Innkjøp/Gaver

syv måneder og nye ting

I dag er det syv måneder med meg og Helene, hihi. Jeg blir bare mer og mer forelska hver dag som går jeg, hihi, jeg elsker henne så mye. Vi spiste Sushi og omnomnom.

Også har vi vært med paps til Elkjøp og Expert i dag. På Elkjøp mente de at det var umulig å få tak i Canon EOS 550D, noe som helst sted nå. Pappa ringte litt rundt og på Expert hadde de. SÅ IN YOUR FACE ELKJØP! Jeg kjøpte hvertfall mobil, ekstern harddisk og veske på Elkjøp da. Også kjøpte jeg kameraet på Expert. Wii. HAPPYFACE, HAPPYKID. For dere som lurer; dette er konfirmasjon og bursdagsgaven min fra pappa. HAN ER SNILL.


Sony Ericsson Vivaz Pro U8i, Canon EOS 550D, Canon EOS bag, Minnekort, Verbatim ekstern harddisk.

Oh, og en linselus som er sånn supersøt, herregud, se på Helene da, HUN ER SØT. AWAWAW.

Akkurat nå, sitter jeg med mobilen nesten oppi meg, gleder meg til i morgen, når kameraet er ferdig oppladet, herregud, som jeg gleder meg! Yay.

NYE GREIER

Siden jeg hadde "fridag" i dag, så var jeg på sentret en time etter åpningstid og shoppet litt. Fant litt "must-have", eller hva du vil kalle det. Jeg har aldri brukt foundation-kost før, så jeg kjøpte det, i samme slengen kjøpte jeg concealer-kost og øyenskygge-kost. Også kjøpte jeg ny concealer, mascara fordi den andre begynner å bli tørr og en ny dip-eyeliner. Og en ny svampting. Lol.


Dip-eyeliner: 109,-, Mascara: 99,- TILBUD    - KJØPT PÅ VITA

Koster 2 for 3: 180,- tilsammen, Svamp: 20,-, Concealer: 119,-   - KJØPT PÅ KICKS

SO POOR

IIIIIYEEEEAAH! I helga liksåm, var jeg ute å sjåppa litt liksåm. Jeg kjøpte noe undertøy og sånn på fredag, men siden jeg ikke tok bilde av det før jeg brukte det, så tar jeg heller ikke bilde av det, lol. Håper dere tilgir meg for det, haha. ANYWHORE, jeg kjøpte noe smykker og greier på lørdagen. Og rettetang, iogmed at den gamle rettetanga mi, 1 og et halvt år gammel vel å merke, holder på og kortslutte! Not good, at all.


Den gamle rettetanga mi er fra samme merke, jeg er kjempefornøyd! Med begge! Og ny hårbørste.

Leppomader og 2 smykker, iyeah.

Og dessverre for meg husker jeg ikke noen ting av hva noe av det kosta, hahohe. IYEAH. Jeg har fått dilla på å si "IIIIYEEAHHH" oppi hode mitt, så ikke døm meg, plis'a. Be kind liksom. HERREGUDBLILITTMERUSERIØSELLENHVERSÅSNILL.

HADET.

1++ KILO SUKKER

Helene har vært i Polen med trinnet sitt. Hihi. OGSÅ VAR HUN SÅ SØT DA OG KJØPTE NOE TIL MEG I POLEN, AW. HUN ER SIKKELIG SØT. Hun kom til meg i går kveld, etter begravelser og alt var over. Da møtte jeg henne i Oslo, også fikk jeg en stor pose, hoho. Oppi der lå det en GIGANTISK kjærlighet, og en Slipknot genser, hoho. JEG BLE GLAD. OMG, SÅ SØT HELENE ER MOT MEG.

SE:

Kommer et bilde av den på senere, så får dere se bedre. MEN OMNOMNOM, FIN<3

OG KJÆRLIGHET PÅ 1 KILO HVIS IKKE 2.. OMG. Kocham Cie = Jeg elsker deg.


Jeg har fått dilla på blogging igjen, men jeg prøver å ikke blogge for mye, så jeg blir lei igjen.

new

JEG ER NY, neida. Ok, tilbake på bloggen in the first place. Også har jeg vært på sjåpping med Susann i dag. Ikke at jeg kjøpte så mye, men siden jeg fikk penger til min bursdag, så måtte jeg jo bruke opp litt. Har vel brukt rundt 600 kr i dag vel.. Der 100,- gikk til mat og slikt. Også er Susann søtbestevenn som kjøper bursdagsgave til Ellen når Susann er i Thailand.

HER ER HVA JEG KJØPTE:

BADETØY, også ligger badetrusa feil vei, kinda, det er hvertfall ræva dere ser. HEHE

OGSÅ VAR VI PÅ DEN LILLE FREIA SJOKOLADESJAPPA

OG FYLTE EN LITEN ESKE MED GODER, OMNOMNOM.

Også måtte jeg kjøpe hårfarge, ikke spør hvorfor jeg tok bilde av det. Og katteører, nam.

OG SOKKEEEER

JEG HAR FÅTT AV MENNESKER, IKKE ALLE MEN NOEN:

Storebror har laget til meg, har et par nesten like i grønnaktig. Han har laget selv, de er i glass.

OGSÅ FIKK JEG AV SUSANN FRA THAILAND, T-skjorte, og minikjole/toppting. FINT

Nå skal jeg ikke blogge mer i dag, hadet.

LONDON DEL 1: Bursdags shopping!

Woho, jeg er tilbake fra bursdagsgaven min og mammas! London var bursdagsgaven min, jeg har bursdag den 15.juli og mamma har bursdag i dag! GRATTIS GAMLA!!! :D:D:D HEHE.

Vi var i London fra Onsdag morgen til Søndag ettermiddag. 3/5 dager var shopping, shopping og mer shopping! Onsdag shoppa vi, Torsdag shoppa vi og Lørdag shoppa vi. På Fredagen var vi på P!nk konsert!(Kommer innlegg om det senere!) Søndagen var bare hjemreise dag, så vi gjorde ikke annet enn å komme oss fra Bayswater til Gatwick. Hihi. Vi har kjørt MYE t-bane. På Onsdagen og Lørdagen shoppet vi på Camden Lock, det er sånn fargerikeklær og goth/punk butikker! Mye fint, men for å få sett hele Camden Lock må du ha 2 uker på deg! DET ER SVÆÆÆRT! Og på Torsdag var det en god del av Oxford Street vi klarte å ta, men LANGT fra hele! Sinnsykt mye fint å se. Prr. Jeg savner London, SPESIELT bygningene..

HER ER ALT JEG HAR KJØPT:

Alt sammen brettet sammen og stablet opp.

Marihønekjole, Prikkekjole, og Britney Spears Fantasy Parfyme.

Korsett <3<3<3<3 DET KOSTA 70 pund... /ca 700kr.. BILLIGGG!!

BILLIG::: 58 pund/ca 580 kr LOLITAKJOLE HJERTEHJERTE <3

GENSER FRA KONSERTEN, den var litt dyr, men jeg frøys.

Shorts, tights, stripegenser, stripe t-skjorte.

Singlet, singlet, singlet og Blomsterprint-t-skjorte. <3

Miniskjørt med jordbær. <3 Og stort underskjørt til å under kjoler osv.

NEW ROCKS <3 Samme modell begge to, bare høye og lave, deler med mamma...

TURKIS KJOLE <3

Masseeee undertøy.

Vifte og FIIINFINT SMYKKE <3

Også så bortskjemt som jeg er, fikk jeg en søøøting fra Harrods, de derre riking butikkene. HIHI. MYK!

Har du savna meg?
Hva synes du?

jeg har ikke lest igjennom innlegget, så jeg beklager skrivefeil, er for lat nå.


Oh yeah, I'm back, fo'real.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits