Ellen

new shit

http://nuthin.blogg.no/

satt oppe halve natta og gjorde det der.

liker å begynne fra scratch og jeg føler jeg trenger en ny start så, bli venn med meg der? :D

-

http://nuthin.blogg.no/

i'm watching you

Drar til kiropraktor nå jeg, hehe. Så skal jeg på skolen. Kjempe innholdsrikdag.

Imens, kan du blir redd fordi jeg er skummel:
Photobucket

it's already been a year

Er det ikke rart, hvor fort det går? 

Jeg elsker deg så ufattelig mye, jenta mi. ♥

I dag er det ett år siden jeg og Helene ble kjærester. ♥ Gratuler oss.

LITE Å SI

Vært hos pappa i helgen, hadde jentekveld med Maral, Marte og Susann på fredag-lørdag. Var i Oslo i går sammen med kjæresten min og skal til kjæresten min i dag. På torsdag blir det nok en gang tannlege. Og det blir nok Sverige til uka også. Skal prøve å oppdadere dere litt oftere, hvis jeg gidder.


Jeg driver å blokker(utvider) øret, skal til fem(?) millimeter tror jeg.

Har du utvidelser i ørene?
Hvis ja, hvor store?

KJÆRESTER ÅSÅNN

Nå sitter jeg å drikker kaffe. Mamma kom nettopp inn døren. Og jeg vil bare ønske dere en fortsatt fin kveld. I dag er det også ett år siden Helene og jeg fortalte hverandre at vi var forelsket - om ikke så lenge har vi vært kjærester i ett år. Hihi. ♥


Skulle ønske jeg var med deg i dag. Selv om vi feiret i helgen. ♥

ALLE HJERTERS DAG: 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

TANNLEGE

HUSK AT JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE;
http://telescope.blogg.no/1295891030_ask_me_anything.html#comment


Nå har jeg så og si nettopp kommet hjem fra tannlegen, yay. Fikk bedøvelse og tettet to små hull, og skal tilbake å tette tre like små til. Hele trynet mitt kjennes kjempestort ut, hvert fall leppa og underkjeven. Egentlig ser jeg sånn her ut:

Mens i hode mitt føler jeg meg sånn her;

Kjenner meg hoven i hele trynet. Og jeg veit at bilde var egentlig jævlig stygt, lol.

GIVE ME THE POWER AND THE STRENGTH

Selv om jeg har blogget allerede før i dag - så blogger jeg igjen! Jeg er egentlig helt død, ikke liv i meg, stakkars meg. Satser på legebesøk om noen dager ass. Gjerne en massasje også, det hadde vært digg, fordi jeg har så vondt i ryggen.

Nå tror jeg at jeg skal løpe på butikken og kjøpe meg en sjokolade fordi jeg trenger trøst her i livet. Sjokolade hjelper å gjøre deg glad, det sier hvert fall de ekspert folkene.


Helene har gitt meg et veldig stygt sugemerke på halsen - og jeg gadd ikke redigere det vekk.

Liker du sjokolade?

UPSIDEDOWNFor lenge siden(da mener jeg lenge siden), hadde jeg lesere, nå har jeg sikkert to stykker eller noe. Det er egentlig ganske kjedelig å få så få tilbakemeldinger. Selv om det er koselig og da, at noen vil lese og kommentere.

Hva skal jeg gjøre? Begynne å stille oftere spørsmål? Fortell meg hva du vil se mer av på bloggen min? Jeg er åpen for forslag. Skal prøve å få videoblogget en skikkelig vlogg om ikke så alt for lenge, så vet dere det.

PUSEN MIN

Jeg og Susann kom opp i RLE, fml. Vi er ferdige, skal bare lese over alt dritet også er jeg klar til å gjøre en spontanfremføring i morgen.

Se hva jeg fikk besøk av i dag:

Pus, jenta mi, Helene, søting, fining, sexything, osv, kom klokka halv fire til Oslo i dag, hihi. Og nå er hun sammen med meg og Susann, hos Susann. Jeg gleda meg så mye til å se henne idag siden jeg savnet henne så mye og det er ikke ofte hun kommer i ukedagene, hihi.


Hun skal være her helt til lørdag, eller søndag. Heldige barn som har planleggingsdag i morgen, jeg har presentasjon, og jeg gruer meg, men jeg gleder meg til å få bedre karakter i RLE. YESS. OG OG OG jeg elsker Helene, bare for å minne dere på det. ♥

JEG HAR FÅTT YESS PÅ HJERNEN, NOEN REDD MEG?

SNIKKSNAKK

I dag får vi vite hva vi kommer opp i på prøvemuntlig på fredag! YES. VIL OPP I ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. ENGELSK. 

OG HER ER WEBCAM BILDER FORDI JEG IKKE REKKER ANNET:::::
Trøtt dritt...

OH YEAH.

Harry Potter

Jeg var i Oslo i dag, kjøpte noen Harry Potter bøker på engelsk, jeg ser tv nå, og snart skal jeg sove.
Jeg er spøkelse.


Glass

Pose to the camera bitch.

 

God natt

bloglovin'

dumbledore supports gay marriage

Jeg døde. :(

After all this time? Always.


Jeg skal lese alle Harry Potter bøkene på Engelsk, nå veit jeg hver tfall hva jeg ønsker meg til jul. Har ikke lest noen av dem, ups. Sett alle filmene da, flink jente.

play with me

Hei, det har ikke skjedd noe nytt liksom, bortsett fra at jeg gymmet for første gang dette skoleåret, noe jeg absolutt burde ventet litt med, siden nå har jeg så jævla vondt i hofta at det gjør vondt å gå, nice one. Skulle venta en uke til tror jeg, fått litt mer krefter i beinet, men neida så..

Også har jeg fått vite at jeg har det som kalles for "hypermobile ledd", siden legen sa det. Hva er det sier du? LES:

Hva er hypermobile ledd?

"Hypermobile ledd er en tilstand der flere eller mange ledd kan bøyes/strekkes mer enn det vi forestiller oss er normalt. Det er stor uenighet mellom forskere vedrørende om dette er en tilstand som gir plager eller som over tid disponerer for f.eks. slitasjegikt.

Tilstanden er hyppigere blant barn og unge enn blant voksne. Kvinner har også oftere unormalt stor leddbevegelighet."

Hvilke plager kan hypermobile ledd gi?

"Som sagt, så spriker observasjonene vedrørende plager ved hypermobile ledd. Personer med generelt hypermobile ledd har i noen studier oftere leddsmerter enn andre, mens andre studier ikke bekrefter dette. Resultatene spriker også når det gjelder rygg- og bekkensmerter. Heller ikke når det gjelder forekomst av ledd-forstuinger og ledd ut av stilling (luksasjoner) finnes det klare funn. Det samme gjelder forekomst av muskeloverbelastninger og fibromyalgi. Isolert hypermobilitet synes i visse situasjoner å være en fordel, f.eks. hadde musikere med hypermobile håndledd en klart lavere hyppighet av smerter og stivhet i håndleddsregionene enn ikke-hypermobile. "
Kilde: http://nhi.no/sykdommer/muskel-skjelett/ulike-beinsykdommer/hypermobile-ledd-16242.html

Nå vet dere det, jeg er wonderwoman. Kan gjøre sånne syke ting, liksom. Får fingre, hofter, KNESKÅLER(hmfff..), skuldre og tær ut av ledd, som jeg vet om. Fingre og tær gjør ikke så vondt, men det andre gjør vondt. Hofte er heller ikke så vond å få ut av ledd, men noe jeg helst vil slippe fordetom, hoho. Egentlig vil jeg ikke ha sånne syke ledd, så jeg vurderer å sitte stille resten av mitt liv, så går ingenting ut av ledd. Neida. Joda. Nei, for glad i å leke i snøen, som andre barn.

HEI SNØØØ, blitt enda mer da, hehe.

HEI, jeg er nærme.

ingen facebook, ingen youtube, men blogg og vg er greit

Lol, jeg sitter på datan på jobben til pappa atm. Nettet har stengt det aller meste, som facebook, youtube, vgtv, twitter og slike ting. Men blogg.no, har de ikke sperra, utrolig nok. Haha. Tenker vel at det er ingen voksne mannfolk i det firma her som driver med blogg, haha. Håper ikke det? Uansett så blir det ganske så stilt fra meg i morgen, fullbooket helg så og si! Orker ikke prøve å presse inn et blogginnlegg da. Er nok tilbake igjen på Søndagen.

Uansett, jeg leste en skikkelig dustete artikkel på vg.no for bare litt siden. De har funnet skjelletet til en dame som har vært begravd i 200 år. Det skjønner jeg virkelig ikke. Hun ble begravd _uten sermoni, ingenting bevarte skjelletet og derfor burde det jo vært råtnet bort? Vanlig fredningstid på gravplasser er liksom 25 år, da skal skjelletet være så råttent at det ikke er mulig å finne det(har snakket med en som driver med dette, graver graver over gamle graver). Hvis ikke det har skjedd noe. Unntaket er veldig gamle graver som menneskene ble pakka inn i plast, så lagt i kista. Da kan det hende de finner noen knokler. Men denne "damen" de har funnet, ble jo bare begravd. Uten sermoni, uten bevaring av noe som helst slag? Hahah, kall meg dum.. Det står i artikkelen "Den strenge dommen ble fullbyrdet 9. oktober 1783. Anna ba tynt om å få bli gravlagt på kirkegården, men kroppen hennes ble kastet i en grunn grav ved retterstedet." Kroppen ble bare kastet ned i graven, da skulle hu vært helt borte.
GI MEG EN FORKLARING SOM GIR MENING, NOEN? Les hele saken; her

DREPT: Skjelettet som ble funnet er undersøkt på Rettsmedisinsk institutt i Oslo. Etter all sannsynlighet tilhører det Anna Østmo. Foto: Rettsmedisinsk institutt
Hva tenker du om dette?
Er du enig med meg, eller har du noen helt andre tanker?

Det var en gang..

..da det var faktisk noe å være stolt over, at man eide et kamera, som ikke alle andre hadde. Et kamera som man kalte for speilrefleks kamera, som bare profesjonelle fotografer brukte. Som man virkelig måtte ha interesse innenfor fotografi for å eie. Nå er dette brukt opp. Alle vil eie et kamera. Samme om det er et bra kamera, bare det er like stort, tungt og ser ut som et speilrefleks. Bare sånn for å være kul. Man trenger ikke ha noe som helst interesse for det, bare eie et. Og selvfølgelig måten disse menneskene som ikke bruker det til annet enn sjøldiggerbilder, de trygler foreldrene sine, ber på knær for å få et, fordi de mener de interesserer seg for fotografi. Når de får et, hva bruker de det til? Ta bilder av seg selv, selvfølgelig.

Jeg er så lei av å lese blogger, slik som Voe sin blogg, som er stappet fullt med bilder av deg selv, og vennegjengen din. I hvert eneste innlegg. Jeg dømmer ingen, men det å se de samme menneskene i hvert innlegg, og så og si like bilder, bare andre klær og annen bakgrunn, det er kjedelig. Kjedelig. Hva skal man med et så fint kamera, når man ikke en gang bruker det til noe ordentlig? Det har bare blitt en stor trend, bare for å ha, slik som alle andre.

Jeg brukte for første gang et speilrefleks kamera for 2-3 år siden, det var venninnen min sitt. Et Canon EOS 400D. Det var kjempe gøy, jeg syntes hvertfall det. Til å begynne med fikk jeg et digitalkamera, et vanlig lite og fint digitalkamera. Det tar faktisk veldig bra bilder. Og jeg syntes det var gøy! Så skaffet kjæresten til mamma seg et eget speilrefleks kamera, som jeg la litt hånden på og brukte for det meste hver dag, egentlig. Det var et EOS 450D. Jeg har prøvd hardt og lenge å skaffe meg et eget speilrefleks kamera, fordi jeg virkelig elsker å ta bilder. Jeg synes det er kjempe gøy å ta fine og ordentlige bilder. Og til konfirmasjons gave fra pappa var det endelig min tur. Endelig fikk jeg et eget speilrefleks kamera, som bare var mitt. Helt eget. Jeg hadde også drevet å mast på og få tak i et videokamera. Men speilrefleksen min kan jo også filme! Så fra pappas side var jo det helt topp! For ikke lenge siden, fikk jeg endelig mitt egne Canon EOS 550D. Jeg synes det å eie et slikt kamera er på en måte spesielt.

Jeg blir rett og slett provosert når jeg ser folk som gjør, slik som nevnt over. Foreldra dine(hvis de betaler i dette tilfellet) betaler ikke 5000 kr for at du skal ta bilder av deg selv hver dag, når du fint kan gjøre det med mobilen, eller webcammen. Og hvis du sparer og bruker 5000 kr på et kamera selv, og velger å ta bilder kun av deg selv, så er det ditt tap. Bortkastede penger. Man kunne fint skaffet deg et enkelt, lite digitalkamera til under 1000-lappen. Men neida, for å være kul og vise at man har mye penger, kjøper man heller et speilrefleks. De pengene kan man bruke til andre nyttige ting.

Hoho, lite irritabelt moment der fra meg. Bare sånn for å få det ut, siden det provoserer meg grenseløst for tiden. Jeg er lettprovosert av fjortissunger som ikke vet verdien av penger og forventer og få alt, det værste er at de får det, uten å blunke. Jeg skjønner ikke.

Slenger med et bilde av meg jeg, heheehehee *blunkblunk*;

Haha, så fin. Håret i høy hestehale, sossepannelugg og oversminka. Til noe skoleprosjekt. HEHE.

be fancy

I dag har jeg bare vært syk. Begynte dagen med migrene, digg! Ellers har jeg bare vandret rundt og sett ut som et monster. Helt til jeg fant ut at vi skulle ha besøk. Jeg fløy opp på rommet og begynte å fikse meg ganske fort. Også siden jeg kjedet meg. Så endte jeg opp med noe helt uvandt. Haha.


Nei, jeg har ikke klippet sidecuts, hvis du lurte.
Lol, ler.

SPORTSTEIP


Jeg har kjøpt sportsteip, som jeg skal bruke mens jeg går med krykker for å ikke få sår, har allerede en påbegynt "blemme"-lignende sak, noe jeg helst vil slippe. Hadde ikke gått med krykker i 24 timer en gang før det begynte å bli sårt. Og det er sinnsykt ubehagelig fordi det presser på hånda, så det blir vondt og etterhvert blir jeg stiv i figrene. Så jeg må skaffe meg ett eller annet å teipe rundt krykkene så det blir noe som demper, så jeg ikke får vondt. Det gjør ekstremt vondt å gå med dem for hendene mine etterhvert, så jeg håper at vi finner noe skumgummi eller noe. Ett eller annet hvertfall, ellers holder jeg ikke ut disse ukene.

I morgen kommer HELENEPUSBBYDARLING, herregud jeg savner pusen min. Jeg gleder meg sånn til å se henne. Og by the by, den 7.9.10, hadde vi et halvt-års jubileum. 6 måneder, herregud det har gått fort! Jeg elsker jenta bare mer og mer for hver dag. Jeg er så lykkelig, hun er så god mot meg, herregud. Hun er helt fantastisk. Hihi. <3

JEG MÅ SETTES SAMMEN IGJEN

I dag skjedde det for andre gang at kneet mitt gikk "ut av ledd", eller hva faen, på under en uke. Så i dag dro vi på legevakta. Jeg fikk en type støttebandasje av helsesøster, siden det skjedde på skolen, men etter begravelsen vi var i, i dag, var det så ubehagelig at vi valgte å dra til legevakta. Jeg fikk vite at kneet mest sannsynlig hadde "gått ut av ledd", altså kneskåla flytta på seg til siden og spratt tilbake. Selvom det skjer sinnsykt fort, så gjør det sinnsykt vondt. Kneskåla spretter jo tilbake igjen med en gang, men uansett. Så det spretter bare ut av ledd og tilbake igjen, hvis du ikke skjønte det alt. Jeg dro hvertfall hjem med krykker, støttebandasje og beskjed om å ikke belaste kneet til jeg får vært på sykehuset og fått skinne. Det er 6-8 uker ventetid og i ventetiden blir det krykker og støttebandasje hver dag. DIGG, kan være det blir krykker i nærmere ett år, siden jeg trolig må gå med krykker når jeg har fått skinne? Vi får se? Vet ikke hva det er. Haha, i'mma google it.


Massivt knee. Haha. KRYKKETRYNE

Se forskjell på størrelsen på høyre og venstre. Høyre er med bandasjen under. Haha.

Herregud. Så stygt. Dette skal jeg leve med i 6-8+ uker.. FML

Støttebandasje in my heart...

Har du noen gang hørt om noen som har fått kneet "ut av ledd"?
...syns synd på meg, NÅ! :(

MYE JEG VIL SI, LITE JEG FÅR SAGT

Hei. Hallo. Heisann. Hia. Hey. Halla. Yo.
Hvordan skal jeg kunne gjøre et langt innlegg til et kort et egentlig? Jeg kan jo bare drite i å skrive om den ene tingen, ja! God idé. Som f.eks de siste dagene, ukene, månedene. Jeg har vært ute å reist, f.eks High Chaparral, vært på Karpe Diem konsert, konfirmert meg, vært på leirskole. You name it. Mye å blogge om det, men gidder jeg? Nei, for jeg er for lat til å finne frem bilder for alt. Selvom jeg vil, men til slutt blir det for sent, så jeg lar heller være og holder minnene for meg selv. Det eneste jeg gidder er å legge ut "365 project" bildene, siden det er alt jeg har tid til, eller orker å legge ut. Har også tenkt hundretusner av ganger å starte en spørrerunde, men gidder jeg det? Nei, ikke det heller. Da føler jeg trang i å ha videoblogg der jeg svarer på spørsmålene, noe som er ganske stressende, siden jeg ikke har et ordentlig videokamera enda. Intill jeg skaffer meg det, kommer det ikke noen "seriøse" videoblogger. Da blir det heller til at jeg venter, og ventetiden blir til dager, uker, måneder.. Jeg er så heldig som får låne kameraet til Jon(kjæresten til mamma), så mye jeg vil, som er et Canon EOS 450D, jeg elsker det kameraet, jeg elsker Canon. Og snart skal jeg skaffe meg eget, Canon EOS 550D, det kan jeg også filme med. Da blir det nok flere videoblogger også, håper jeg?

Akkurat for øyebikket er kameraet tomt for strøm, og ladekabelen har jeg selvfølgelig lagt igjen hjemme. Derfor blir dette et innlegg, uten bilder, utrolig nok. Det er nok bilder å se nedover, har jo lagt  ut mange fra leirskoleoppholdet som "365 project"-bilder. Og dagens 365, kommer nok i kveld, når jeg får ladet kameraet, tatt et bilde, og lagt det ut. Vi får se.

Kjenner du deg igjen i noe av det jeg skriver?
Er du også sånn som til slutt gir faen, fordi det har gått for lang tid?

BEGRAVELSE

I dag har jeg vært i begravelsen til Oldemor. Det var trist. Jeg skulle holde tale, men jeg klarte ikke si mer en halve talen, før jeg ikke klarte å dytte et eneste ord til ut av munnen, presten kom å hjalp meg med resten. Det var sikkelig vanskelig å stå foran alle og foran kista hennes, og snakke... Føltes ut som jeg ble kvelt ellernoe.. Og når vi bar henne ut(JEG VAR MED Å BAR!!), og etter at vi hadde senket henne litt ned, til jordoverflaten, og kastet på jord, løp jeg bort til pappa og skviste han, a. Jeg var så glad for at han var der, at jeg begynte å gråte når han kom inn..

Etter begravelser pleier man å spise snitter og bløtkake, hvertfall i min familie, de fleste gjør det tror jeg? Hvertfall, det var egentlig veldig koselig. Det var hyggelige og varmende ord å høre. Noen holdt tale, mens andre bare mimret på gamle minner. Snittene var kjempegode og det samme var bløtkaka! Omnomnom. Eneste kjipe med begravelser, er at det tar så lang tid..


Ok, jeg likte bilde. :(

SØT PAPPA OG GLAD ELLEN

Nam, snitter!

ny hårklipp

Var hos frisøren for ikke så veldig lenge siden. Hun klippa håret mitt, har ikke klippa noe i lengden bak. Klippa masse oppklipp og shitlikethat, også gjort så det blir kortere foran enn bak. Før var det omvendt, kortere bak, lengre foran, jeg ville ikke det mer. Også skulle jeg klippe meg før konfen ANYWHORES så..


Bare midlertidig, men ja... Det ser kort ut, selvom det egentlig bare er fordi jeg har tatt bort det lange foran.. ER IKKE SÅ KORT DAAA.

Utifra bilde, w00t'ja think?

ah ja we wo ho

POPCORN.

Nå er jeg Helene, og Helene er kul. KULESTE I VERDEN. HEHE.
La dere merke til hva jeg gjorde der? Jeg glemte å skrive "er HOS Helene", fordi jeg vil være Helene.
La dere merke til hva jeg gjorde der? Jeg sugde i å formulere meg.
La dere merke til være jeg gjorde der? <- Ok der skrev jeg feil.
LA DERE MERKE TIL HVA JEG GJORDE DER? HÆ HÆ HÆ? Jeg skrev feil, dere.. Jeg skrev feil.

ETTER ALT DETTE, har dere lagt merke til en veldig viktig ting? Og grunnen til alt dette shittalken? ..
Jeg gjorde det igjen, klarte ikke formulere meg, lolwtf. JEG ER HYPER. HEHEHEHOOHOH.
La dere merke til hva jeg gjorde der? ;))))) Jeg lo.

BUT SERiOUSLY, her er en bilde:

Jeg synes det er virkelig stygt å skrive navn på bilder, FORDI JEG ER STYGG HOHOHEOOHEOHOEHOEOOO!!!!

hadet, nå starter pausen fo'real, brb film

high above the sky

Det innlegget her blir nok ikke så sinnsykt morsomt, jeg føler for å være litt dyp, på en måte. Si litt hva jeg mener om ting. Jeg vil ikke ha spørsmål, eneste jeg vil, er å få sagt det.

Kjenner du følelsen av å være så glad, at man nesten får lyst til å gråte, fordi man er så lykkelig? Den følelsen sitter jeg med nå. Jeg har det bra, jeg har verdens søteste kjæreste, bare å tenke på henne, får meg til å smile bredere enn noen gang. Også har jeg noen fantastiske foreldre, som jeg vet er glad i meg. Verdens beste storebror, venner og dyr. Man blir på en måte litt over skyene, alt er bra og fint.

Dessverre varer ikke den følelsen så lenge, for andre følelser tar over. De følelsene som får deg til å gråte, men ikke av lykke denne gangen. Denne gangen av sorg, og andre ting som får deg trist. Disse følelsene har lett for å ta over alt for ofte hos meg, spesielt når det blir stille rundt meg og jeg får tid til å tenke, eller hvis jeg blir redd. Veldig ofte, når jeg blir redd kommer alle tankene rundt det som er negativt. Da blir jeg stille og kveler gråten som presser på. Jeg skulle ønske jeg kunne klare å prate om ting som plager meg oftere, men jeg er alt for vandt til å fikse opp ting selv. Dette bare skaper mer aggresjon, jeg blir mye fortere sint og klager mer enn noe annet. For tiden sliter jeg med mye, med ting folk tenker "Det der skjer vel aldri meg?" om. Jeg sier bare en ting, ALDRI, aldri tenk den tanken, for ting kan fort snus på hode. Ting som "aldri skjer deg" kan fort skje. Man må ikke ta seier på forhånd, for ting forandrer seg alt for fort, samme med mennesker. Folk kan det og dolke andre i ryggen, så ikke stol for mye på dem, hvertfall ikke de som liksom skal stå deg aller nærmest.
Ja, jeg har tatt alle bildene, de er fra London-turen. Vil du lese innleggene om London-turen?
DEL 1/SHOPPINGEN: HER DEL 2/ P!NK-KONSERTEN: HER DEL 3/FLYTUR OG MER: HER
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits