Klær/Antrekk

har kjøpt nye ting

I dag så kom Maral på skolen med en kul jakke, som var marineblå og rød, og jeg MADA, fordi jeg ville ha den og; hvis den var i en annen farge. Og guess what?! De hadde den i svart og grå! Wii, happybarn. Og det var den siste, mohahahahe. Også fant jeg en blazer thiny, i marineblå. Også to par vanter, fordi jeg fryser ihjel på fingra når jeg skal gå med krykker, hehe.

ALT fra H&M.

KREATIV ELLEN

Selvom denne dagen ikke har vært helt på topp, når det kommer til hva som har skjedd i dag(Vi kjørte Oldemor til kapellet på kirken osv, la nedi roser osv, dere kan jo tenke dere). Så har jeg utrolig nok klart å fått ut litt kreativitet. Og jeg ble faktisk fornøyd med endringene!


Toppen så ut sånn som i tankeboblen før. Toppen er kjøpt i London.

Slik ble det. Den ser bedre ut på, selvfølgelig:

LIKTE EFFEKTEN PÅ BILDE 2 OMGLOL. __MEN ja, slik ble den, og jeg er fornøyd!

Jeg skal fikse litt på en enkel svart singlet og en hvit singlet som jeg kjøpte for to dager siden, senere. I morgen kanskje? Jeg har bare kjøpt bånd som i form av blondegreier til den svarte singleten enda. Gleder meg hihi.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits