ikke bilde av det, lol. Håper dere tilgir meg for det, haha. ANYWHORE, jeg kjøpte noe smykker og greier på lørdagen. Og rettetang, iogmed at den gamle rettetanga mi, 1 og et halvt år gammel vel å merke, holder på og kortslutte! Not good, at all.


Den gamle rettetanga mi er fra samme merke, jeg er kjempefornøyd! Med begge! Og ny hårbørste.

Leppomader og 2 smykker, iyeah.

Og dessverre for meg husker jeg ikke noen ting av hva noe av det kosta, hahohe. IYEAH. Jeg har fått dilla på å si "IIIIYEEAHHH" oppi hode mitt, så ikke døm meg, plis'a. Be kind liksom. HERREGUDBLILITTMERUSERIØSELLENHVERSÅSNILL.

HADET.

19/365


LEGGE BIND PÅ BØKER ER GØY <3 Neste vurderer jeg å virkelig legge BIND på bøkene.. Som i... bind..

18/365


(5.sep.10) IIIYYEEAAAH, lolsåkjedeligkultogteitbilde.

MYE JEG VIL SI, LITE JEG FÅR SAGT

Hei. Hallo. Heisann. Hia. Hey. Halla. Yo.
Hvordan skal jeg kunne gjøre et langt innlegg til et kort et egentlig? Jeg kan jo bare drite i å skrive om den ene tingen, ja! God idé. Som f.eks de siste dagene, ukene, månedene. Jeg har vært ute å reist, f.eks High Chaparral, vært på Karpe Diem konsert, konfirmert meg, vært på leirskole. You name it. Mye å blogge om det, men gidder jeg? Nei, for jeg er for lat til å finne frem bilder for alt. Selvom jeg vil, men til slutt blir det for sent, så jeg lar heller være og holder minnene for meg selv. Det eneste jeg gidder er å legge ut "365 project" bildene, siden det er alt jeg har tid til, eller orker å legge ut. Har også tenkt hundretusner av ganger å starte en spørrerunde, men gidder jeg det? Nei, ikke det heller. Da føler jeg trang i å ha videoblogg der jeg svarer på spørsmålene, noe som er ganske stressende, siden jeg ikke har et ordentlig videokamera enda. Intill jeg skaffer meg det, kommer det ikke noen "seriøse" videoblogger. Da blir det heller til at jeg venter, og ventetiden blir til dager, uker, måneder.. Jeg er så heldig som får låne kameraet til Jon(kjæresten til mamma), så mye jeg vil, som er et Canon EOS 450D, jeg elsker det kameraet, jeg elsker Canon. Og snart skal jeg skaffe meg eget, Canon EOS 550D, det kan jeg også filme med. Da blir det nok flere videoblogger også, håper jeg?

Akkurat for øyebikket er kameraet tomt for strøm, og ladekabelen har jeg selvfølgelig lagt igjen hjemme. Derfor blir dette et innlegg, uten bilder, utrolig nok. Det er nok bilder å se nedover, har jo lagt  ut mange fra leirskoleoppholdet som "365 project"-bilder. Og dagens 365, kommer nok i kveld, når jeg får ladet kameraet, tatt et bilde, og lagt det ut. Vi får se.

Kjenner du deg igjen i noe av det jeg skriver?
Er du også sånn som til slutt gir faen, fordi det har gått for lang tid?

17/365


Dagens bilde kom litt sent.. OG GRATULERER MED DAGEN TIL STOREBROR I DAG <3

Jeg kommer sterkere tilbake snart!

16/365


(3.sep.10) Liker trestokker.


DA VAR ALLE BILDENE FRA 365-LEIRSKOLEDELEN LAGT UT. SJEKK ARKIVET FOR MER, ELLER BLA NEDOVER. NATTA.

15/365


(2.sep.10) FORDI JEG LIKER GRUS, neida. Men jeg synes bilde var litt stilig.

14/365


(1.sep.10) Ingen kommentar..

13/365


(31.aug.10) LONERPICTURE, jeg elsker det, hoho.

12/365

Alle bildene er på vei, litt etter litt, de er ute i løpet av natten, ganske tett på. :)


(30.aug.10) JEG ELSKER VANN, og dette bildet her synes jeg ble litt stilig egentlig. Hoho.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits