Design

Oi, heh

Som dere sikkert har sett til nå, har jeg byttet design, yay for meg. Trengte en forandring siden det var så lenge siden hoho.

Det så sånn her ut før liksom, hvis dere alt har glemt det;

Sidepanelet er 20px bredere. Som vil si at bloggen har blitt 20px bredere, hehe. Fått header, endret farger og ny tekst i sidepanelet. Nytt "profilbilde" kommer senere, tror jeg.

Hva synes dere?

omg it happened

Nå har jeg fikset litt på bloggen, omg lix. Endelig skjedde en forandring. Header is coming up, soon as possible! Utrolig at jeg klarte å få til noe, med så mye mangel på inspirasjon.. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal kødde opp bloggen midt på natta.. Det er vel bare da jeg gidder? Haha, jeg er så rar. Liker netter, de er fine og skumle, øsj.

I skrivende øyeblikk, har jeg akkurat spist nattmat som broren til Helene fikset for oss. NUGGETS NAM!!!


FINT BILDE FRA LONDON, DETTE GIR INSPIRASJON HVIS JEG TRENGER DET HOHOHO OK IKKE ALLTID.

i'm blue da ba dee dabba da-ee

Etter et par timer med å fikse bloggen blir man fort lei, men jeg har fått det til nå. Hvertfall sånn cirka og jeg har ikke planer om å styre mer med bloggen på en stund. Er ganske så fornøyd, sånn egentlig. Synes den ble enkel, enkel nok for meg, jeg liker ikke avanserte greier. HEHE.

Laga header, sese:

Det er utrolig at jeg gadd, men jeg synes den ble helt grei.

HVA SYNES DU?


Blue are the feelings that live inside me.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits