februar 2011

burn it down

God dag, eller god kveld som noen ville sagt. Føler meg som verdens værste blogger. Også føler jeg at jeg missbruker kameraet mitt alt for lite for tiden. Har ikke noe som helst lyst til å ta bilder for tiden rett og slett, mangler inspirasjonen til å ville ta pene bilder av ting. Orker heller ikke gå ut i kulden for å gjøre det. Så alt dere får er kjempekjedelige bilder. Og gjerne bare et av gangen.

Jeg prøvde å ta med meg kameraet på skolen i dag, for å ta litt bilder, men alt ble bare kaos så jeg dreit i det og sovnet på bussen hjem. IGJEN. Takk og pris våknet jeg rett før jeg skulle av, lol. Skjer nesten hver dag, blir alltid så "døsig" av å sitte på bussen. Vugger meg nesten i søvn.

Så, i morgen tenkte jeg at jeg skal ta med meg kameraet på skolen og ta en del bilder. Og ikke drite i det. For jeg må uansett, siden jeg trenger bilder til bildekollasjer jeg skal lage til Årboka.. Å faen. Kanskje på tide å begynne. SNAKKER BARE VÅS NÅ, HA DET BRA.Føler meg litt som en bæsj nå, så derfor fikk dere et totalt uinteressant innlegg, lover å bli skikkelig mye flinkere snart altså. Også skal vi se om jeg ikke får mekka en videoblogg snart også, av hva det sier jeg ikke.

insanity


Jeg tror jeg snart har blitt offisielt gal. Det kan også være mangel på sosialisering. I morgen begynner skolen igjen også, noe jeg faktisk gleder meg litt til, siden jeg savner vennene mine. Også savner jeg å ikke sove bort hele jævla dagen. Og sist, men ikke minst komme meg til helvete ut av huset. Kan ikke leve av å spille World of Warcraft og se på The L Word heller.

Har du hatt ferie?

interesting

Hei, god dag, god morgen, god natt. Jeg har ikke så mye å si til dere, annet enn at jeg har veldig lyst på sushi og håper mamma kommer hjem med det i dag. Eller så spiser vi sikkert pølser som i går. Æsj, pølser. Det er litt ekkelt siden jeg er lei av ekkel mat.. HE HE.Hva har dere gjort i dag?

asosial

Er ikke død, selv om det kan virke sånn. Siden jeg kom hjem fra Helene på tirsdag har ferien for det meste gått ut på å LANe med storebror og dama hans. World of Warcraft har stått på alt for mange timer og nå tror jeg at jeg skal slutte å spise godteri til neste år. Allerede lei av påskeegg med melkekrem. JA JEG SA DET, JEG ER LEI AV DET. Hvert fall til neste helg.

Jeg er så teit, liksom, med en gang jeg begynner å få litt lesere, så slutter jeg å oppdadere, så mister jeg alle. Er det vanlig? Flere som gjør sånt? Skulle egentlig til Helene i helgen, men fikk ikke lov, så jeg skal bare sitte å være masse asosial resten av helgen. 

KONKURRANSE - SILJEREISE.COM

JEG ER MED PÅ KONKURRANSE PÅ DENNE BLOGGEN OVER LINK PÅ BILDE ÅSÅNN.

DELTA DELTA DELTA

do not reply

Nå er jeg hos kjæresten min. Vi var på teknisk museum i Oslo i dag, også tenkte jeg; "Yes, ta fine bilder av gamle ting! :D:D:D" også ble det sånn som det; "FAEN JEG GLEMTE MINNEKORTET I PC'N!" Jeg skal seriøst skaffe meg en eldgammel telefon bare for å ha den som pynt og selvspillende piano. Gamle gjenstander in my ♥. Leiligheten min kommer til å se ut som den er fra 1800-tallet, det er jeg sikker på.

I forrige uke var Helene kjempesøt og sendte meg sjokolade, siden det var valentines og sånt;

Lol, på bilde kan du se at det mangler en sjokoladebit - jeg er ikke den skyldige.. Later vi som.

NATTA. Jeg vil endre designet mitt.

LITE Å SI

Vært hos pappa i helgen, hadde jentekveld med Maral, Marte og Susann på fredag-lørdag. Var i Oslo i går sammen med kjæresten min og skal til kjæresten min i dag. På torsdag blir det nok en gang tannlege. Og det blir nok Sverige til uka også. Skal prøve å oppdadere dere litt oftere, hvis jeg gidder.


Jeg driver å blokker(utvider) øret, skal til fem(?) millimeter tror jeg.

Har du utvidelser i ørene?
Hvis ja, hvor store?

KJÆRESTER ÅSÅNN

Nå sitter jeg å drikker kaffe. Mamma kom nettopp inn døren. Og jeg vil bare ønske dere en fortsatt fin kveld. I dag er det også ett år siden Helene og jeg fortalte hverandre at vi var forelsket - om ikke så lenge har vi vært kjærester i ett år. Hihi. ♥


Skulle ønske jeg var med deg i dag. Selv om vi feiret i helgen. ♥

ALLE HJERTERS DAG: 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

MINE


Jeg elsker deg <3

PUSEKATT

Hei, bare sånn for å oppdadere og sånt, så blogger jeg nå. Jeg er ikke død, lever og sover. Akkurat nå er jeg hos Susann, sammen med Simen. Og jeg har en gal pusekatt på fanget.

Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg drikke kaffe og ikke sove, så jeg kommer sikkert til å blogge en gang til i løpet av kvelden - får vi håpe på? He he. Men før jeg kommer meg hjem, skal jeg tilbringe førti minutter på bussen, hvis ikke tjuefem, vi får se hva jeg gidder. Om jeg tør å ta sjansen på at bussen er forsinka så jeg ikke rekker den jeg skal bytte til så jeg alikvel må vente en halvtime ute i kulden. Satser på den som tar førti minutter jeg. Dere skjønte ikke noe, ikke sant? Nei, fint.


Siden jeg ikke har med meg kameraet mitt, så har jeg bare et teit webcam.

Hva har dere gjort/skal dere i dag?

HERE WITHOUT YOU

Bra laget, søt film. Se den selv om du kanskje ikke liker WoW. Sangen er uansett kjempefin.

IT'S OFFICIAL

Jeg føler meg som en oppblåst fisk. Samtidig er det veldig stygge menn på tv som får meg til å spy litt. Mens pappa ligger å sover, stirrer jeg intenst på døren hans i håp om at han kanskje våkner fortere. Nei, stakkars, han la seg sikkert sent i går. Han våkner sikkert om en time - vi får se. Nå skal jeg spille WoW, fordi det er så awesome 'n' shit. Skulle ønske Helene var her, da hadde jeg hatt et liv.


// weheartit

HA DET BRA.

HGFKJERLOSM

Jeg tenkte liksom at jeg skulle starte dette innlegget med et "Hei", men det gadd jeg ikke, fordi jeg er teit.

Nå sitter jeg hos pappa og vi har nettopp spist WOK, og det var godt, veldig godt, litt for godt - jeg er hvert fall veldig mett. Også ser vi på MGP og sånt. Jeg elsker Susperia - også kjenner jeg dama til han ene duden i bandet da - for så kul er jeg. Hvem håper du vinner MGP?

Nå skal jeg snart stappe i meg litt lørdagsgodt også, siden jeg trenger det, sier vi. HA DET.


Jeg fant et ca to uker gammelt bilde liksom - som dere ikke har sett, siden kameraet mitt er for øyeblikket tom for strøm.. SYND DET.

top five

Husker dere i svar-videoen min at jeg skulle legge ut fem favorittsanger under videoen? VEL, det glemte jeg jo selvfølgelig, så her er et innlegg med sanger.

Tilfeldig rekkefølge;

Remembering Sunday - All Time Low 


Stjerner - Karpe Diem


Vermillion - Slipknot


Ashley - Escape The Fate


Snuff - Slipknot

Digger videoen, så jeg måtte bare ta den med <3

Sånn, det var fem sanger jeg synes er veldig fine og hører mye på for tiden. Hva synes du?

FORELSKA I LÆRERN

I dag fremførte vi band-prosjektet vi har jobbet med i musikken! Bandet mitt hadde sangen til The Kids - Forelska i Lærer'n. Det var gøy. Det er seriøst så mye lettere å synge foran en mikrofon enn å synge ellers det er drit morro og man føler seg mye mer selvsikker - om man ikke har sceneskrekk, noe jeg ikke har lenger, høhø. Og jeg elsker egentlig generelt å synge, selv om jeg nesten aldri synger seriøst, med mindre jeg spiller gitar og synger for meg selv, eller når jeg står foran en mikrofon. Haha.


Bandet! Jeg var forsanger, sammen med de to andre homsene som står der <3

OOOH OOH OOH!!!!

Synger du?

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits