mars 2011

draw a weddingHei, jeg sitter å tegner en brudekjole nå, siden jeg elsker brudekjoler fant jeg ut at - jeg får tegne min egne. Skal jo gå design og tekstil uansett, hvorfor ikke gå for kjoledesigner eller mer presist; brudekjole-designer! Jeg elsker virkelig brudekjoler, det er så elegant og pent, ikke minst.

Øver til mattetenamen som vi har i morgen i tillegg, slitsomt. Hater matte, det er så kjedelig og meningsløst, utrolig at jeg klarer å holde meg på et såpass "godt" nivå. Skal ikke begynne å spytte ut karakterene mine på bloggen siden det er så personlig, LOL JK, har firer i matte. Og fikk tilbake tysk-prøve i dag, fikk femmer, huhu, trodde jeg aldri.Lol, i kantinekøen istad , jeg og Simen skulle ta sånn "hei, vi er emo og står med bena sånn og tar bilde, siden vi har emo-sko"-bilde. Også faila  vi da, som dere sikkert ikke har lagt merke til. Siden jeg ikke rakk, så klarte jeg å fokusere på jakkene våre isteden for skoene. 

Hva søkte du til vidregående?

enjoy your weekend

Jeg har blitt kidnappet av Helene, egentlig så kom jeg frivillig, men det høres mye farligere ut når jeg sier at hun har kidnappet meg. Vi har vært barn og lekt ute på trampolina og i hagen, så kaldt var det: Brr! Vi fant to edderkopper ute - nå? Det må være litt kaldt for de, lol, stakkars. Jeg liker ikke edderkopper, skriker om jeg ser en inne for å si det sånn. Helt teit. Har ikke så mye å si egentlig. Sitter nå på dass med Helene, hun bleker håret, siden hun skal farge det lilla - igjen.

Fin helg, med nusser og kosing, hihi. Synd jeg må hjem i morgen. *forever alone face*

Hvordan har helgen deres vært til nå?

kiraKira ↑.
Jeg er hos Susann, uten kamera og alt. Har liksom vært så flink i det siste å tatt med litt bilder i innleggene og sånt, mens nå så begynner jeg med ett og ett bilde igjen. Kjempeirriterende, fordi jeg vil være flink og ikke kjedelig. Egentlig har jeg ikke så mye å si til dere bortsett fra at jeg skal til kiropraktor i morgen, ha naturfagsprøve, også begynner vi på mattetentamen på tirsdag. I tillegg skal jeg skrive en artikkel i engelsken, jeg skriver om homofobi og homofober generelt, hvor diskriminerende og kablablabla.

Har du hund? Jeg har seks av dem. ♥

country roads


Ikke rart jeg kalte bilde for "kjempelol", lol. Orker ikke ta bilder med kameraet mitt i dag, siden jeg skal på SKSF(Skedsmokorset Spillforening) og har hatt veldig vondt i hode hele dagen. Ok, ikke vær så sikker på at det ikke kommer étt eneste bilde fra dagen i dag, men sansynligvis ikke. Tar med meg kameraet på SKSF tror jeg. Får se om det kanskje blir enda et innlegg.

Blogger egentlig bare for å si at jeg lever og at Pokémon-gamingen, WoW-gamingen og Harry Potter-lesingen går veldig bra. Utrolig at jeg klarer å rulere alt. I tillegg begynner vi på tentamen neste uke, faen til masse prøver i har for tiden. Tentamen og prøvemuntlig før påske, masse stress, geezhz.

Og nå; er det din tur til å høre på det jeg har på hjernen: Country Roads - John Denver

catch 'em all


Bare jeg som la merke til bikkja i bakgrunnen? Har spilt Pokémon i hele dag; på bussen, i timene, i friminuttene og på bussen igjen. Jeg nerder Pokémon Black, fordi jeg er kulest på hele jordkloden. Liker egentlig de nye pokémonene, de er søte, selv om de gamle er hva jeg vil kalle "ekte" Pokémon. Samma det. Dette skulle egentlig ikke bare være et innlegg om Pokémon, men det ble det. HEHEHE..

Spiller du Pokémon?
Hva synes du om de nye i Black/White?

choose wisely


Masse blogglyst på en gang, alt må ut. Selv om jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Bildet er litt megalol, det er sånn "se skikkelig uskyldig ut, ut av vinduet; som om det ikke var meningen liksom"-posering. Herregud, går det an å være så teit liksom.

Jeg må egentlig lære meg masse naturfag nå, men jeg sitter og blogger istedenfor siden jeg synes det er mye morsommere enn og gro naturfagsbøker ut av nesa. Vil egentlig bare redigere designet mitt. Hm. What to do? What to not?

Laffe er søt - myser forsiktig med øynene siden det er sterk sol også er han lilla. Morsomt. Ha det.

stars came falling


Søte Gismo ↑. Før jeg dro til Oslo på fredag, fikk jeg støpte negler, siden jeg rakk ikke toget til skolen etter at jeg hadde vært hos kiropraktor, så det var ikke noe vits å dra på skolen, lol. Så møtte jeg Madeleine rundt fire, alt for lenge mellom hver gang. Jeg er en så opptatt kvinne så jeg har jo faen ikke tid til en dritt. Eller, jeg hadde besøk av kjæresten min i helgen da, også gjorde vi masse mongo, spiste masse mat og koste, siden vi er søte.


Neste gang blir det svarte tipper(eller tupper om du vil). Siden jeg har så korte negler(siden jeg biter), så fikk jeg hvite nå, så det ikke skulle se så hardt ut og blabla, gleder meg til svarte! Det som er digg(bra, deilig, behagelig, fint, nice, greit, praktisk, osv) med disse neglene er at de sitter i ca fire til seks uker, yay!


Hei, mitt navn er Ellen, jeg er litt tilbakestående og tar bilder i speilet.

Har du støpt negler noen gang?

insult her motherKlokken halv elleve i går kveld så skulle jeg blogge, helt til jeg fant ut hvor mye klokken var. Våknet så vidt opp i dag, var sånn ca kjempetrøtt når jeg dro meg ut av sengen klokken kvart på sju i dag tidlig. Enten må jeg begynne å legge meg tidligere, eller bare drite i skolen. Satser på det siste, selv om utdanninng er viktig, men det er morra di også.

Så... Altså, jeg må beklage min litt upassende og teite humor, siden jeg har fått i meg en Red Bull og kjærlighet, så er jeg litt hyper. Dessverre. Og nå må jeg gjøre masse lekser og skrive en engelskstil som skal leveres inn senest mandag. Satser på å bli ferdig med den i dag da. Hehi.Spiser du sushi?

fish 'n' shit

Skulle ut og ta bilder ikkesant, også var det mørkt ute. Synd det, men jeg tok litt bilder fordet, ble ikke fornøyd med så mange, men noen. Fikk prøvd ut zoom-linsa mi litt da, hihe.

Jeg har forresten begynt på bok nummer tre av Harry Potter da. Seriøst bøkene er elsk og nam. Føler jeg ikke blogger om annet enn Harry Potter - men alt annet er irrelevant. Det må dere skjønne, herregud, ehe. Helene frister meg med vafler, det er dårlig gjort faktisk. :(

Jeg har ikke lyst til å poste dette innlegget siden jeg ikke har fått noen kommentarer på det andre - FOREVER ALONE! Neida, min skyld at jeg er så uinteressang. Lover og bli mer interessang, siden dere vil sikkert ha noe som faktisk er gøy og lese(som om jeg får til noe interessant). Prøver å bruke mange former av ordet "interessant", bare fordi jeg er utrolig kul og du kan ikke si meg i mot, dessverre.


Snart skal jeg fikse nytt design, gleder meg, fordi jeg hater det jeg har nå. Gled dere - eller ikke.

Koz 'n' klemz, lixz.

her eggs and i'm yellowHar ikke blogget på et stund - hvorfor får bare være derfor. Tenkte jeg skulle oppdadere litt. Jeg lever og alt sånt da. Skikkelig trøtt for tiden, så jeg tror jeg begynner å bli syk eller noe. Skal ut senere i dag for å ta bilder, tror jeg, håper jeg og satser jeg på. Da skal jeg bildedrysse dere med masse fint, hvis jeg får til noe fint.

Brb, mose hunder. Hva skal dere/Har dere gjort i dag?

the sugar

Photobucket

I går var jeg med skolen og sto på skøyter - det var sånn aktivitets dag, kunne stått på ski eller aket isteden, men skøyter er mye morsommere. Hvert fall med gale folk/Maral og Marte. Det var bare oss tre fra tiende der, lol. Følte meg skikkelig teit med en gang jeg gikk ut på isen, siden det var første gang jeg stod på skøyter i år....Selv om jeg har skøytebane rett utenfor huset.


For tiden ser du meg for det meste sånn her ↑. Jeg gjør ikke noe annet enn å lese, lese, lese. Er snart ferdig med bok nummer to. Gleder meg som et lite barn på julaften til å lese bok nummer tre, siden jeg digger Sirius Black, he he he.

Liker du å stå på skøyter?

"Let's think."

Leser bok nummer to av Harry Potter for øyeblikket, siden den forrige boken ble ødelagt av cola-overfall, så måtte jeg kjøpe ny. Endelig kan jeg begynne å lese igjen, huhu.Ser på Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1, som vi har lastet ned, dårlig kvalitet, but hey - vi har abstinenser her. Skal spise pizza og kose oss med potetgull og film resten av kvelden, jeg og Jon. Siden mamma og bror blir sent hjemme i dag. Faen jeg klarer ikke vente på at Part 2 skal komme ut, den kommer ut på min bursdag - gjett hvem som SKAL på premieren.

Liker du Harry Potter?

i'm watching you

Drar til kiropraktor nå jeg, hehe. Så skal jeg på skolen. Kjempe innholdsrikdag.

Imens, kan du blir redd fordi jeg er skummel:
Photobucket

it's already been a year

Er det ikke rart, hvor fort det går? 

Jeg elsker deg så ufattelig mye, jenta mi. ♥

I dag er det ett år siden jeg og Helene ble kjærester. ♥ Gratuler oss.

in this neighbourhood

Jeg har vært flink jente og tatt étt bilde som jeg er fornøyd med i dag.

Sånn, nå er jeg hos pus, og hun ligger på mitt fang, mens jeg blogger. Så søt hun er, alle skulle sett henne nå. Vi har egentlig ikke gjort så mye annet enn å loke rundt på senteret og butikken i dag.

Fikk kjøpt sminke og datamus i dag. Så dagen i dag har egentlig bare gått ut på å kjøpe ting og være sammen med kjæresten min. OGOGOG - sitte på bussen og toget, mens jeg hører på musikk og leser Harry Potter.


Hva har du gjort i dag?

feed the ellenOppe tidlig i dag, siden den satans mobiltelefonen maste om at den hadde dårlig strøm, og jeg våkner veldig lett, så når den piper, så... Over til noe annet - I dag skal jeg til kjæresten min, men først skal jeg være litt bortskjemt og dra med pappa på sentret for å kjøpe meg trådløs datamus. Jeg får ikke lov å bruke laptopmus av kiropraktoren, så, HE HE HE, faens hypermobilitet. Også skal jeg få noe sminke, siden jeg er tom for concealer og mascara, å, stakkars meg.Det var det første jeg gjorde i går, når jeg kom til pappa ↑. Har fått dilla på Iskaffe og Hobby-sjokolade. Takker Helene og mamma for det, huh.

Og ikke bare det, jeg har fått dilla på dette spillet her(igjen); http://www.mochigames.com/game/feed-the-king/ SPILL DET!

to school for cool

Vi har norsk nå. Kan ikke akkurat kalle det en time, siden vi har en lærer som vireklig ikke bryr seg. Og da sitter alle på facebook og føler med på VM, ellernoe. Skal til verdens søteste pappa i dag, he he. Også skal jeg til pus i helgen, også skal jeg være skikkelig busy woman. Ha det bra.

pewbah

Bilde er tatt på tirsdag, og her ser dere hva jeg egentlig gjør i timen. Haha, snakker med pus. ♥

Blogget ikke i går, fordi jeg er en kjedelig fisk som svømmer i havet. Det ga ikke mening, så heller ikke spør. Og jeg som sa jeg skulle ta masse bilder og legger fra meg minnekortet hjemme. Så jeg har ingen bilder fra i går. I dag har det heller uansett ikke skjedd noe spennende.

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, på grunn av migrene og kink i nakken. Så jeg har vært hos kiropraktor og skal tilbake igjen neste uke. Gleder meg, siden jeg elsker å bli knekt. Det er så deilig. Skal fly frem og tilbake til kiroporaktor til forhåpentligvis migreneanfallene mine minsker.

Hvordan har din dag vært?

LAPPE FAPP

Orker ikke å snakke med dere i dag, siden jeg er sliten og ikke gidder å redigere bilder, eller hente kameraet - blogges i morgen. Hørtes skikkelig bittert ut, men alt er bra og sånt. Ser på Harry Potter så jeg er litt opptatt i tillegg.

Hvordan har dagen din vært?

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits