juni 2010

*presse inn et innlegg i bloggpausen*

Jeg har fortsatt bloggpause, men siden jeg er hjemme for øyeblikket så følte jeg for å blogge. Konf.leirern var rene helvete, i og med at jeg sliter med hjemlengsel. De 2-3 siste dagene gikk greit, jeg prøvde å holde meg i godt humør, og det funket. Jeg savner noen av menneskene, de var så koslige. Hmm. Når jeg kom hjem, fór det rett til Helenepus. Jeg reste fra henne i dag klokka 14.24, med toget. SAVNER HENNE.

Reiser til London i morra. Gruer meg til å fly, i og med at jeg aldri har flydd før så blir det spennende... SKAL TA BILDER UT AV FLYET, hoho, med mindre jeg sovner, eller får panikk... Vi får se. Til London skal jeg hvertfall.


DET VAR LITT SKUMMELT. <3

*emo*

DA FORTSETTER BLOGGPAUSEN TIL 5.JULI. SNAKKEZ. <3456


I'm cool, I'm great, I'm a jerk.

bloggpause fra 22.juni - 5.juli

Som de fleste sikkert skjønner, så er jeg i den alderen hvor man konfirmeres, and stuff. Og jeg skal konfirmeres i August, men skal på leir nå denne uka. 22.juni-27.juni er jeg på konf.leir. Når jeg kommer hjem derfra, reiser jeg rett til Helene og er hos henne til 29.juni. Natt til 30.juni reiser jeg til LONDON! Og der blir jeg til den 4.juli. Jeg regner med at jeg ikke orker å blogge noe den 4.juli, så derfor er pausen min til den 5.juli. Da blir det sikkert masse bilder fra både konf.leir og London tur!


AVSLUTTER MED ET STYGT WEBCAM BILDE, HADETBRA!

Kommer du til å savne meg? :O:OGod damn.

Utfordret, oi.


Dette er første gangen jeg har blitt utfordret av noen på bloggen. Så jeg måtte visst lage en ny kategori der gitt. Jaja. Utfordingen går ut på og skrive seks positive ting om seg selv. Here it goes:

o
Jeg gjør alt jeg kan for at andre skal ha det bra.
o Jeg sier mine meninger uten å bry meg om hva andre mener.
o Jeg er meg selv.
o Dømmer ingen.
o Er det positivt å like kake, for jeg liker nemlig kake.
o Jeg er bestemt.

*utfordre alle, gidder ikke velge noen* Ta utfordringen om du vil.

AND BTW, i morgen starter jeg på bloggpause siden jeg skal på konfirmasjons leir, til Helene, så til London! 22.juni - 5 juli! Kanskje det blir et innlegg innimellom der en gang. Mer informasjon kommer i innlegg i morgen før jeg drar!


GTFO

skal vi se

I helgen har Helenepus vært her. På Lørdag var vi på Charlottenberg Center/Harry tur til Sverige. Vi kjøpte masse snop, and stuff. Hehe, det var koslig. Jeg sovnet i bilen på vei hjem, det var skummelt, siden jeg ser så dum ut når jeg sover, hvertfall når jeg sitter å sover.... MED MUNNEN ÅPEN OG GREIER.


ELLEN  ER BORTE.

Og forresten, i går klarte jeg å kjøre tåa mi inn i symaskinbordet, det er så jævla hardt. Jeg klarte å få løs den hudfliken.. Jeg drar ikke av den hudliken for og si det sånn.. Det var blod og gørr, helt jævlig! Neida, bare en god del blod, og ja, det var ikke akkurat så veldig behagelig. Klarer nesten ikke ta på meg sko. Hihi. Men som plaster på såret(get it?) så fikk jeg Bamse-plaster:

Tåfis. Æsj, tær er ikke kult...

MENS i dag har jeg og Helene bare slappet av egentlig, ikke gjort stort mye. Vi har vært med å gått tur med bikkejene, det er forsåvidt alt, ellers har vi liggi i senga og slappet av. Hihi. Helt til vi måtte sette ferden mot Oslo, siden Helene skulle hjem. Det er aldri gøy å si hadet til Helene. Omg, jeg savner henne allerede. Bleeeh.


I would never let you fall.

peace out school

Nå setter jeg meg på bussen om et kvarter! Med andre ord, jeg har dårlig tid! I dag er det siste skoledag, og det eneste vi skal i dag er å få karakterene våre, sånn egentlig. Hihi. Gruer meg til å få dem, det blir ikke gøy å få dem. Jeg vet ikke hvor stolt jeg blir akkurat... JA SAMMA.

Rekker ikke ta bilder, så slenger med et webcam bilde:

Jeg ser ut som en dass, fordi jeg forsov meg nesten... SAMMAAAA.

MÅ LØPE. HADET.


I did it, yes.

ready or not

Ellen kjeder seg. Ellen vil sove. Ellen er nemlig trøtt. Ellen gleder seg til i morgen. Ellen er lei av å skrive "Ellen" i starten av hver setning. Ellen slutter derfor nå.

I dag var det fotballturnering på skolen, fordi vi ikke hadde noe annet å finne på, i og med at vi ikke har bøker. Fordi i morgen er nemlig siste skoledag, før helvete bryter løs. Neida, sommerferien blir bra den. Gleder meg. SKAL SOVE MYE, siden jeg har sovi en time hver dag den siste uka, har vært så sliten og trøtt. Kommer til å halshugge den personen som vekker meg 07 på morgnen hvis vi skal noe, søren heller, det er ferie. Den skal brukes opp i senga.

Istad fant jeg bilde av meg og storebror fra da jeg var bitteliten baby:

Søte much? Yes.

Se så lite bamser jeg har.....egentlig ikke. Har 3 søppelsekker til eller noe på loftet, jeg samler.


Brillene bruker jeg på bilde over, de er fra jeg var fire år gammel. Har tatt vare på dem, for minnenes skyld. Forresten så er bilde av meg et bilde av et bilde som er tatt med mobilkamera, om du skjønte noe av det?

Har du noe fra da du var liten?
Liker du bamser?


Promise me.

my soul is on fire

Akkurat sitter jeg ute på terrassen, sammen med Jon og mamma. Og besøket vårt, Wayny og hennes mamma. Vi har grillet, grillet, grillet, grillet! Nam, det er godt med grillmat, men seriøst, det er alt for godt, så man spiser for mye, også får man vondt i magen. Typisk. Det aller morsomste med å grille, er flammer, herregud, jeg elsker flammer. Det er sexy å ta bilder av, og pent å se på.

Nå skal jeg fortsette å sosialisere meg, så her er bilder:

TRYNEBILDE, jeg har sløyfe i dag, siden jeg ikke klarte pannelugg i dag...hufffff...æsj.

Flammer er hot.

FIRE

JEG LIKTE BILDE, DON'T JUDGE.

OG BTW: Jeg har blitt vurdert på bloggen til Cathrine <- TRYKK hun har fin blogg.

Liker du grillmat?


I love you, and always will.

La oss late som

FØRST: HVA FAEN HAR SKJEDD MED BILDEFREMVISNINGEN PÅ BLOGG.NO? ER DE MENINGA AT DE SKAL SKREMME LIVET AV MEG OG DUKKE OPP SÅNN FADE-IN OPPLEGG PÅ BLOGGENE? ARG, DET SKREMMER MEG. *SUTRE*....*ferdig*

I dag har jeg vært syk, på grunn av sinnsyke magesmerter. Siden jeg er jente, og må slite med slikt hver måned.. (TENK!) Jeg tok en Ibux og ikke før etter en time begynte den å funke. Også har jeg sovet mye, og snakket mye med Helene og Alex på telefonen. Hehe. Det er koslig å få telefon når man er syk. Mens smertene drepte meg langsomt innenfra, lagde jeg meg popcorn og nudler som var min frokost, omnomnom. SÅ SUNT.

sykt ansikt uten munn

Også har jeg kjøpt sjokolade som jeg skal trøstespise fordi jeg har hatt det fælt i dag. NEW ENERGY OG STRATOSBAR(IKKE SÅNN STOR, BARE LITEN!!!).

Og siden jeg ikke gidder å blogge flere ganger i dag, så skal dere få outfiten min i dag her med en gang:

(MERK: Laffen i bakgrunnen bilde 2)
SYKEKLÆR: PYSJ BUKSE OG SINGLET <3 OG SELVFØLGELIG EN DYNE TULLA RUNDT MEG I HELE DAG.


Wanna play a game?

Helene

Hvor skal jeg egentlig begynne? Det er så mye fantastisk å si om deg. Du er det søteste vesnet jeg noen gang har sett, jeg tuller ikke. Noe søtere enn deg, finnes ikke. Jeg må være den heldigste jenta i verden, har verdens beste, nydligste, søteste, snilleste, peneste, fineste, vakreste kjæreste. Du er så herlig, jeg elsker deg virkelig. Jeg kunne ikke bedt om mer. Hvert sekund tenker jeg på deg, hvor heldig jeg er. Jeg har lyst til å være med deg hele tiden, holde rundt deg å bare tenke på at du er min, jeg er din, at vi er hverandres. At ingen andre skal ta deg fra meg, at du skal være min og bare min. Jeg var så sjenert første gangen vi møttes, det var helt uvirkelig å virkelig ha deg foran meg. Jeg hadde vært forelsket i deg en veldig lang stund før vi begynte å prate igjen. Jeg ble så glad når jeg fikk opp kontakten med deg igjen, det var så deilig å endelig kunne prate med deg igjen. Skulle ønske du kunne være sammen med meg hele tiden, ligge i sengen sammen meg med, så jeg kan holde rundt deg om natten mens vi sover. Det er en så fin følelse. Du gir meg kribling i magen og hver gang jeg ser på deg, så vil jeg ikke slutte å se på deg, du er så pen. Du får meg til å smile. Tanken på at du også elsker meg, er virkelig en tanke jeg liker å tenke. Helene, jenta mi, du er det beste jeg har i livet nå, jeg elsker deg, det må du aldri glemme.


Hvert sekund med deg, er som en drøm.


Before, I could only see you in my dreams, and now you're standing right in front of me. ♥

OVER HELE VERDEN

I går reiste lille meg til Helene pus, og sov over til i dag. Jeg måtte reise tidlig i dag, siden vi skal besøke bestemor. Jeg har sitti 1 time på buss og tog tilsammen i dag, er sliten, vil sove, er trøtt. HEHEHE, jeg tror jeg sover litt jeg. Skal bare bli ferdig å plage dere først.

Jeg har ikke så mye å si til dere for tiden, jeg har det bra, det er vel det eneste. Haha, jeg gjør så lite spennende for tiden, som jeg vil dele med dere. Jeg må bli flinkere til å ta bilder, fordi å ta bilder er gøy.

Fordi buss er kult

Og brus er OMNOMNOM

Photshop HJERTE = Curves + Contrast = HJERTEHJERTE.

I går var vi på filmkveld hos Storesøteren til Helene, Cecilie. Det var koselig, vi så på skrekkfilmer. Jeg fikk med meg den første filmen, mens under den andre begynte Frøken Skallebank å få skallebank, så jeg lå bare og lukket øynene og så bare litt på innimellom. Vi så på Paranormal Activity (HJERTE) og The Ring(Japansk skrekk) som jeg ikke fikk med meg så mye av. PARANORMAL ACTIVITY IS NOW ONE OF MY FAVOURITE MOVIES. Seriøst, den er skummel, siden den virker så realistisk, samtidig som den er kjempe spennende. Hoho, ikke rart jeg driver å laster ned nå. Skal se den så snart den er ferdig, også skal jeg se den igjen, og igjen, og igjen.
http://www.dagsavisen.no/multimedia/archive/00062/paranormal_62062q.jpg
Bilde fra Paranormal Activity tatt fra Google.

Liker du skrekkfilmer?
BTW, nå har jeg brukt tilsammen én hel time på dette blogginnlegget. BLIR DISTRAHERT AV ALT. FUUU.


I'm watching you sleep.

INGEN STOPP

Jeg har ikke så mye annet å si, enn at pappa og Bjørn er kjempe kule når de ser på MotoGP og drikker øl. HAHAHA, LER MEG DØD HER.

BILDERRRRR:

JEG SUTTER PÅ SÅNNE SOM DETTE NÅ

UUUUUUU.

DØRTI TRYNE

Fikk et spørsmål i går som var som følger: Redigerer du bildene dine?
SVAR: NEI JEG LATER SOM!!!!11en Ja, det gjør jeg.


I love you hun, you know i do.

we said it, she loved it

Klokken ni i dag satte jeg og mamma oss i bilen og kjørte til skolen. Jeg og Maral skulle nemlig ha prøvemuntlig! Vi hadde om Virkelighet og Fantasi. Fremføringen gikk egentlig ganske bra, selvom jeg har en tendens til å være veldig nervøs i starten av fremføringer og stammer som den idioten. Føler meg så dum, men som lærern sa, det er helt vanlig og det blir ikke trekk på grunn av det. Vi var ferdig en halvtime senere, fikk vite karakteren, hoppet litt opp og ned, og gikk! All nervøsitet og bekymringer bare rant ut av meg når jeg fikk høre at vi fikk 6'er. Det var så gøy! Første fremføring jeg har fått 6'er på! Hihi. Nå er jeg hjemme og har vært hjemme siden klokken var kvart på ellve. Tenkte jeg skulle slappe av litte bitte grann.

Når mamma fikk vite karakteren så kjøpe hun kake:

NOOOOOOOOM, marsipankake <3

Hvordan føles de at jeg stirrer på deg?

Har du hatt prøvemuntlig/muntlig eksamen?
Hvis ja, hva fikk du i karakter?

Shabalaohyees

Jeg og Maral driver å forbreder prøvemuntlig. Det er kjedelig, og vi er ikke akkurat så VELDIG fokuserte... Kunne ikke vært mindre ufokusert egentlig. JEG GIDDER IKKE Å HA PRØVEMUNTLIG I MORRA, SERIØST.


BILDET OVER ER EKSTEMT REDIGERT, VI SER EGENTLIG SÅNN HER UT:

DET KALLES PHOTOSHOP LIKSÅÅÅÅM...... HEHEHEHEEHEHEHEH FJORTISSMUCHFTW<2+1<3456

Vi skal fortsette nå, måtte bare vise dere vårt virkelige oss, i det nederste bilde, over. Hihi. BRB, FORTSETTE FORBREDELSER.

I'm gonna make a change..

I dag har vi gått langs HELE Akerselva. Det vil si, fra Kjelsås til Oslo. Det er ganske langt. Gikk greit, fordi jeg er fokusert på og komme meg hjem og til Helene. Jeg var hos Helene i dag, hihi. For å trøste litt, og fordi jeg var NØDT til å se henne, ellers fikk jeg dårlig samvittighet. Også fant vi ut at i dag var det jo 7.juni. DET VIL SI: 3 MÅNEDER I DAG! Hihi. Vi spiste fiskegrateng, også hadde vi levende lys på bordet, hihi. Også spiste vi en 3 måneders is før jeg satt meg på toget. Savner henne allerede. Gleder meg til helgen igjen. ♥

Jeg har ikke så mye å si i dag, jeg føler ikke for å blogge så mye. DERFOR SKAL DERE FÅ LOV Å HØRE PÅ DENNE SANGEN HER 48939032 GANGER HVIS DERE VIL, DET SKAL JEG, HAR DEN PÅ HJERNEN:

Michael Jackson - Man in the mirror


.. for once in my life.

R.I.P Shira

Trist nyhet i dag. Hunden til Helene, har blitt avlivet. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Hun hadde tydeligvis bitt stefaren til Helene, på grunn av at hun hadde vondt... Det er trist, hun som var en av de mest underdanige hundene jeg har møtt. :(


Hvil i fred Shira. <3 (bilde er tatt fra bloggen til Helene)

Jeg har ikke ord...

It's time to talk

På fredag fikk vi vite hva vi kom opp i prøvemuntlig. Jeg kom opp i norsk, AND I WAS LIKE:


Så fikk jeg se oppgaven, THEN I WAS LIKE:


Så i morgen får jeg besøk av Maral og Marte fordi vi er på gruppe. HEHE, dette kan jo bli spennende. Vi skal snakke om Virkelighet og Fantasi. Gleder meg til å bli ferdig med det. På Onsdag skal vi fremføre det, jeg håper på en bra karakter. Herregud, er så glad vi ikke kom opp i matte! Da hadde jeg dødd litt innvendig.. Det hadde vært fælt. Huff. TIME FOR RAPE, BRB.


Open your mouth. It's time to talk

You're never alone


FOR DERE SOM IKKE SKJØNTE DEN: Grunnen til at man aldri er alene er fordi man har en skygge ikke sant, get it? Thanks.

Jeg har tatt bilde, og redigert bilde, JA DÅRLG KVALITET, men det er fordi bilde var allerde dårlig kvalitet fra før. BY THE WAY, HELENE SKAL SOVE HER TIL I MORGEN, HJERTEHJERTE. WEEEE.


I'm there, you just can't see me

Good night

Etter en lang dag, er det på tide for meg også å legge meg. Så jeg sier god natt nå jeg. Og hilsen fra Laffen og resten av gjengen. SE SÅ SØT EMO HUNDEN DA, HEHEHE:


Oh my god Laffen, you're so emo right now. Han sender natta meldinger via tankeoverføring..

God natt, sov godt.


I'm wicked, not really, ok, a little

I got a mission

Etter vi grilla i dag, fikk jeg i oppdrag å løpe ned å kjøpe Lollipop. Noe jeg gjorde fordi jeg er glad i Lollipop, det er godt, fortenk. Det er kjedelig å dra på butikken alene, så jeg tok med meg digitalkameraet å filmet det, random. UANSETT ENJOY. Jeg liker at butikken er nesten bare rett over veien.


Jeg er så stygg i hue, haha.


FOLK SIER AT HEADEREN MIN IKKE SYNES, NÅ HAR JEG PRØVD Å FIKSE DET, SYNES DEN NÅ?!


Keep me from destruction

i'm blue da ba dee dabba da-ee

Etter et par timer med å fikse bloggen blir man fort lei, men jeg har fått det til nå. Hvertfall sånn cirka og jeg har ikke planer om å styre mer med bloggen på en stund. Er ganske så fornøyd, sånn egentlig. Synes den ble enkel, enkel nok for meg, jeg liker ikke avanserte greier. HEHE.

Laga header, sese:

Det er utrolig at jeg gadd, men jeg synes den ble helt grei.

HVA SYNES DU?


Blue are the feelings that live inside me.

They're everywhere

Vi er ute av det gamle huset nå. Takk og lov for det. Orker ikke mer flytting, æsj. Det er slitsomt, og kjedelig. Men jeg fikk tatt litt bilder i går før vi reiste hjem fra det gamle huset. HUNDERhjerte:

EY WAZZAAAAP (Zorro og Korine)

DIE YOU ..... (Laffen, Kira (under) og Doffen)

DOFFEN GOES LAIK: UUHHH, WAZZTHATT?

Hvor mange dyr har du?
Vi har 5 hunder og en hest.


I LIKE THE WAY YOU SHAKE THAT ASS
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits