januar 2011

SVARENE ER HER


Sånn, det tok lang tid, nå er den endelig her. HAVE FUN.

Tror faktisk det kommer videoer litt oftere fremover! Får da håpe på det, så jeg blir litt mer vandt foran kamera, så blir filmene bedre etterhvert, sier vi..

Hva synes du?

DØR SNART

Jeg har redigert film veldig lenge nå, hehe. Er ikke ferdig enda, takk og pris er det ikke lenge til! Regner med at filmen kommer ut i kveld, i verste fall i morgen!
FORGOT SOMETHING?

MOHAMMED ALI

Friminuttet er nettopp over. Bare to timer igjen, så fyker jeg til Oslo for å dra til Mysen for å dra til Helene. Jeg gleder meg kjempe masse. Jeg savner henne veldig mye, så det blir koselig, hihi.

Photobucket
Dette er forresten Mohammed eller Ali, jeg er ikke sikker. UANSETT så har vi drevet med filming på skolen, skal spørre om jeg ikke får lov å legge den på youtube, så dere kan få se.

Nå må jeg stikke, før jeg ikke har pc lenger, lol. HA DET BRA.

TANNLEGE

HUSK AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE;
http://telescope.blogg.no/1295891030_ask_me_anything.html#comment


Nå har jeg så og si nettopp kommet hjem fra tannlegen, yay. Fikk bedøvelse og tettet to små hull, og skal tilbake å tette tre like små til. Hele trynet mitt kjennes kjempestort ut, hvert fall leppa og underkjeven. Egentlig ser jeg sånn her ut:

Mens i hode mitt føler jeg meg sånn her;

Kjenner meg hoven i hele trynet. Og jeg veit at bilde var egentlig jævlig stygt, lol.

SØPPELBØTTER OG LYS

I dag har vært en veldig innholdsrik dag, selv om jeg ikke fikk gjort det jeg egentlig skulle i dag; nemlig dra til Helene. Men siden jeg har en teit skole og sånt, så hadde det blitt for sent.. Så jeg har egentlig sittet og vært litt emo i hele dag. Det skjedde ikke så mye før jeg kom meg på bussen hjem.

Først satt det et kjærestepar og hadde en krangel som kunne utviklet seg(om den ikke allerede har gjort det) til tredje verdenskrig - om hvem som skulle lage middag. Så var det to gamle menn, som satt og snakket om hvorfor den ene søppelbøtten på bussholdeplassen var så mye fullere enn den andre - og de ble enige om at det var teknologien nå til dags som trakk folk til den søppelbøtten som var så full, derfor var den så veldig full.


LUKKERTID

TAKLAMPEN MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN;
http://telescope.blogg.no/1295891030_ask_me_anything.html#comment

My mama always said life was like a box a chocolates. You never know what you're going to get.

Jeg har akkurat sett på Forrest Gump. Har sett den første timen av filmen to ganger, men jeg måtte se hele fordi jeg har oppgaver i norsken om filmen, lol. Uansett - verdt å se, den var veldig fin og søt, hihi.

I morgen skal jeg til Mysen - må bare få et ordentlig svar av mamma først. Skulle egentlig i dag, men siden jeg var syk i går, fikk jeg ikke lov. Også skal jeg svare på spørsmålsrunden i morgen også. Jeg kommer sikker til å se like dum ut som jeg alltid gjør når jeg snakker til et kamera.. Like kleint hver gang, haha.

Tumblr_ldcclsj88m1qfvfrfo1_400_largeHUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN; http://telescope.blogg.no/1295891030_ask_me_anything.html

 

ASK ME ANYTHINGGÅR IKKE AN Å SPØRRE MER!!!!!

YOU MAKE ME FEEL SO ALIVE

Om en uke skal jeg til tannlegen, jeg gleder meg, siden jeg har merket et hull selv. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive. Har vært syk i dag, våknet med migrene, håper at det var det jeg har "ventet" på den siste uken og at hodepinen gir seg helt nå. I går malte jeg også en vegg inne på rommet til broren min, siden han skal flytte hjem igjen, hihi. Også lurer på om jeg ikke skal få til en spørsmålsrunde snart, siden jeg ikke har hatt det på denne bloggen. Så skal jeg svare på vlogg, siden jeg er snill og sånt.


(Jeg vet ikke hvorfor jeg la ut dette bilde. En vegg er visst spennende.)

Hva har du gjort i dag?

LIVE ON

Dagen i dag har forsåvidt gått helt greit. Skolen gikk fort, fordi vi hadde ikke lærer nesten en hel time, også gikk resten av dagen bare til å tegne en liten ting på et ark. Og sette sammen en film i kunst og håndverken. Også har jo Maral også voldtatt bloggen min i dag, siden jeg ba henne skrive noe koselig.


Tok bildet mens jeg løp, hehe.

Maral med sin fancypancy flosshatt, som jeg vil stjele.

STREETLIGHTS - jeg har Quiet Heart med Kent på hjernen.

Nå skal jeg spise ferdigsalaten min fra butikken og være glad, mens jeg stalker kjæresten min siden hun er så utrolig pen.


(Bare fordi Maral sa jeg ikke var fjortiss nok - fordi jeg ikke tok bilde av maten min og la ut) Vet du ble kvalm nå.

Hva har du gjort i dag?

HEI JEG ER MONGO

Fordi jeg er awesome gjesteblogger jeg på Ellen sin shitcrap crapfuck blogg. 
Nå ble bloggen kulere.
Btw, boobies; your argument is invalid.

XOXOXOXO KLEM OG KYSS OG SPANK OG ORGIES - Maral

GIVE ME THE POWER AND THE STRENGTH

Selv om jeg har blogget allerede før i dag - så blogger jeg igjen! Jeg er egentlig helt død, ikke liv i meg, stakkars meg. Satser på legebesøk om noen dager ass. Gjerne en massasje også, det hadde vært digg, fordi jeg har så vondt i ryggen.

Nå tror jeg at jeg skal løpe på butikken og kjøpe meg en sjokolade fordi jeg trenger trøst her i livet. Sjokolade hjelper å gjøre deg glad, det sier hvert fall de ekspert folkene.


Helene har gitt meg et veldig stygt sugemerke på halsen - og jeg gadd ikke redigere det vekk.

Liker du sjokolade?

DON'T BE SCARED, JUST SMILE

Mamma kom å vekket meg i dag tidlig, når de var tre minutter til bussen min gikk - jeg hadde ikke hørt en eneste alarm - og jeg har to. Pluss at alarmene går jo automatisk på "slumre" så den må ha ringt rundt seks ganger minst. Også ga mamma meg streng beskjed om å ikke stresse, så jeg brukte kjempelang tid på morgenen i dag, var ikke på skolen før elleve, og da var det bare et kvarter til jentene måtte stikke til helsestasjonen liksom, haha.


Jeg har veldig fin munn på dette bilde altså, indeed?

Har du forsovet deg før?

LIGHTS GO OUT AND DARKNESS FALLS

Nå har hodepinen min holdt på siden mandag, gir den seg ikke snart - så blir det legebesøk til uka. Helene og Marielle dro for en liten stund siden. Så jeg er all alone. Jeg har nettopp våknet etter å ha sovet litt siden jeg fikk streng beskjed av Helene om å sove, og nå ligger jeg egentlig og er bare sulten. Orker ikke gjøre noe som helst, er helt dø. Så jeg tenker nok at jeg skal installere The Sims 3 og spille litt, bare for å ha noe å sovne til.


// foto: hvis du leter lenge nok; finner du det på nettet.

PARTY

I dag kom kjæresten min på besøk, og skal være her til søndag, og i morgen kommer Marielle som også skal være her til søndag. Vi skal se på film og spise godteri og le masse mens broren min skal sitte å se rart på oss siden vi er fjortisser alle tre. Stakkars gutt. Han er glad i oss for det, håper jeg. ♥

Jeg vet ikke hvorfor jeg blogger så sent, men jeg har liksom ikke fått ut fingeren i hele dag, he he. Jeg har hatt hodepine hele uken også(bare for å klage litt), siden jeg er forkjøla.

Har du planer for helgen?
overogut

WHO THE FUCK IS JUSTIN BIEBER?___AMEN___


Hva synes du om Justin Bieber? Jeg liker han ikke.

UPSIDEDOWNFor lenge siden(da mener jeg lenge siden), hadde jeg lesere, nå har jeg sikkert to stykker eller noe. Det er egentlig ganske kjedelig å få så få tilbakemeldinger. Selv om det er koselig og da, at noen vil lese og kommentere.

Hva skal jeg gjøre? Begynne å stille oftere spørsmål? Fortell meg hva du vil se mer av på bloggen min? Jeg er åpen for forslag. Skal prøve å få videoblogget en skikkelig vlogg om ikke så alt for lenge, så vet dere det.

WHO KNEW

Hei, det tok ikke lang tid fra pc'n min døde, til jeg fikk en ny. Jeg fikk litt panikk når den døde, siden dagen etter fikk vi oppgave i engelsk som skulle skrives på pc, hjemme og på skolen. Så på mandag fikk jeg ny. Litt ironisk, siden den gamle døde på søndag, haha. Jeg driver å installerer Photoshop og sånt nå, har alt fått installert World Of Warcraft; selvfølgelig! Ny pc er digg, hvert fall når den gamle begynte å skrike ut alle mulige rare lyder hvis du ikke holdt den stille på grunn av den satans vifta.

Jeg er trøtt, fordi jeg sto opp klokka halv sju, og egentlig hadde jeg ikke trengt å stå opp før sju, siden jeg ikke hadde planer om å rette håret i dag, siden det var "fint" som det var, lol. Egentlig så orker jeg bare ikke.

Første bilde som er tatt på pc'n med webcamen; det synes at jeg er trøtt, for å si det sånn.

Når står du opp når du skal på skolen?

PAUSE PÅ GRUNN AV DATAMANGEL

HALLO, FOR UNDER EN TIME SIDEN SA PC'N MIN NATTA, SÅ INNTIL JEG FÅR SKAFFET NY, SÅ BLIR DET NOK IKKE SÅ MYE BLOGGING...... KANSKJE ET PAR GANGER I UKA HVIS JEG ER HELDIG Å FÅR LÅNE PC. OK FINT HADET. HVOR LENGE PAUSEN VIL VARE ER UVISST.

HEI

Og hallo. Jeg har vært veldig travel i det siste. Har hatt prøvemuntlig og vært med kjæresten min hele helgen, så jeg har ikke hatt tid til denne tingen folk kaller for en blogg. På fredag hadde jeg og Helene 10 måneder. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 10 TI T-I måneder. Vi har bare kost oss i helgen og vært kjæreste-klissete. På lørdag dro vi på shopping, det var digggggg, jeg kjøpte to nye gensere. Fikk svidd av litt kæsh. Jeg savner allerede jenta mi, selv om det bare er et par timer siden hun dro.. Håper denne uken går fort, så jeg snart får se henne igjen. ♥

Fredag hadde jeg som sagt prøvemuntlig sammen med Susann, jeg fikk 5-, fordi jeg er ikke flink nok til å reflektere, UNNSKYLD MEG FOR AT RLE INTERESSERER MEG OPP I RÆVA.


Jeg blir aldri en god blogger, med så lite blogglyst og så mye på samme tid. Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, jeg skriver bare om ting folk egentlig ikke har noe å kommentere på eller gidder å lese, fordi det er ikke noe å reflektere i. GI MEG STYRKEN TIL Å GIDDE Å SKRIVE ET INNLEGG SOM FAKTISK FÅR FOLK TIL Å TENKE.

PUSEN MIN

Jeg og Susann kom opp i RLE, fml. Vi er ferdige, skal bare lese over alt dritet også er jeg klar til å gjøre en spontanfremføring i morgen.

Se hva jeg fikk besøk av i dag:

Pus, jenta mi, Helene, søting, fining, sexything, osv, kom klokka halv fire til Oslo i dag, hihi. Og nå er hun sammen med meg og Susann, hos Susann. Jeg gleda meg så mye til å se henne idag siden jeg savnet henne så mye og det er ikke ofte hun kommer i ukedagene, hihi.


Hun skal være her helt til lørdag, eller søndag. Heldige barn som har planleggingsdag i morgen, jeg har presentasjon, og jeg gruer meg, men jeg gleder meg til å få bedre karakter i RLE. YESS. OG OG OG jeg elsker Helene, bare for å minne dere på det. ♥

JEG HAR FÅTT YESS PÅ HJERNEN, NOEN REDD MEG?

SNIKKSNAKK

I dag får vi vite hva vi kommer opp i på prøvemuntlig på fredag! YES. VIL OPP I ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. 

OG HER ER WEBCAM BILDER FORDI JEG IKKE REKKER ANNET:::::
Trøtt dritt...

OH YEAH.

IT'S ALL BULLSHIT

Hallo.

Første innlegg dette året, føles rart å si vi er i 2011. VI ER I TOTUSENOGELLEVE. <- Det før den pilen skrev jeg for snart tre timer siden, siden min kjæreste datamaskin ikke ville mer og ble overopphetet og skrudde seg av utallige ganger, så jeg ga opp. Nå er jeg hjemme og klarte å tvinge Jon til å demontere hele dritten og rense vifta... Nå bør den fungere helt fint, yay! Jeg var tilskuer og så på alle duppedittene som lå inni drittmaskina, det var egentlig veldig gøy, siden jeg ikke har sett innvollene på en bærbar pc før, bare en stasjonær.. Får bare håpe denne ikke faller fra hverandre. Neida, den gjør nok ikke det, ingen skruer lå igjen når vi var ferdig.

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits