august 2010

DA BLIR JEG BORTE IGJEN

Umh, ja, as you all know, så er skolen i gang igjen, og jeg skal på leirskole. Sinnsykt DRITT at vi ikke fikk dra til Polen, men istede må vi dra til et sikkelig LAME sted i Norge. Vel, jeg blir hvertfall borte fra 30.august-3.september. Jeg tar med meg kameraet og sånn, så jeg får tatt bilder til "365 project", også tar jeg med meg data, så hvis det er internett, så poster jeg bildene til riktig tid! Hoho. Hvis ikke, så kommer bildene når jeg kommer HJEM. Det betyr: At enten blir det bloggpause, eller så blir det ikke bloggpause... Lol, jeg sa det alt?

Jeg fikk spørsmål istad, fra en om jeg ikke kunne blogge om konfirmasjonen min, og for å være ærlig. Så nei, det er ikke mye å snakke om egentlig. Vi dro ut å spiste, that's all. Jeg fikk konfgaver osv, og tusen takk for det! Jeg er i gang med å lage takkekort already, så de skal jeg gi etter jeg har vært på leirskole. Og NEI, jeg gidder heller ikke blogge om Karpe Diem konsert-tingen. Dere har fått ett bilde fra hvert av det, det får være. Jeg orker ikke skrive om det, sorry.


SÅ FIN JEG VAR I KAPPEN. Bare så dere kan tenke på meg, mens dere venter på at jeg skal komme hjem, for jeg vet dere elsker meg mer enn noe annet, og skulle ønske dere kunne se meg hele tiden og bare "woooah" fordi jeg er så sinnsykt AWESOME.........*KREMT* Jeg mener, bare fordi jeg ALLTID legger ut et bilde av meg selv når jeg skal ha bloggpause, og jeg er teit. :)

11/365


BOBLEEEEEEEEEEER. Haha, rett etter at vi(meg og Helene) gikk inn og var ferdig med å blåse bobler, så begynte det å PØSREGNE..

10/365

DAGENS BILDE KOMMER SENERE.


Jeg tok ikke bilde, men det hadde noe med dagen å gjøre, for jeg konfirmerte meg i går! Hm.

9/365

HEI HAR VÆRT LITT __veldig OPPTATT I DET SISTE, har ikke fått lagt ut bilder, men har tatt! 10 og 11 kommer senere i dag!


Jeg var med Helene og Alex å så på Karpe Diem på fredag! Hoho, det var gøy. *gidderikkebloggemeromdet*

8/365


I dag regna det sinnsykt mye. Har bare pøsa ned nesten hele dagen. BLÆH. Er lei av regn allerede..

FØLGER MED

Nå har jeg ikke blogget annet enn "365 project" innlegg på lenge. Jeg har nemlig blitt sjuk, yay, sikkelig fint, nettopp starta på skolen og greier! SIKKELIG POSITIVT Å FINT.. Yeh, anyways. Jeg har fått halsbetennelse, og må holde meg hjemme i noen dager. For å bli frisk, så drikker jeg mye te med honning og is(på grunn av hovne mandler). Te er ikke godt når man har drukket 4 kopper fra før av.. Jeg skulle så vært på skolen en tur for å hente bøker og få gjort litt lekser, men det er ingen som gidder å kjøre meg. I morra har jeg bestemt meg for å dra på skolen, fortenk! Driter i hva mamma sier, jeg får ta å drikke en tekopp før jeg drar på skolen, DOPE meg på paracet og ta med meg 4 forskjellige varianter av halspastiller. DA går det nok bra! HIHI.

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn å sette på klesvask. Snart skal jeg støvsuge og rydde rommet og rydde stua mi og rydde badet mitt, og vaske nede, og se om jeg får dratt inn litt penger til helga, siden jeg skal på KARPE DIEM PÅ FREDAG HOHO. Da trenger man penger. Yeeezzz.

Jeg tok bilde med en feiltagelse, mens jeg hadde på lukkertid, men egentlig ble det litt stilig.

Likte dette bilde spesielt godt. Hoho.

DAG 7/365


Fordi jeg er et rotehue... BTW, don't mind the fucked up teddybear, i love him.

DAG 6/365


Skulle egentlig ta bilder av bilen sånn i første omgang, men så fokuserte den på viduet istede for, fordi jeg hadde ikke skrudd av Autofocus. Utrolig nok ble bilde egentlig ganske bra, synes hvertfall jeg. Jeg likte det på en måte.

5/365


Det eneste "fotografiet" jeg har tatt i dag. Finfinfin sang.

KJED MEG

I dag har jeg vært dårlig bare, vandra rundt som en dass, slapp som en fisk, med litt feber. Har ikke orka annet enn å sitte/ligge på sofaen i dag. For en innholdsrik dag! Bortsett fra at jeg fikk tatt bilde av 1337(trykk for å se), i siste liten, har det ikke skjedd så mye spennende. Jeg og pappa har sett på film da.. Som går på tv og sånn. Barnefilmer, som Pippi Langstrømpe, menneskefilm selvfølgelig. Også har jeg døtta i meg chips i dag, og brus. SUNT? Nei, men jeg spiste nesten ikke godis i går, så jeg får lov.


Dagens forsøk på å få opp energien. Det funket, ørlitegrann.

HUSKE PJUSKE, FOTBALLBANE.

SLIPKNOT GENSERN JEG FIKK AV HELENE <3 OM DERE IKKE HAR MERKET DET LIKER JEG CLOSE-UPS.

UINTERESSANT INNLEGG, HADET

4/365


Jeg rakk akkurat å ta bilde istad. Egentlig var det det KJEDLIGSTE bilde jeg noen gang har sett, men når jeg redigerte det, ble det egentlig kult.

1337 = LEET på leetspeak/nørdspråk, hohoh.
ER DU IKKE NERD SKJØNNER DU IKKE DENNE.

1++ KILO SUKKER

Helene har vært i Polen med trinnet sitt. Hihi. OGSÅ VAR HUN SÅ SØT DA OG KJØPTE NOE TIL MEG I POLEN, AW. HUN ER SIKKELIG SØT. Hun kom til meg i går kveld, etter begravelser og alt var over. Da møtte jeg henne i Oslo, også fikk jeg en stor pose, hoho. Oppi der lå det en GIGANTISK kjærlighet, og en Slipknot genser, hoho. JEG BLE GLAD. OMG, SÅ SØT HELENE ER MOT MEG.

SE:

Kommer et bilde av den på senere, så får dere se bedre. MEN OMNOMNOM, FIN<3

OG KJÆRLIGHET PÅ 1 KILO HVIS IKKE 2.. OMG. Kocham Cie = Jeg elsker deg.


Jeg har fått dilla på blogging igjen, men jeg prøver å ikke blogge for mye, så jeg blir lei igjen.

3/365


Tatt bussen hundre ganger i dag, også satt jeg og tok bilder. Og dette bildet ble jeg sikkelig fornøyd med, vet ikke hvorfor jeg likte det så godt, ett eller annet er det ved det hvertfall.

BEGRAVELSE

I dag har jeg vært i begravelsen til Oldemor. Det var trist. Jeg skulle holde tale, men jeg klarte ikke si mer en halve talen, før jeg ikke klarte å dytte et eneste ord til ut av munnen, presten kom å hjalp meg med resten. Det var sikkelig vanskelig å stå foran alle og foran kista hennes, og snakke... Føltes ut som jeg ble kvelt ellernoe.. Og når vi bar henne ut(JEG VAR MED Å BAR!!), og etter at vi hadde senket henne litt ned, til jordoverflaten, og kastet på jord, løp jeg bort til pappa og skviste han, a. Jeg var så glad for at han var der, at jeg begynte å gråte når han kom inn..

Etter begravelser pleier man å spise snitter og bløtkake, hvertfall i min familie, de fleste gjør det tror jeg? Hvertfall, det var egentlig veldig koselig. Det var hyggelige og varmende ord å høre. Noen holdt tale, mens andre bare mimret på gamle minner. Snittene var kjempegode og det samme var bløtkaka! Omnomnom. Eneste kjipe med begravelser, er at det tar så lang tid..


Ok, jeg likte bilde. :(

SØT PAPPA OG GLAD ELLEN

Nam, snitter!

2/365


Tommy heller brus i glasset. Dette er fra da man spiser snitter osv, etter en begravelse. Dette er etter begravelsen til Oldemor, i dag. Hvil i fred, Oldemor. Vi kommer til å savne deg.

1/365

Jeg har lenge tenkt å bli med på dette "365 Project", som vil si at jeg tar og legger ut et bilde hver dag, et helt år(selvom det kan bli litt vanskelig, men da kommer bildene ut litt senere, for man har jo ferier osv). Og jeg vil bli med rett og slett fordi jeg vil se tilbake på disse bildene og forhåpentligvis bli bedre i å fotografere også. Så jeg blir med på dette aller mest for min egen skyld. Legger kun ut bilder jeg er så og si fornøyd med. Også tenkte jeg og fortelle litt om hvert bilde jeg legger ut. En eller to setninger. Oh, selvfølgelig kommer jeg til å blogge vanlig vedsiden av dette, om jeg har tid! Let's get started!:


Jeg tok dette bilde i dag morres, fordi jeg har på meg den skjorta i dag og jeg elsker den. Jeg kjøpte den i Sverige når vi var på High Chaparral, det var bare en igjen så den ble med meg hjem!

KREATIV ELLEN

Selvom denne dagen ikke har vært helt på topp, når det kommer til hva som har skjedd i dag(Vi kjørte Oldemor til kapellet på kirken osv, la nedi roser osv, dere kan jo tenke dere). Så har jeg utrolig nok klart å fått ut litt kreativitet. Og jeg ble faktisk fornøyd med endringene!


Toppen så ut sånn som i tankeboblen før. Toppen er kjøpt i London.

Slik ble det. Den ser bedre ut på, selvfølgelig:

LIKTE EFFEKTEN PÅ BILDE 2 OMGLOL. __MEN ja, slik ble den, og jeg er fornøyd!

Jeg skal fikse litt på en enkel svart singlet og en hvit singlet som jeg kjøpte for to dager siden, senere. I morgen kanskje? Jeg har bare kjøpt bånd som i form av blondegreier til den svarte singleten enda. Gleder meg hihi.

HVIL I FRED, OLDEMOR.

I helgen var jeg med mamma, Jon og Susann og en hel gjeng med andre gærne folk til High Chaparral. Den første dagen var kjempe koselig, det samme var den andre, selvom den fikk en veldig brå slutt. På lørdag kveld, ringte mormor til mamma og fortalte den triste nyheten. Jeg så at det var mormor som ringte, så jeg ble rastløs, og reiste meg for å gå og se etter mamma. Mamma sto og gråt, og jeg skjønte det med en gang, jeg reagerte som de fleste andre følsomme mennesker gjør. Jeg fosset ut i gråt. Etter en halvtimes tid og jeg hadde fått grått fra meg litt og vi hadde snakket litt, klarte jeg å stable meg på bena igjen, og vi gikk for å sette oss. Flere kondolasjoner kom allerede der.

Når alt kommer til alt, er jeg veldig glad hun fikk slippe nå. Hun var 94 år gammel, og hun har sagt den siste uken nå at hun har lengtet etter sønnen sin, min morfar som døde den 18.des.08. Det værste jeg kan tenke meg er at ditt egne barn går før deg. Og hvertfall når han da døde av kreft. Det kan ikke være lett for en mor å se sønnen sin lide på den måten. Hun har vært klar helt til siste slutt, altså klar på den måten at hun kjente igjen alle, hvertfall på stemmen, og hun snakket med oss osv.

Lørdag kveld, sovnet hun fredfullt inn. Og det er jeg så glad for, at hun ikke hadde vondt og at hun endelig fikk slippe.
Jeg vet ikke hvor mye dere får høre fra meg fremover, denne uken kommer til å bli hektisk! Begravelse, skolestart osv. Jeg skal prøve å blogge om High Chaparral senere, så dere får se litt hva vi gjorde.

Til da, så får dere ha det bra.

MÅ PAKKE, HADETBRA TIL 16.AUG!

I morra lix, drar vi til HIGH CHAPARRAL.. Wii, jeg må pakke da.. Har ikke begynt å pakke enda, det er jo... bra?

I dag har jeg gjort mye. Vært å besøkt oldemor og farget håret. Okey, ikke veldig mye, men mye for å være meg! Pluss at jeg skal jo begynne å pakke snart, så det blir jo bra. Altså, jeg blir jo borte til 15.august, og når vi kommer hjem den 15, tror jeg at jeg kommer bare til å gå og legge meg med en gang, siden det er skole dagen etter.. Jeg vet ikke om jeg vil på skolen.. Selvom jeg gleder meg litt.. Uh..


NULL SMINKE, men det er et bedre bilde av hvordan jeg har klipt meg. Her kan man faktisk se oppklippet osv. Hihi. Det er ikke så forskjellig fra hva jeg hadde for en god stund tilbake. Noe som er positivt siden jeg savnet det håret litt. Yeye.


HADETBRA, SNAKKES DEN 16 AUGUST!

HALLO DER

Hei, nå har ikke jeg blogget på.... entotrefire dager? Lenge nok hvertfall. Mye har skjedd siden da. Sovet over hos Susann, grilla, vært med å kjøre storebror til Jevnaker, vært en tur hos pappa, har hatt overnattingsbesøk av Renate, vært i Oslo og møtt Madeleine(som jeg ikke hadde sett på 8 måneder, det var så godt å se henne igjen, aw). Jeg har hvertfall hatt en del å holde på med, noe som har gitt meg noe annet å tenke på enn å blogge. Derfor har jeg vært borte fra dere, buhu. WHINE...

I dag har jeg ENDELIG hatt en "day off", bare slappet av, ikke tenkt på å rekke en eneste buss, bare dusta rundt i pysjbukse nesten hele dagen, helt til jeg ble dratt med i butikken, først da fikk jeg dratt på meg ordentlige filler. Også har jeg rydda rommet! *SHOCK* Det så ut som en svinesti før jeg begynte. Haha.

BRB MIDDAG

hester

Hei, jeg er alene hjemme. Jeg liker ikke være alene hjemme, det er kjedelig og jeg blir sinnsykt lettskremt.. Da blir jeg redd og paranoid. Også er det en jævla flue her som jeg skvetter like jævlig av hver gang den setter seg på pc skjermen, haha. I dag (der er enda 06.08), reiste jeg hjem fra Helene etter en sikkelig koselig uke oppe hos henne. Aw, det var så koselig. Også var jeg ute å jogget med Zorro i 25 minutter i dag (fortsatt 06.08)! Jeg var svett og jævlig når jeg kom hjem, herregud, men fy søren å digg det var å bare får gjort det, siden jeg er så lat ellers! Også var vi å hilste på hester, som jeg har tatt bilde av før, når de sto på beite(?) Tror det var samme hester hvertfall. Og hundevalper, hiih, de var søte.

Nå (07.08), er det 5 måneder med min kjære Helenepus. Hihi. Jeg har det så bra med henne, det er ikke ord. Hm, gleder meg til å se henne igjen! Savner henne allerede! Hun skal til Polen en hel uke. Kommer til å savne henne kjempemasse. Awf.

Vel, egentlig var den eneste grunnen til at jeg blogget nå, fordi jeg kjedet meg. Og at jeg måtte få tankene mine over på noe annet enn å tenke på ting som blir til andre ting som blir til skumle tanker som skremmer meg. Og når Ellen blogger, bruker Ellen veldig lang tid, siden hun blir distrahert av alt mulig rart. Jeg må for det første, redigere litt på bildene jeg skal bruke, så må jeg jo skrive teksten her, samtidig er jeg på msn, facebook, nettby og shit like that. Utrolig at jeg klarer alt på en gang.

HER ER BILDER AV HESTER, disse bildene er tatt for en stund siden:

BRØDRE, ikke tvilligbrødre, den ene er ett år eldre enn den andre. Hihi.

SÅ SØT.

What? In the butt?

AWWW, hesten til mamma(høyre) og den andre hesten vet jeg ikke hva heter.

OGSÅ MÅTTE JEG TA MED NOEN BLOMSTER SOM AVSLUTNING. FOR ELLEN LIKER BLOMSTER.

omg it happened

Nå har jeg fikset litt på bloggen, omg lix. Endelig skjedde en forandring. Header is coming up, soon as possible! Utrolig at jeg klarte å få til noe, med så mye mangel på inspirasjon.. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal kødde opp bloggen midt på natta.. Det er vel bare da jeg gidder? Haha, jeg er så rar. Liker netter, de er fine og skumle, øsj.

I skrivende øyeblikk, har jeg akkurat spist nattmat som broren til Helene fikset for oss. NUGGETS NAM!!!


FINT BILDE FRA LONDON, DETTE GIR INSPIRASJON HVIS JEG TRENGER DET HOHOHO OK IKKE ALLTID.

helt slukt

Det er ferie. Sinnsykt digg med ferie, synd den snart er over. Akkurat nå er jeg hos Helene, og her skal jeg være til Fredag, hihi. Dette har vært en bra ferie, gjort mye egentlig. Hoho. Vært mye med Helenepus, vært i London, også har jeg vært på konfleir....heltokvilikkeditigjen. Jeg skulle nesten ønske jeg kunne tatt en tur på hytta og men det blir ikke noe av, noe jeg egentlig skjønte lenge før ferien starta. I'm tired. 

Neste uke, eller dvs 13-15 august, skal jeg ta med meg Susannbestevenn til High Chaparral. Eller mamma og Jon skal ta med meg og Susann. Vi skal sitte på buss i MANGE timer, arg. Drar på Fredagen ganske tidlig, også er vi fremme der borte ganske seint. Altså High Chaparral arrangeres i Sverige, sånn hvis ingen vet hva det er. Det er sånn Western-greier. LINK for interesserte. Gleder meg egentlig, eneste er at dagen etter at vi har kommet hjem... SKAL JEG PÅ SKOLEN HEHE. 16.august er årets "startpåskolenigjen"-dag. JEG VIL IKKE, selvom jeg savner folk.. Ok, det blir sikkert ikke så ille.. Kanskje?


Gjennskinn i øyet på hesten, aw pene øyner. Jeg liker hesteøyner, de er fascinerende.

OG ÅKER fordi det er fint.. Selvom det blir litt mye av det noen ganger.

...jegerforkjølamenikkeveldigforkjølasnartikkeforkjølamergåheltoverforkjølelsejegvilikkeværeforkjølamer!

mixen

For litt over - under? en uke siden var jeg og Helene med mamma og hilste på hester, hihi. Jeg tok masse bilder, de kommer vel etterhvert som jeg gidder?

Vi stakk innom hesten til mamma en tur også, fineste fineste Whilmix, hihi. Eller bare "Mixen", "Mixemann", "Mixegutt" OK JEG SLUTTER... dere skal få lov å se han bare fordi jeg vil det, og det var hele grunnen til at jeg blogget, finish ferdig, her er bilde/gifen:
Photobucket
FORSTYRREND MUCH, HIIH, PEN HEST

HADET
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits