juli 2010

ny hårklipp

Var hos frisøren for ikke så veldig lenge siden. Hun klippa håret mitt, har ikke klippa noe i lengden bak. Klippa masse oppklipp og shitlikethat, også gjort så det blir kortere foran enn bak. Før var det omvendt, kortere bak, lengre foran, jeg ville ikke det mer. Også skulle jeg klippe meg før konfen ANYWHORES så..


Bare midlertidig, men ja... Det ser kort ut, selvom det egentlig bare er fordi jeg har tatt bort det lange foran.. ER IKKE SÅ KORT DAAA.

Utifra bilde, w00t'ja think?

new

JEG ER NY, neida. Ok, tilbake på bloggen in the first place. Også har jeg vært på sjåpping med Susann i dag. Ikke at jeg kjøpte så mye, men siden jeg fikk penger til min bursdag, så måtte jeg jo bruke opp litt. Har vel brukt rundt 600 kr i dag vel.. Der 100,- gikk til mat og slikt. Også er Susann søtbestevenn som kjøper bursdagsgave til Ellen når Susann er i Thailand.

HER ER HVA JEG KJØPTE:

BADETØY, også ligger badetrusa feil vei, kinda, det er hvertfall ræva dere ser. HEHE

OGSÅ VAR VI PÅ DEN LILLE FREIA SJOKOLADESJAPPA

OG FYLTE EN LITEN ESKE MED GODER, OMNOMNOM.

Også måtte jeg kjøpe hårfarge, ikke spør hvorfor jeg tok bilde av det. Og katteører, nam.

OG SOKKEEEER

JEG HAR FÅTT AV MENNESKER, IKKE ALLE MEN NOEN:

Storebror har laget til meg, har et par nesten like i grønnaktig. Han har laget selv, de er i glass.

OGSÅ FIKK JEG AV SUSANN FRA THAILAND, T-skjorte, og minikjole/toppting. FINT

Nå skal jeg ikke blogge mer i dag, hadet.

ah ja we wo ho

POPCORN.

Nå er jeg Helene, og Helene er kul. KULESTE I VERDEN. HEHE.
La dere merke til hva jeg gjorde der? Jeg glemte å skrive "er HOS Helene", fordi jeg vil være Helene.
La dere merke til hva jeg gjorde der? Jeg sugde i å formulere meg.
La dere merke til være jeg gjorde der? <- Ok der skrev jeg feil.
LA DERE MERKE TIL HVA JEG GJORDE DER? HÆ HÆ HÆ? Jeg skrev feil, dere.. Jeg skrev feil.

ETTER ALT DETTE, har dere lagt merke til en veldig viktig ting? Og grunnen til alt dette shittalken? ..
Jeg gjorde det igjen, klarte ikke formulere meg, lolwtf. JEG ER HYPER. HEHEHEHOOHOH.
La dere merke til hva jeg gjorde der? ;))))) Jeg lo.

BUT SERiOUSLY, her er en bilde:

Jeg synes det er virkelig stygt å skrive navn på bilder, FORDI JEG ER STYGG HOHOHEOOHEOHOEHOEOOO!!!!

hadet, nå starter pausen fo'real, brb film

jeg tar en liten pause. 24.juli-28.juli

Trenger en pause fra bloggen, ferdig med det! Kos dere i ferien, det skal jeg. Hadet.


//bilde fra togturen tilbake til flyplassen Gatwick, når vi skulle hjem fra London.

SHALLABAIS

high above the sky

Det innlegget her blir nok ikke så sinnsykt morsomt, jeg føler for å være litt dyp, på en måte. Si litt hva jeg mener om ting. Jeg vil ikke ha spørsmål, eneste jeg vil, er å få sagt det.

Kjenner du følelsen av å være så glad, at man nesten får lyst til å gråte, fordi man er så lykkelig? Den følelsen sitter jeg med nå. Jeg har det bra, jeg har verdens søteste kjæreste, bare å tenke på henne, får meg til å smile bredere enn noen gang. Også har jeg noen fantastiske foreldre, som jeg vet er glad i meg. Verdens beste storebror, venner og dyr. Man blir på en måte litt over skyene, alt er bra og fint.

Dessverre varer ikke den følelsen så lenge, for andre følelser tar over. De følelsene som får deg til å gråte, men ikke av lykke denne gangen. Denne gangen av sorg, og andre ting som får deg trist. Disse følelsene har lett for å ta over alt for ofte hos meg, spesielt når det blir stille rundt meg og jeg får tid til å tenke, eller hvis jeg blir redd. Veldig ofte, når jeg blir redd kommer alle tankene rundt det som er negativt. Da blir jeg stille og kveler gråten som presser på. Jeg skulle ønske jeg kunne klare å prate om ting som plager meg oftere, men jeg er alt for vandt til å fikse opp ting selv. Dette bare skaper mer aggresjon, jeg blir mye fortere sint og klager mer enn noe annet. For tiden sliter jeg med mye, med ting folk tenker "Det der skjer vel aldri meg?" om. Jeg sier bare en ting, ALDRI, aldri tenk den tanken, for ting kan fort snus på hode. Ting som "aldri skjer deg" kan fort skje. Man må ikke ta seier på forhånd, for ting forandrer seg alt for fort, samme med mennesker. Folk kan det og dolke andre i ryggen, så ikke stol for mye på dem, hvertfall ikke de som liksom skal stå deg aller nærmest.








Ja, jeg har tatt alle bildene, de er fra London-turen. Vil du lese innleggene om London-turen?
DEL 1/SHOPPINGEN: HER DEL 2/ P!NK-KONSERTEN: HER DEL 3/FLYTUR OG MER: HER

Everybody here keeps staring

Jeg vil blogge, vil vil vil! Selvom jeg ikke har så sabla sinnsykt mye kult å blogge om, haha.
Akkurat nå, i skrivende øyeblikk, sitter jeg på jobben til pappa. På et verksted... Har vært med han på jobb i hele dag, noe som har vært helt greit egentlig, i og med at, det er internett her, og da kan jeg spille WoW! Har forsåvidt ikke gjort annet i dag. Vel, jeg har tatt litt bilder, men på grunn av overskyet kjedelig vær, ble det nesten ingen bra, kun en 5-6 stykker. Jeg liker at sollyset lager kontraster, men når det er overskyet, blir det nesten ingen kontraster og vanskelig å få bra bilder. Blæh. Dilemma. Kjekt å ha Photoshop sier jeg bare. HEHEH. Ikke så lenge før pappa slutter, da skal jeg busse hjemover, hoho.

ELLEN VANDRER:

KLÆR, SKJORTE, BUKSE, TOPP. HIH

Her sitter jeg hele dagen. Her kommer skumle kunder inn og stirrer på meg, og tror jeg jobber her..

Også må man ikke glemme dagens kost! Wi... usunn, ftw! Ok, jeg skal love å slutte med så mye godteri til etter sommern.. Lover....... >< næt

ellen goes like: until next time; buh bye!

What if i Stumble - Dc Talk



Dette er en sang som sier veldig mye. Alle mennesker har opplevd å gjøre feil en gang i blandt? Sangen får meg egentlig til å tenke veldig, samtidig som den er veldig fin! Og i og med at jeg ikke har så mye å blogge om for øyeblikket, tenkte jeg å komme med en sang. Kjekkt å komme med musikk anbefalinger innimellom og. Hihi.

trær


Jeg er glad i å ta bilder av grønne trær, gress, blader, blomster, osv, fordi det gir meg en sinnsyk sommerfølelse. Å som jeg elsker sommern! Skulle bare ønske den varte lengre.

Grunnen til at jeg ikke blogger så veldig "mye" om jeg kan kalle det det, for tiden er fordi jeg rett og slett ikke vil blogge om hva jeg vil blogge om? Haha, sikkert bare jeg som skjønte den, men jeg har så mye aggresjon inni meg for tiden, på grunn av ting som skjer rundt meg. Og jeg vil ikke dele det på internett, selvom det er veldig fristende. Jeg blir irritert av folk som skriver om sine problemer som om de har det aller værst i verden og skal ha folk til å synes synd på dem, med mindre det faktisk er problemer som er ordentlige problemer, og man trenger hjelp. Når folk skriver: "ÅÅ JEG SLO OPP MED KJÆRESTEN MIN, LIVET MITT GÅR I GRUS, JEG HAR DET SÅ FÆLT, HENG MEG BUHU SYNS SYND PÅ MEG!" Hva faen er det? Det er faktisk folk som sliter med værre ting, og folk er ikke intressert i å lese negative blogger som handler om at kjæresten din har slått opp? Hvis jeg noen gang skal skrive om mine problemer på en blogg, må det bli på en blogg jeg ALDRI går innom igjen, en anonym  blogg.

LITE IRRITASJONS MOMENT DER.. HEHE. MEEEN NÅ OVER TIL NOE ANNET: Jeg skal på TUSENFRYD i dag! Sammen med Helenepus, hennes bror og hennes PAPA. HIHI, kanskje Cecilie og Henning også? VET IKKE. Får se hvem som kommer, når jeg kommer meg så langt. I skrivende øyeblikk har jeg enda et håndkle rundt hue, må få ut fingern å føne, rette og sminke meg, så jeg får kommet meg ut døra..

OI LANGT INNLEGG, HADET

15 ÅR

HEI, JEG SPISER MUFFINS. JEG HAR BURSDAG, JEG ER 15 ÅR I DAG. HIHI. VI SKAL TIL OSLO. HADET.

NÅ DRAR VI SNART.

EN HUMLE

Nå er klokken midt på dagen. Jeg kjeder meg. Venter på at pappa skal komme hjem, så jeg får kommet meg til Oslo. Så møte Helene, så loke litt Oslo, så til Ski. For jeg skal sove hos Helene i natt. Hihi. Det blir koselig.

MENS ELLEN KJEDER SEG, TAR HUN BILDER AV GRØNNE TING, sommeeer:

Et blad, fint.

En humle, fine humlen, i rosa blomst.

Gruer meg til å svare på alle telefonene jeg kommer til å få i morgen. HVIS IKKE ALLE HAR GLEMT DAGEN MIN. LOV Å HÅPE?

hva om

jeg vet ikke hva jeg skal skrive annet enn at jeg gleder meg til i morgen da skal jeg til helenepus og være der til torsdag på torsdag skal jeg hjem og si hei til de som insisterte på og se meg på bursdagen min og på fredag blir det mest sannsynlig tusenfryd nei jeg vet ikke hva komma og punktum er fordi jeg kjeder meg ikke døm meg

bilder:

ellen liker kongler

ellen liker søte pappan sin

ellen er opp ned

JEG ER SÅ UFOTOGEN AT FAEN ÆSJ JEG SKAL SLUTTE Å LEGGE UT TARDA BILDER AV MEG ok det skjer ikke men jeg er ufotogen som fy så ikke forvent å se noe fint HADET


What if we never meet again..

once upon a flower


TOK EVIGHETER Å LAGE BILDE, SIDEN PHOTOSHOP FANT UT AT DET SKULLE HATE MEG. STYGT. MEN LITT SØTT.

Jeg har snart bustha, sitter og snakker om hva jeg ønsker meg. Siden pappa lurte. Jeg ønsker meg videokamera. Faen jeg er dyr i drift. But hey, jeg lever bare en gang og jeg krever jo ingenting. Tenk på mulighetene med et videokamera. JEG KAN FILME MASSE FINT. OG VISE DET TIL FOLK. OGSÅ KAN JEG GJØRE MYE MORSOMT. Også kan jeg vlogge mye lettere. Når man er barn ønsker man seg mye unødvendige greier... JEG ER BARN, så det går bra. Også ønsker jeg meg penger.. AS ALWAYS.


You asshole

på din side

Jeg irriteres, jeg irriteres virkelig. Varmen tar knekken på meg. Når jeg først vil ut å ta bilder, så er det så varmt at jeg ikke klarer, eller orker på noen måte. Jeg vil på stranda, stranda hørtes bra ut.. Noen som vil dra med meg? Oh, nei, alle er jo på ferie, my fault. Jeg får vel bare sitte inne og se på det fine været. For ute har jeg ingen grunn til å befinne meg hvis det ikke er noe jeg skal. Ja, jeg er nordmann, nordmenn klager over været uansett..

Jeg kom til paps i går, her skal jeg være i to uker.... KAN FORT BLI 4. Hehe, Ellen er glad i papsen sin. OGOG gjett hvem som har bursdag på TORSDAG (15.JULI)?!?!? MEGGGGGG. HUSK DET!

STORT EGOBILDE, BARE FOR Å TVINGE DERE TIL Å SE PÅ MEG.


WAKA WAKA

ZOOMBIEE

I går var det Zombie Walk i Oslo. Det var koselig, alle menneskene var blitt til gale zombier. HOHO, det ligger MASSE bilder på Facebook, and stuff. Jeg fikk ikke tatt bilder, fordi det ikke var lov og jeg måtte være in charater hele tiden.. HEHE. OG NEI, DE TO BILDENE AV MEG ER IKKE LIKE BREDE SOM DE ANDRE BILDENE, fordi det er ikke jeg som tok dem og det var slik de lå på facebook, så hehe.

Fotograf : Atle Sundling

Fotograf : Atle Sundling

SE SÅ FIN HELENE VAR. //bilde er tatt fra untouched.blogg.no

Tommy var også veldig sexy... //bilde tatt fra untouched.blogg.no

Var du med på Zombie Walk?


GROOOWL

VIDEOBLOGG FRA ÅKERN

I dag satt jeg sammen med en sikkelig kul homse og en sikkelig kul lesbe på åkern, med internett. HOH.

OK ALEKS OG HELENE VAR SAMMEN MED MEG PÅ ÅKERN I DAG VI HADDE INTERNETT SÅ VI SATT MIDT PÅ ÅKERN MED INTERNETT OG HER ER 2 MINUTTER AV HVA JEG GJORDE:

LOL IKKE SPØR JEG ER TEIT SÅ JEG TRENGER IKKE KOMMA ELLER PUNKTUM FORDI DET ER TEIT


And I'm back

VIDEOBLOGG KOMMER SENERE

DET GÅR IKKE ANN Å LASTE OPP VIDEOBLOGG NÅ. OK. OGSÅ FIKK JEG IKKE BESØK, SÅ DET BLIR BARE EN KJEDELIG BARE MEG VIDEOBLOGG FRA ÅKERN.

<3

BI RAIT BAKK

bringing back memories

I MORGEN KOMMER NOE SPENNENDE TIL BLOGGEN. OK? JEG FÅR BESØK! DA BLIR DET VIDEOBLOGG! DA BLIR DET SURPRISE, LIKSOM.

I MELLOMTIDEN SPILLER JEG HABBO:
Photobucket
..vink..wank...... jeg mener... VINKVINKVINK.. mente ikke å være så dirty.. wankwank.


I DUNNO

zzzz


Jeg var flink og tok oppvaska i dag. NEI VI HAR IKKE OPPVASKMASKIN, FORDI VI KLARER FINT Å VASKE OPP SELV.. Nå skal jeg støvsuge.. Snart hvertfall.. Hvis jeg ikke sovner først.

Zzzz, zøvnig..... Må slutte å legge meg så sent.....eller ikke. Også skal jeg bli flinkere til å blogge ordentlig igjen. Jeg tror dere får en liten overraskning i morgen eller på fredag. Hihi! Ikke ha for store forhåpninger...


Because I'm retarded.

fire måneder med pus

Nå er det fire måneder siden 7.mars. Fire måneder siden jeg og Helene ble sammen, hiih. Awie, beste måneder i mitt liv. Jeg er så heldig som har en så herlig og god kjæreste. Aw.

I natt rundt klokken 04.00(Vi la oss klokka 06..♥) fikk pus fire måneders gaven som jeg kjøpte i London:

HJERTEHJERTE. Sølvsmykke med hjerter. Hihi.

JEG ELSKER HELENE MIN. ♥


Make it last forever.

LONDON DEL 3: Flytur, Sightseeing og mer!

Dette er DEL 3 og siste del av innleggene fra London turen! Enjoy!

Jeg hadde aldri flydd før denne gangen. Det var sykt! Jeg var DRITREDD, seriøst. Jeg trodde jeg skulle gjøre på meg i vinkel ellerno.. Gjør som forrige innlegg, og forteller i bilder:

Se redd ansikt. Dette var når vi tok av. Jeg var DRITTREDD, jeg trodde seriøst jeg skulle dø...

Men så kom vi over skyene, og jeg klikka fordi det var så pent å se på, jeg er så fasinert av skyene. Så flyskrekken gikk egentlig veldig fort over..

Når vi hadde kommet oss på hotellet var det første jeg og mamma gjorde og få støpte negler. Hihihi.

Etter neglene var ferdig reiste vi til Camden Lock for shopping, shopping og mer shopping. Også satt vi på sånne her stoler og spiste.

Vi var på Camden Lock både på Onsdag og Lørdag! Mens på Torsdag shoppa vi i Oxford Street! Dette var en av butikkene vi var på i Camden Lock, DET VAR SVÆÆÆÆRT DER. Sinnsykt kult utvalg!

Før P!nk konserten satte vi oss på en Sightseeing buss. Se så brun mamma er i forhold til meg.. Hun ser litt oransj ut på bilde... Hahaha, jeg ser ut som en slumsk drittunge.

Mens vi satt på bussen tok jeg en del bilder.. BIG BEN HER, HIHI, EN AV DE PENESTE BYGNINGENE JEG HAR SETT. Jeg elsker London!

I denne bygningen gikk Daniel Radcliffe/Harry Potter-stjernen på skole.. OG VI KJØRTE FORBI I BUSSEN HOHOHO.

Yndlingshotellet til Michael Jackson i London. 80.000 kr natta.... DET ER DYRT. DER HAR MJ VÆRT OG JEG KJØRTE FORBI. *sikle*

The London Eye, bare fordi jeg likte bilde, vi skulle egentlig ta den, men det var alt for lang kø!

Rett før vi landa på Gardemoen igjen. Jeg liker å ta bilder ut av flyet.

Alt i alt var turen til London kjempe morsom, jeg hadde det kjempe gøy! En sinnsykt morsom opplevelse, vil dit igjen! Savner det sikkelig, mest på grunn av alle de fine bygningene og konserten.. Herregud! Det var fint.

Har du vært i London før?
Lese mer fra London turen min? Les del 1 OM SHOPPINGEN: HER!
Lese mer fra London turen min? Les del 2 OM P!NK KONSERTEN: HER!


Random

LONDON DEL 2: P!nk konsert!

Hoved poenget med turen var P!NK-konserten på fredagen! Det var AMAZING! Jeg kan jo begynne og fortelle bilde etter bilde. Hihi. Noen av bildene er print screen fra film, så beklager veldig dårlig kvalitet på bildene.


HUN GJORDE EN HEFTIG ENTRÉ, DET VAR SYKT! SINNSYKT MORSOMT!

Også var det fin scene, og flink dame. Hoho, hun sang litt og mer og...

....sang enda mer og hadde det heftige showet, som vanlig! DET VAR RÅTT!! SYKT RÅTT!

Også var det en LUCKY FUCKING BASTARD som fikk komme opp og synge for henne.... *misunnelig*

MEN SÅ RULLA HUN RETT OVER MEG I DENNE BALLEN, SÅ DET ORDNET SEG! SERIØST, HUN VAR RETT OVER MEG, TRÅKKA PÅ MEG OMGOMG. BARE EN LITT UNDER EN HALVMETER OVER MEG, OMGOMGOMG!!!! JEG BLE SINNSYKT GIRA, JEG ER HELDIG, SETT HENNE PÅ SÅ NÆRT HOLD. OMGOMG. HUN SÅ NED PÅ OSS OG SMILTE SIKKELIG. AWWWW.

Også etter en lang, heftig og dritmorsom og bra konsert, var det slutt. ): Jeg ble trist.

Dette er den HEFTIGSTE KONSTERTEN JEG NOEN GANG HAR VÆRT PÅ OMGOMGOMG!!! JEG FØLER MEG SINNSYKT HELDIG SOM BARE HAR VÆRT EN HALVMETER UNNA AV Å TA PÅ HENNE, HERREGUD. ARG. SAVNER DET. <3 Kjempe kul dame! Også har hun søt latter. *u*

MISUNNELIG ELLER?!?!
Lese mer fra London turen min? Les del 1 HER!
Del 3/Siste del kommer mellom klokken 17-20 i morgen/i dag, på dagtid!


You don't really wanna mess with me tonight..

LONDON DEL 1: Bursdags shopping!

Woho, jeg er tilbake fra bursdagsgaven min og mammas! London var bursdagsgaven min, jeg har bursdag den 15.juli og mamma har bursdag i dag! GRATTIS GAMLA!!! :D:D:D HEHE.

Vi var i London fra Onsdag morgen til Søndag ettermiddag. 3/5 dager var shopping, shopping og mer shopping! Onsdag shoppa vi, Torsdag shoppa vi og Lørdag shoppa vi. På Fredagen var vi på P!nk konsert!(Kommer innlegg om det senere!) Søndagen var bare hjemreise dag, så vi gjorde ikke annet enn å komme oss fra Bayswater til Gatwick. Hihi. Vi har kjørt MYE t-bane. På Onsdagen og Lørdagen shoppet vi på Camden Lock, det er sånn fargerikeklær og goth/punk butikker! Mye fint, men for å få sett hele Camden Lock må du ha 2 uker på deg! DET ER SVÆÆÆRT! Og på Torsdag var det en god del av Oxford Street vi klarte å ta, men LANGT fra hele! Sinnsykt mye fint å se. Prr. Jeg savner London, SPESIELT bygningene..

HER ER ALT JEG HAR KJØPT:

Alt sammen brettet sammen og stablet opp.

Marihønekjole, Prikkekjole, og Britney Spears Fantasy Parfyme.

Korsett <3<3<3<3 DET KOSTA 70 pund... /ca 700kr.. BILLIGGG!!

BILLIG::: 58 pund/ca 580 kr LOLITAKJOLE HJERTEHJERTE <3

GENSER FRA KONSERTEN, den var litt dyr, men jeg frøys.

Shorts, tights, stripegenser, stripe t-skjorte.

Singlet, singlet, singlet og Blomsterprint-t-skjorte. <3

Miniskjørt med jordbær. <3 Og stort underskjørt til å under kjoler osv.

NEW ROCKS <3 Samme modell begge to, bare høye og lave, deler med mamma...

TURKIS KJOLE <3

Masseeee undertøy.

Vifte og FIIINFINT SMYKKE <3

Også så bortskjemt som jeg er, fikk jeg en søøøting fra Harrods, de derre riking butikkene. HIHI. MYK!

Har du savna meg?
Hva synes du?

jeg har ikke lest igjennom innlegget, så jeg beklager skrivefeil, er for lat nå.


Oh yeah, I'm back, fo'real.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits