Hverdagen

pukejuiceNye negler, sølvgrå tipper ↑.Hva jeg må drikke hele dagen for at tunga mi ikke skal være teit og hoven ↑.Stua til Susann, fordi jeg var hos henne i dag, og den er fin ↑.Mongo trynet og tungepiercing (i tillegg til litt hoven tunge, jævlig sexy må jeg si) ↑.

I dag var jeg på skolen i sånn ca tjue minutter før jeg fikk beskjed om å dra hjem, fordi jeg ikke kommer opp i prøvemuntlig på torsdag, men på fredag. Så jeg må vente til i morgen før jeg finner ut hvilket fag jeg kommer opp i. Har en stygg, stygg følelse av at jeg kanskje kommer opp i tysk. Heldigvis skal jeg ikke opp alene! 

Nå må jeg gjøre matteoppgaver og desinfisere kjefen min med munnskyllevann, ha det. 

grilling

(WARNING!: Webcam bilder som er stygge som faen!)

Grilla for første gang i dag, nam pølser! Fikk skikkelig sommerfølelse, var til og med varmt å sitte uten jakke i skyggen liksom, elsker det! Er ikke mye som skal til altså, satt å trodde det var sommer i klasserommet istad, siden vi lufta og det var varmt, men så så jeg snøen, da slapp jeg den tanken lol. 

På fredag fikk jeg nye negler(bilde kommer senere), så overrasket mamma meg, huhu, har liksom tenkt å fortelle dere det en stund nå, men tenkte jeg skulle vente til folk hadde sett det på ekte også. Mye morsommere, for da reagerer folk, lol. Så jeg satt å snakka på Tattoo studio mamma jobber(som resepsonist vel og merke) og ante fred å ingen fare, også kommer mamma å henter meg og ber meg gå å sette meg i piercingstolen. Jeg ble kjempeglad, kjempestressa og kjempenervøs på samme tid, men det tok liksom fem minutter, så var det over. Driver forresten å utvider ørene igjen også, skal til åtte millimeter nå!:Lol, mongopose. Og ja, tunga mi er litt hoven på grunn av piercingen er så "fersk", haha.

Har du piercing? 
 Hvor? 

oh so late

I dag har jeg vært hjemme fordi jeg var dårlig, sittet på bussen til og fra Lillestrøm bare for å kjøpe busskort og drukket Capri Sonne som var veldig god. Jeg har også som nevnt i tidligere innlegg fjernet acrylneglene. Dagen i dag har ikke vært spesielt innholdsrik.

Jeg skal legge meg om få minutter, for i morgen skal jeg opp og til nok en kiropraktortime og Jessheim resten av dagen, rekker ikke skolen i morgen, ups. Tar med data til Jessheim da, så jeg regner med at jeg kommer til å blogge en del i morgen, hehø.

GOD NATT.

aceton

Sitter med fingra i aceton, fordi jeg fjerner acrylneglene. I morgen blir det nye nemlig, det blir ikke svart, men sølvgrå, dritsøte, hihi. 

Orker ikke skrive så mye, har bare en hånd å skrive med, lol. Hadet.

reshiram


Ops. 
Livet mitt er veldig uspennende for tiden. Jeg har bare masse tentamner og andre prøver på skolen, også spiller jeg bare masse pokémon og leser Harry Potter så godt det lar seg gjøre, før jeg blir fratatt boken siden læreren sier det ikke er friminutt lenger. Snart har jeg ikke DS'n min lenger heller, selv om den er litt lettere å gjemme da(jada mamma, jeg følger fortsatt med i timene). 

Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt og si at jeg fortsatt lever og ikke har glemt dere(ikke  helt hvert fall). Også har jeg nynorsktentamen i morgen, satser på at det går like bra som sist vi skrev skjønnlitterer på nynorsk. Høhø, jeg flink skjønner dere, ELLER IKKE.
 

pokerI det siste har jeg gjort en del, på Onsdag var jeg på Spillforeningen og det var Western aften, jeg var cowgirl, lol, det var gøy da! Spilte poker og spiste pizza, snakket masse og hadde det bare gøy. Har hatt tentamen, og vært hos kiropraktor, og nå er jeg hos pappa.

I går var jeg i Oslo sammen med kjæresten min, aw. Vi spiste sushi og gikk rundt på Østbanehallen for det meste. Også var det ett eller annet som skjedde som fikk politiet innvolvert, lol, vi ble stående utenfor for å se hva som skjedde, det skjedde ikke noe annet spennende enn at en eller to(?) ble pågrepet og at noen av venna dems kranglet litt med politiet, hah. Nå har jeg sett det og.

Hva gjør du akkurat NÅ?

draw a weddingHei, jeg sitter å tegner en brudekjole nå, siden jeg elsker brudekjoler fant jeg ut at - jeg får tegne min egne. Skal jo gå design og tekstil uansett, hvorfor ikke gå for kjoledesigner eller mer presist; brudekjole-designer! Jeg elsker virkelig brudekjoler, det er så elegant og pent, ikke minst.

Øver til mattetenamen som vi har i morgen i tillegg, slitsomt. Hater matte, det er så kjedelig og meningsløst, utrolig at jeg klarer å holde meg på et såpass "godt" nivå. Skal ikke begynne å spytte ut karakterene mine på bloggen siden det er så personlig, LOL JK, har firer i matte. Og fikk tilbake tysk-prøve i dag, fikk femmer, huhu, trodde jeg aldri.Lol, i kantinekøen istad , jeg og Simen skulle ta sånn "hei, vi er emo og står med bena sånn og tar bilde, siden vi har emo-sko"-bilde. Også faila  vi da, som dere sikkert ikke har lagt merke til. Siden jeg ikke rakk, så klarte jeg å fokusere på jakkene våre isteden for skoene. 

Hva søkte du til vidregående?

enjoy your weekend

Jeg har blitt kidnappet av Helene, egentlig så kom jeg frivillig, men det høres mye farligere ut når jeg sier at hun har kidnappet meg. Vi har vært barn og lekt ute på trampolina og i hagen, så kaldt var det: Brr! Vi fant to edderkopper ute - nå? Det må være litt kaldt for de, lol, stakkars. Jeg liker ikke edderkopper, skriker om jeg ser en inne for å si det sånn. Helt teit. Har ikke så mye å si egentlig. Sitter nå på dass med Helene, hun bleker håret, siden hun skal farge det lilla - igjen.

Fin helg, med nusser og kosing, hihi. Synd jeg må hjem i morgen. *forever alone face*

Hvordan har helgen deres vært til nå?

kiraKira ↑.
Jeg er hos Susann, uten kamera og alt. Har liksom vært så flink i det siste å tatt med litt bilder i innleggene og sånt, mens nå så begynner jeg med ett og ett bilde igjen. Kjempeirriterende, fordi jeg vil være flink og ikke kjedelig. Egentlig har jeg ikke så mye å si til dere bortsett fra at jeg skal til kiropraktor i morgen, ha naturfagsprøve, også begynner vi på mattetentamen på tirsdag. I tillegg skal jeg skrive en artikkel i engelsken, jeg skriver om homofobi og homofober generelt, hvor diskriminerende og kablablabla.

Har du hund? Jeg har seks av dem. ♥

country roads


Ikke rart jeg kalte bilde for "kjempelol", lol. Orker ikke ta bilder med kameraet mitt i dag, siden jeg skal på SKSF(Skedsmokorset Spillforening) og har hatt veldig vondt i hode hele dagen. Ok, ikke vær så sikker på at det ikke kommer étt eneste bilde fra dagen i dag, men sansynligvis ikke. Tar med meg kameraet på SKSF tror jeg. Får se om det kanskje blir enda et innlegg.

Blogger egentlig bare for å si at jeg lever og at Pokémon-gamingen, WoW-gamingen og Harry Potter-lesingen går veldig bra. Utrolig at jeg klarer å rulere alt. I tillegg begynner vi på tentamen neste uke, faen til masse prøver i har for tiden. Tentamen og prøvemuntlig før påske, masse stress, geezhz.

Og nå; er det din tur til å høre på det jeg har på hjernen: Country Roads - John Denver

catch 'em all


Bare jeg som la merke til bikkja i bakgrunnen? Har spilt Pokémon i hele dag; på bussen, i timene, i friminuttene og på bussen igjen. Jeg nerder Pokémon Black, fordi jeg er kulest på hele jordkloden. Liker egentlig de nye pokémonene, de er søte, selv om de gamle er hva jeg vil kalle "ekte" Pokémon. Samma det. Dette skulle egentlig ikke bare være et innlegg om Pokémon, men det ble det. HEHEHE..

Spiller du Pokémon?
Hva synes du om de nye i Black/White?

choose wisely


Masse blogglyst på en gang, alt må ut. Selv om jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Bildet er litt megalol, det er sånn "se skikkelig uskyldig ut, ut av vinduet; som om det ikke var meningen liksom"-posering. Herregud, går det an å være så teit liksom.

Jeg må egentlig lære meg masse naturfag nå, men jeg sitter og blogger istedenfor siden jeg synes det er mye morsommere enn og gro naturfagsbøker ut av nesa. Vil egentlig bare redigere designet mitt. Hm. What to do? What to not?

Laffe er søt - myser forsiktig med øynene siden det er sterk sol også er han lilla. Morsomt. Ha det.

stars came falling


Søte Gismo ↑. Før jeg dro til Oslo på fredag, fikk jeg støpte negler, siden jeg rakk ikke toget til skolen etter at jeg hadde vært hos kiropraktor, så det var ikke noe vits å dra på skolen, lol. Så møtte jeg Madeleine rundt fire, alt for lenge mellom hver gang. Jeg er en så opptatt kvinne så jeg har jo faen ikke tid til en dritt. Eller, jeg hadde besøk av kjæresten min i helgen da, også gjorde vi masse mongo, spiste masse mat og koste, siden vi er søte.


Neste gang blir det svarte tipper(eller tupper om du vil). Siden jeg har så korte negler(siden jeg biter), så fikk jeg hvite nå, så det ikke skulle se så hardt ut og blabla, gleder meg til svarte! Det som er digg(bra, deilig, behagelig, fint, nice, greit, praktisk, osv) med disse neglene er at de sitter i ca fire til seks uker, yay!


Hei, mitt navn er Ellen, jeg er litt tilbakestående og tar bilder i speilet.

Har du støpt negler noen gang?

insult her motherKlokken halv elleve i går kveld så skulle jeg blogge, helt til jeg fant ut hvor mye klokken var. Våknet så vidt opp i dag, var sånn ca kjempetrøtt når jeg dro meg ut av sengen klokken kvart på sju i dag tidlig. Enten må jeg begynne å legge meg tidligere, eller bare drite i skolen. Satser på det siste, selv om utdanninng er viktig, men det er morra di også.

Så... Altså, jeg må beklage min litt upassende og teite humor, siden jeg har fått i meg en Red Bull og kjærlighet, så er jeg litt hyper. Dessverre. Og nå må jeg gjøre masse lekser og skrive en engelskstil som skal leveres inn senest mandag. Satser på å bli ferdig med den i dag da. Hehi.Spiser du sushi?

fish 'n' shit

Skulle ut og ta bilder ikkesant, også var det mørkt ute. Synd det, men jeg tok litt bilder fordet, ble ikke fornøyd med så mange, men noen. Fikk prøvd ut zoom-linsa mi litt da, hihe.

Jeg har forresten begynt på bok nummer tre av Harry Potter da. Seriøst bøkene er elsk og nam. Føler jeg ikke blogger om annet enn Harry Potter - men alt annet er irrelevant. Det må dere skjønne, herregud, ehe. Helene frister meg med vafler, det er dårlig gjort faktisk. :(

Jeg har ikke lyst til å poste dette innlegget siden jeg ikke har fått noen kommentarer på det andre - FOREVER ALONE! Neida, min skyld at jeg er så uinteressang. Lover og bli mer interessang, siden dere vil sikkert ha noe som faktisk er gøy og lese(som om jeg får til noe interessant). Prøver å bruke mange former av ordet "interessant", bare fordi jeg er utrolig kul og du kan ikke si meg i mot, dessverre.


Snart skal jeg fikse nytt design, gleder meg, fordi jeg hater det jeg har nå. Gled dere - eller ikke.

Koz 'n' klemz, lixz.

her eggs and i'm yellowHar ikke blogget på et stund - hvorfor får bare være derfor. Tenkte jeg skulle oppdadere litt. Jeg lever og alt sånt da. Skikkelig trøtt for tiden, så jeg tror jeg begynner å bli syk eller noe. Skal ut senere i dag for å ta bilder, tror jeg, håper jeg og satser jeg på. Da skal jeg bildedrysse dere med masse fint, hvis jeg får til noe fint.

Brb, mose hunder. Hva skal dere/Har dere gjort i dag?

the sugar

Photobucket

I går var jeg med skolen og sto på skøyter - det var sånn aktivitets dag, kunne stått på ski eller aket isteden, men skøyter er mye morsommere. Hvert fall med gale folk/Maral og Marte. Det var bare oss tre fra tiende der, lol. Følte meg skikkelig teit med en gang jeg gikk ut på isen, siden det var første gang jeg stod på skøyter i år....Selv om jeg har skøytebane rett utenfor huset.


For tiden ser du meg for det meste sånn her ↑. Jeg gjør ikke noe annet enn å lese, lese, lese. Er snart ferdig med bok nummer to. Gleder meg som et lite barn på julaften til å lese bok nummer tre, siden jeg digger Sirius Black, he he he.

Liker du å stå på skøyter?

feed the ellenOppe tidlig i dag, siden den satans mobiltelefonen maste om at den hadde dårlig strøm, og jeg våkner veldig lett, så når den piper, så... Over til noe annet - I dag skal jeg til kjæresten min, men først skal jeg være litt bortskjemt og dra med pappa på sentret for å kjøpe meg trådløs datamus. Jeg får ikke lov å bruke laptopmus av kiropraktoren, så, HE HE HE, faens hypermobilitet. Også skal jeg få noe sminke, siden jeg er tom for concealer og mascara, å, stakkars meg.Det var det første jeg gjorde i går, når jeg kom til pappa ↑. Har fått dilla på Iskaffe og Hobby-sjokolade. Takker Helene og mamma for det, huh.

Og ikke bare det, jeg har fått dilla på dette spillet her(igjen); http://www.mochigames.com/game/feed-the-king/ SPILL DET!

to school for cool

Vi har norsk nå. Kan ikke akkurat kalle det en time, siden vi har en lærer som vireklig ikke bryr seg. Og da sitter alle på facebook og føler med på VM, ellernoe. Skal til verdens søteste pappa i dag, he he. Også skal jeg til pus i helgen, også skal jeg være skikkelig busy woman. Ha det bra.

pewbah

Bilde er tatt på tirsdag, og her ser dere hva jeg egentlig gjør i timen. Haha, snakker med pus. ♥

Blogget ikke i går, fordi jeg er en kjedelig fisk som svømmer i havet. Det ga ikke mening, så heller ikke spør. Og jeg som sa jeg skulle ta masse bilder og legger fra meg minnekortet hjemme. Så jeg har ingen bilder fra i går. I dag har det heller uansett ikke skjedd noe spennende.

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, på grunn av migrene og kink i nakken. Så jeg har vært hos kiropraktor og skal tilbake igjen neste uke. Gleder meg, siden jeg elsker å bli knekt. Det er så deilig. Skal fly frem og tilbake til kiroporaktor til forhåpentligvis migreneanfallene mine minsker.

Hvordan har din dag vært?

LAPPE FAPP

Orker ikke å snakke med dere i dag, siden jeg er sliten og ikke gidder å redigere bilder, eller hente kameraet - blogges i morgen. Hørtes skikkelig bittert ut, men alt er bra og sånt. Ser på Harry Potter så jeg er litt opptatt i tillegg.

Hvordan har dagen din vært?

burn it down

God dag, eller god kveld som noen ville sagt. Føler meg som verdens værste blogger. Også føler jeg at jeg missbruker kameraet mitt alt for lite for tiden. Har ikke noe som helst lyst til å ta bilder for tiden rett og slett, mangler inspirasjonen til å ville ta pene bilder av ting. Orker heller ikke gå ut i kulden for å gjøre det. Så alt dere får er kjempekjedelige bilder. Og gjerne bare et av gangen.

Jeg prøvde å ta med meg kameraet på skolen i dag, for å ta litt bilder, men alt ble bare kaos så jeg dreit i det og sovnet på bussen hjem. IGJEN. Takk og pris våknet jeg rett før jeg skulle av, lol. Skjer nesten hver dag, blir alltid så "døsig" av å sitte på bussen. Vugger meg nesten i søvn.

Så, i morgen tenkte jeg at jeg skal ta med meg kameraet på skolen og ta en del bilder. Og ikke drite i det. For jeg må uansett, siden jeg trenger bilder til bildekollasjer jeg skal lage til Årboka.. Å faen. Kanskje på tide å begynne. SNAKKER BARE VÅS NÅ, HA DET BRA.Føler meg litt som en bæsj nå, så derfor fikk dere et totalt uinteressant innlegg, lover å bli skikkelig mye flinkere snart altså. Også skal vi se om jeg ikke får mekka en videoblogg snart også, av hva det sier jeg ikke.

insanity


Jeg tror jeg snart har blitt offisielt gal. Det kan også være mangel på sosialisering. I morgen begynner skolen igjen også, noe jeg faktisk gleder meg litt til, siden jeg savner vennene mine. Også savner jeg å ikke sove bort hele jævla dagen. Og sist, men ikke minst komme meg til helvete ut av huset. Kan ikke leve av å spille World of Warcraft og se på The L Word heller.

Har du hatt ferie?

interesting

Hei, god dag, god morgen, god natt. Jeg har ikke så mye å si til dere, annet enn at jeg har veldig lyst på sushi og håper mamma kommer hjem med det i dag. Eller så spiser vi sikkert pølser som i går. Æsj, pølser. Det er litt ekkelt siden jeg er lei av ekkel mat.. HE HE.Hva har dere gjort i dag?

asosial

Er ikke død, selv om det kan virke sånn. Siden jeg kom hjem fra Helene på tirsdag har ferien for det meste gått ut på å LANe med storebror og dama hans. World of Warcraft har stått på alt for mange timer og nå tror jeg at jeg skal slutte å spise godteri til neste år. Allerede lei av påskeegg med melkekrem. JA JEG SA DET, JEG ER LEI AV DET. Hvert fall til neste helg.

Jeg er så teit, liksom, med en gang jeg begynner å få litt lesere, så slutter jeg å oppdadere, så mister jeg alle. Er det vanlig? Flere som gjør sånt? Skulle egentlig til Helene i helgen, men fikk ikke lov, så jeg skal bare sitte å være masse asosial resten av helgen. 

do not reply

Nå er jeg hos kjæresten min. Vi var på teknisk museum i Oslo i dag, også tenkte jeg; "Yes, ta fine bilder av gamle ting! :D:D:D" også ble det sånn som det; "FAEN JEG GLEMTE MINNEKORTET I PC'N!" Jeg skal seriøst skaffe meg en eldgammel telefon bare for å ha den som pynt og selvspillende piano. Gamle gjenstander in my ♥. Leiligheten min kommer til å se ut som den er fra 1800-tallet, det er jeg sikker på.

I forrige uke var Helene kjempesøt og sendte meg sjokolade, siden det var valentines og sånt;

Lol, på bilde kan du se at det mangler en sjokoladebit - jeg er ikke den skyldige.. Later vi som.

NATTA. Jeg vil endre designet mitt.

PUSEKATT

Hei, bare sånn for å oppdadere og sånt, så blogger jeg nå. Jeg er ikke død, lever og sover. Akkurat nå er jeg hos Susann, sammen med Simen. Og jeg har en gal pusekatt på fanget.

Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg drikke kaffe og ikke sove, så jeg kommer sikkert til å blogge en gang til i løpet av kvelden - får vi håpe på? He he. Men før jeg kommer meg hjem, skal jeg tilbringe førti minutter på bussen, hvis ikke tjuefem, vi får se hva jeg gidder. Om jeg tør å ta sjansen på at bussen er forsinka så jeg ikke rekker den jeg skal bytte til så jeg alikvel må vente en halvtime ute i kulden. Satser på den som tar førti minutter jeg. Dere skjønte ikke noe, ikke sant? Nei, fint.


Siden jeg ikke har med meg kameraet mitt, så har jeg bare et teit webcam.

Hva har dere gjort/skal dere i dag?

IT'S OFFICIAL

Jeg føler meg som en oppblåst fisk. Samtidig er det veldig stygge menn på tv som får meg til å spy litt. Mens pappa ligger å sover, stirrer jeg intenst på døren hans i håp om at han kanskje våkner fortere. Nei, stakkars, han la seg sikkert sent i går. Han våkner sikkert om en time - vi får se. Nå skal jeg spille WoW, fordi det er så awesome 'n' shit. Skulle ønske Helene var her, da hadde jeg hatt et liv.


// weheartit

HA DET BRA.

HGFKJERLOSM

Jeg tenkte liksom at jeg skulle starte dette innlegget med et "Hei", men det gadd jeg ikke, fordi jeg er teit.

Nå sitter jeg hos pappa og vi har nettopp spist WOK, og det var godt, veldig godt, litt for godt - jeg er hvert fall veldig mett. Også ser vi på MGP og sånt. Jeg elsker Susperia - også kjenner jeg dama til han ene duden i bandet da - for så kul er jeg. Hvem håper du vinner MGP?

Nå skal jeg snart stappe i meg litt lørdagsgodt også, siden jeg trenger det, sier vi. HA DET.


Jeg fant et ca to uker gammelt bilde liksom - som dere ikke har sett, siden kameraet mitt er for øyeblikket tom for strøm.. SYND DET.

FORELSKA I LÆRERN

I dag fremførte vi band-prosjektet vi har jobbet med i musikken! Bandet mitt hadde sangen til The Kids - Forelska i Lærer'n. Det var gøy. Det er seriøst så mye lettere å synge foran en mikrofon enn å synge ellers det er drit morro og man føler seg mye mer selvsikker - om man ikke har sceneskrekk, noe jeg ikke har lenger, høhø. Og jeg elsker egentlig generelt å synge, selv om jeg nesten aldri synger seriøst, med mindre jeg spiller gitar og synger for meg selv, eller når jeg står foran en mikrofon. Haha.


Bandet! Jeg var forsanger, sammen med de to andre homsene som står der <3

OOOH OOH OOH!!!!

Synger du?

MOHAMMED ALI

Friminuttet er nettopp over. Bare to timer igjen, så fyker jeg til Oslo for å dra til Mysen for å dra til Helene. Jeg gleder meg kjempe masse. Jeg savner henne veldig mye, så det blir koselig, hihi.

Photobucket
Dette er forresten Mohammed eller Ali, jeg er ikke sikker. UANSETT så har vi drevet med filming på skolen, skal spørre om jeg ikke får lov å legge den på youtube, så dere kan få se.

Nå må jeg stikke, før jeg ikke har pc lenger, lol. HA DET BRA.

SØPPELBØTTER OG LYS

I dag har vært en veldig innholdsrik dag, selv om jeg ikke fikk gjort det jeg egentlig skulle i dag; nemlig dra til Helene. Men siden jeg har en teit skole og sånt, så hadde det blitt for sent.. Så jeg har egentlig sittet og vært litt emo i hele dag. Det skjedde ikke så mye før jeg kom meg på bussen hjem.

Først satt det et kjærestepar og hadde en krangel som kunne utviklet seg(om den ikke allerede har gjort det) til tredje verdenskrig - om hvem som skulle lage middag. Så var det to gamle menn, som satt og snakket om hvorfor den ene søppelbøtten på bussholdeplassen var så mye fullere enn den andre - og de ble enige om at det var teknologien nå til dags som trakk folk til den søppelbøtten som var så full, derfor var den så veldig full.


LUKKERTID

TAKLAMPEN MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN;
http://telescope.blogg.no/1295891030_ask_me_anything.html#comment

My mama always said life was like a box a chocolates. You never know what you're going to get.

Jeg har akkurat sett på Forrest Gump. Har sett den første timen av filmen to ganger, men jeg måtte se hele fordi jeg har oppgaver i norsken om filmen, lol. Uansett - verdt å se, den var veldig fin og søt, hihi.

I morgen skal jeg til Mysen - må bare få et ordentlig svar av mamma først. Skulle egentlig i dag, men siden jeg var syk i går, fikk jeg ikke lov. Også skal jeg svare på spørsmålsrunden i morgen også. Jeg kommer sikker til å se like dum ut som jeg alltid gjør når jeg snakker til et kamera.. Like kleint hver gang, haha.

Tumblr_ldcclsj88m1qfvfrfo1_400_largeHUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN; http://telescope.blogg.no/1295891030_ask_me_anything.html

 

YOU MAKE ME FEEL SO ALIVE

Om en uke skal jeg til tannlegen, jeg gleder meg, siden jeg har merket et hull selv. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive. Har vært syk i dag, våknet med migrene, håper at det var det jeg har "ventet" på den siste uken og at hodepinen gir seg helt nå. I går malte jeg også en vegg inne på rommet til broren min, siden han skal flytte hjem igjen, hihi. Også lurer på om jeg ikke skal få til en spørsmålsrunde snart, siden jeg ikke har hatt det på denne bloggen. Så skal jeg svare på vlogg, siden jeg er snill og sånt.


(Jeg vet ikke hvorfor jeg la ut dette bilde. En vegg er visst spennende.)

Hva har du gjort i dag?

LIVE ON

Dagen i dag har forsåvidt gått helt greit. Skolen gikk fort, fordi vi hadde ikke lærer nesten en hel time, også gikk resten av dagen bare til å tegne en liten ting på et ark. Og sette sammen en film i kunst og håndverken. Også har jo Maral også voldtatt bloggen min i dag, siden jeg ba henne skrive noe koselig.


Tok bildet mens jeg løp, hehe.

Maral med sin fancypancy flosshatt, som jeg vil stjele.

STREETLIGHTS - jeg har Quiet Heart med Kent på hjernen.

Nå skal jeg spise ferdigsalaten min fra butikken og være glad, mens jeg stalker kjæresten min siden hun er så utrolig pen.


(Bare fordi Maral sa jeg ikke var fjortiss nok - fordi jeg ikke tok bilde av maten min og la ut) Vet du ble kvalm nå.

Hva har du gjort i dag?

HEI JEG ER MONGO

Fordi jeg er awesome gjesteblogger jeg på Ellen sin shitcrap crapfuck blogg. 
Nå ble bloggen kulere.
Btw, boobies; your argument is invalid.

XOXOXOXO KLEM OG KYSS OG SPANK OG ORGIES - Maral

DON'T BE SCARED, JUST SMILE

Mamma kom å vekket meg i dag tidlig, når de var tre minutter til bussen min gikk - jeg hadde ikke hørt en eneste alarm - og jeg har to. Pluss at alarmene går jo automatisk på "slumre" så den må ha ringt rundt seks ganger minst. Også ga mamma meg streng beskjed om å ikke stresse, så jeg brukte kjempelang tid på morgenen i dag, var ikke på skolen før elleve, og da var det bare et kvarter til jentene måtte stikke til helsestasjonen liksom, haha.


Jeg har veldig fin munn på dette bilde altså, indeed?

Har du forsovet deg før?

LIGHTS GO OUT AND DARKNESS FALLS

Nå har hodepinen min holdt på siden mandag, gir den seg ikke snart - så blir det legebesøk til uka. Helene og Marielle dro for en liten stund siden. Så jeg er all alone. Jeg har nettopp våknet etter å ha sovet litt siden jeg fikk streng beskjed av Helene om å sove, og nå ligger jeg egentlig og er bare sulten. Orker ikke gjøre noe som helst, er helt dø. Så jeg tenker nok at jeg skal installere The Sims 3 og spille litt, bare for å ha noe å sovne til.


// foto: hvis du leter lenge nok; finner du det på nettet.

PARTY

I dag kom kjæresten min på besøk, og skal være her til søndag, og i morgen kommer Marielle som også skal være her til søndag. Vi skal se på film og spise godteri og le masse mens broren min skal sitte å se rart på oss siden vi er fjortisser alle tre. Stakkars gutt. Han er glad i oss for det, håper jeg. ♥

Jeg vet ikke hvorfor jeg blogger så sent, men jeg har liksom ikke fått ut fingeren i hele dag, he he. Jeg har hatt hodepine hele uken også(bare for å klage litt), siden jeg er forkjøla.

Har du planer for helgen?
overogut

WHO KNEW

Hei, det tok ikke lang tid fra pc'n min døde, til jeg fikk en ny. Jeg fikk litt panikk når den døde, siden dagen etter fikk vi oppgave i engelsk som skulle skrives på pc, hjemme og på skolen. Så på mandag fikk jeg ny. Litt ironisk, siden den gamle døde på søndag, haha. Jeg driver å installerer Photoshop og sånt nå, har alt fått installert World Of Warcraft; selvfølgelig! Ny pc er digg, hvert fall når den gamle begynte å skrike ut alle mulige rare lyder hvis du ikke holdt den stille på grunn av den satans vifta.

Jeg er trøtt, fordi jeg sto opp klokka halv sju, og egentlig hadde jeg ikke trengt å stå opp før sju, siden jeg ikke hadde planer om å rette håret i dag, siden det var "fint" som det var, lol. Egentlig så orker jeg bare ikke.

Første bilde som er tatt på pc'n med webcamen; det synes at jeg er trøtt, for å si det sånn.

Når står du opp når du skal på skolen?

HEI

Og hallo. Jeg har vært veldig travel i det siste. Har hatt prøvemuntlig og vært med kjæresten min hele helgen, så jeg har ikke hatt tid til denne tingen folk kaller for en blogg. På fredag hadde jeg og Helene 10 måneder. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 10 TI T-I måneder. Vi har bare kost oss i helgen og vært kjæreste-klissete. På lørdag dro vi på shopping, det var digggggg, jeg kjøpte to nye gensere. Fikk svidd av litt kæsh. Jeg savner allerede jenta mi, selv om det bare er et par timer siden hun dro.. Håper denne uken går fort, så jeg snart får se henne igjen. ♥

Fredag hadde jeg som sagt prøvemuntlig sammen med Susann, jeg fikk 5-, fordi jeg er ikke flink nok til å reflektere, UNNSKYLD MEG FOR AT RLE INTERESSERER MEG OPP I RÆVA.


Jeg blir aldri en god blogger, med så lite blogglyst og så mye på samme tid. Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, jeg skriver bare om ting folk egentlig ikke har noe å kommentere på eller gidder å lese, fordi det er ikke noe å reflektere i. GI MEG STYRKEN TIL Å GIDDE Å SKRIVE ET INNLEGG SOM FAKTISK FÅR FOLK TIL Å TENKE.

IT'S ALL BULLSHIT

Hallo.

Første innlegg dette året, føles rart å si vi er i 2011. VI ER I TOTUSENOGELLEVE. <- Det før den pilen skrev jeg for snart tre timer siden, siden min kjæreste datamaskin ikke ville mer og ble overopphetet og skrudde seg av utallige ganger, så jeg ga opp. Nå er jeg hjemme og klarte å tvinge Jon til å demontere hele dritten og rense vifta... Nå bør den fungere helt fint, yay! Jeg var tilskuer og så på alle duppedittene som lå inni drittmaskina, det var egentlig veldig gøy, siden jeg ikke har sett innvollene på en bærbar pc før, bare en stasjonær.. Får bare håpe denne ikke faller fra hverandre. Neida, den gjør nok ikke det, ingen skruer lå igjen når vi var ferdig.

HAPPY NEW YEAR


Godt nytt år. Feirer hos kjæresten min i kveld. Skal avslutte dette året og begynne det nye med verdens herligste jente, som jeg elsker kjempe masse. Hihihi.

Mr. T..

Sovnet klokken halv åtte, våknet klokken ni, spiste middag og har sett film med pappaen min! Pappa hadde aldri sett Sweeney Todd før, så jeg tvang han til å laste den ned så vi kunne se den, jeg har sikkert sett den mellom 50-60 ganger nå og kan filmen baklengs, men det er en annen sak, jeg elsker den!Vet jeg har postet disse bildene for LENGE LENGE siden, men samma det.

fucking fucker

Jeg og pappa ser på film, jeg vet ikke hva den heter, men det går på TV2 Filmkanalen. I dag har jeg fortsatt ikke gjort noe annet enn å sitte på ræva. I morgen derimot, skal jeg opp klokken ti, være med pappa på jobb klokken elleve og være der til ca to, før vi drar hjem igjen for å slappe av litt til. Må prøve å legge meg tidligere enn 4-5 i natt da. Hvis det i det hele tatt er mulig når du våkner klokken to på ettermiddagen og ikke får sove før neste morgen igjen. Jeg får lese litt, kanskje jeg blir trøtting.


Det er gøy å redigere bilder. Ja, jeg har gjort bakgrunnen svart fordi dere ikke trengte å se den tomme saftflasken og kaffekanna som sto bak meg, hehe. Og nå skal jeg ikke gjøre dette innlegget noe lenger.

Ha det bra

GI MEG PLANTEN

Jeg og storebror sitter å ser på Wallie, den derre roboten. Den er søt.

Planen i dag var egentlig å stå opp tidlig, dra til byen med storebror og sånn.. Når vi havner i byen i dag ble ganske så fort uvisst når vi våknet klokka kvart over to og skulle passe bikkjer. Vi drar nok så fort mamma kommer hjem, tror jeg.. Haha, sånn går det når du snakker i telefonen til klokka er fire om natten og ikke klarer å sovne ordentlig før nærmere fem.

I morgen skal jeg dra til min far, som jeg skal være hos hele neste uke, wii. Mens pappa er på jobb skal jeg bruke dagene mine skikkelig, det vil si: SOVE TIL LANGT PÅ DAG, spise litt og chille hele dagen. LOL JK. Har allerede to avtaler, som går utover 2-3 dager, så jeg har nok å gjøre, tror jeg. Pluss at jeg kommer sikker til å sitte å brette origami stjerner og fugler hele ferien også: Jeg kan ærlig si jeg har blitt avhengig, og skal lære meg å brette flere ting i løpet av ferien.

Vi har sjokolade på juletreet vårt, HEHE:

JULA ER IKKE FERDIG ENDA. Den røde der, IKKE nissen, men rett over her, er sjokolade.. BRB.

JUL

Juleball, julaften og alt sånn er jo overstått, og jeg har ikke blogget noe som helst den siste tiden. Grunnen til det er vel ganske enkelt og greit at jeg ikke har orket. Uansett så har jeg bilder jeg vil dele med dere fra juleballet og julaften:

Vi tar juleballet først, det var kjempeawesome og jeg hadde det kjempe gøy. Og det beste av alt var at vi trodde vi måtte GÅ, men så kom mamma og storebror med hest og kjerre og vi dævva (HER MARAL NÅ FÅR DU BILDENE DINE):
Kjolen min, hihi. Foran "Askepott" vongen. Wii.

Meg, Maral og Susann ble kjørt i den. Og Maral var jo daten min for kvelden, hahahaha.

Ett stykk OMG. Hesten til mamma, sexy vogn, sexy storebror og enda mer sexy mamma. Uu.

I går var det julaften. Vi var 7 til bords. Det var meg, storebror, pappa, mamma, Jon(kjæresten til mamma), broren til Jon og nevøen til Jon. Hihiih. Det var kjempekoselig! Første gang på 8 år jeg har feiret jul med både mamma og pappa, er så glad pappa ville komme!

YESSS!!! Julelys.

Også fikk jeg gaver også, hihi, her er noen:

Fikk av verdens søteste kjæreste + noe annet. DØDE når jeg åpnet denne. Hihi.

Også fikk jeg Sigma-zoomlinse, til Canon kameraet mitt. Gleder meg til å få testet det ordentlig!

I tillegg til penger og gavekort fikk jeg denne søte tingen av pappa! Det er en CD som ligner på en LP-plate. Han har valgt ut låtene selv, haha, mye kult!

Jeg fikk også, veske, penger, bikini, en bok, såper, skjerf, og andre ting. Kjempe vellykket og jeg er kjempe glad for alt jeg fikk.

 

long lost

Nå har jeg vært borte fra bloggen en god stund, grunnen til det er vel for mye å stresse med og at jeg ikke har klart helt å prioritere den sammen med alt annet. Hadde en innlevering om Henrik Ibsen og stykket hans "Vildanden" til Onsdagen som var, og jeg skrev elleve sider om det dritet der, faen jeg hater innleveringer. Har også hatt fremføringer i Engelsk, prøve i tysk, innlevering i engelsk, prøve i samfunnsfag(som gikk rett i helvete og jeg vet jeg fikk en 2'er på) og mye andre forberedelser til juleball, årbok, osv. Nå er det endelig ferie, noe jeg har ventet lenge på nå. Trenger virkelig en.

I dag skal jeg til pusen min, og overfalle henne. Også skal jeg være der til i morgen, før jeg må hjem igjen, siden hun har skole til tirsdag.

Fordi jeg bare har stygge bilder på pc'n så tok jeg det styggeste bilde jeg fant med snø på, hehe:


6 dager igjen til jul, utrolig nok. Dette har gått fort! Lukkede kalenderluker blir færre og færre. Julepynten kommer opp litt etter litt. Nå gleder jeg meg til å se Grevinnen og Hovmesteren, Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen, som jeg pleier å se hvert eneste år med mamma eller pappa, spør nå hvem jeg er hos.

I år skal pappa komme hit faktisk! Det blir koselig, første gang jeg feirer jul med både mamma og pappa på 8 år. Jeg gleder meg som en liten unge. Mamma og kjæresten Jon, skal stå og lage mat for harde livet, haha, siden vi blir 7 stykker i år. Gleder meg!

Dette ble et langt innlegg, så jeg gir meg nå, buh-bye.

klokken er

Jeg har hatt et type "blogg fravær" i det siste. Har blogget utrolig dårlig, og når jeg først blogger, hva blogger jeg om liksom? Skriver mindre enn en setning. Jeg skal ikke beklage meg, men ja, jeg skal prøve å komme sterkere tilbake! I og med at jeg har lyst til å blogge så og si hele tiden, men ikke gjør det skal jeg derfor tvinge meg selv til å blogge. Er ikke bra å nerde alle mulige spill hele dagen, man får liksom ikke tid til annet.

Det har ikke skjedd så veldig mye i det siste. Jeg gleder meg veldig til jul! Det blir vel den merkeligste julen jeg noen gang har hatt, tenker jeg. Vi får se. Gleder meg hvert fall kjempe masse! Eneste er at jeg såvidt har begynt med julegaver. Kjempe bra, Ellen. Skal til Oslo på mandag da, så får vi se hva jeg finner ut av. Har ikke så veldig mye penger igjen, for å si det pent.

Gruer meg til neste uke! Har innlevering i norsk og fremføring i engelsk. Juleball på torsdagen også, det blir gøy, hihi. Også er siste skoledag på fredag. Mye å gjøre, oh yes.


Nam, nam, nam.

Nå skal jeg farge opp håret. Ja; sort.

Er du ferdig med julegavene enda?
Gleder du deg til jul?

upssann

NEI, jeg har ikke vært en flink blogger i det siste. You know why: GAMER WOW HELE DAGEN LANG! Jeg er så nerd, trenger virkelig et liv, har du et å låne bort er jeg villig til å ta det?

I dag når jeg våkna så hadde det snødd mye, masse, mer enn masse! Jeg bare "wow, shit" liksom. Også ville jeg ut å leke i den, men det var for kaldt, så jeg bare "BRRRR" og løp inn igjen. Uansett var jeg på Tattoo Studio på Fredag, vi var hjemme rundt halv 3. Også la jeg meg klokka 3 siden jeg er kul.

Vi hadde matte tentamen på fredag også, det gikk ganske så greit til helvete tror jeg. I og med at vi hadde 3 Excel oppgaver, hvorav 1/3 av klassen faktisk har hatt Excel. Jeg skal skrive klage. Oh yeah, gjett om jeg skal. Endelig er vi hvert fall ferdig med alle tentamenene da.

Det er desember for faen, klart man skal ha kalender, ikke bare en, jeg har to!
Ja, ja, ja, jeg har redigert det til helvete. JEG LIKER GRØNN.

Hvordan kalender har du?
Er du ferdig med tentamen?

sad life

Herregud, jeg gjør ikke annet enn å nerde World of Warcraft for tiden. Sad nerd. Uansett så er jeg avhengig, og da blir det lite blogging selvom jeg vil. OG JADA, skal blogge et ordentlig innlegg med bilder og sånn.. Senere, snaaart! Skjer ikke så mye spennende fortiden uansett. Men jeg har tatt bildene helt selv da: 

Liker den hvite flymounten min. 

FLYR MOT MÅNEN HE HE

errr

KAMERAET MITT LADER, LAD FORTERE SÅ JEG KAN TA BILDER OG BLOGGE...

hadet

GOD NATT

Jeg skal egentlig sove nå. Klarer ikke fordi jeg er VÅKEN, men jeg må fordi eller så blir jeg TRØTT i morgen. Kan jo ikke sove i timen vettu. Hehe..hehh..hhe..heh, det har vi ikke sett.

Nå sovner jeg altså, men jeg får ikke sove fordi jeg vil:

Ha henne ved siden av meg i natt.

Ha en kosebamse på størrelse med denne grizzly bjørnen her, hihi.

Få ut fingern å dra til Japan, NÅÅÅ.

Dette bilde likte jeg bare egentlig, hehe, snåling, Ellen!

Også vil jeg ha en katt! Selvom vi alt har seks hunder, vil jeg fortsatt ha en katt! Hihi, savner å ha det.

Alle bildene bortsett fra det første, er tatt fra DeviantArt. MEEEEN NATTA!

ventetid

I dag er det første søndag i advent. Ventetiden har begynt og snart er det jul! Og endelig er det snart tid for å åpne første luke på sjokoladekalenderen!

Hei, er hos pappa akkurat nå, også har jeg vært hos Helene fra i går til i dag. Uh, duh. Sitter å ser på "Trollmannens læregutt". Det er koselig å se på film med pappa, hihi. For å være ærlig vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, jeg vil bli like gal som før, blogge 2-3 innlegg om dagen, men seriøst, jeg har ikke tid til det. Æsj, skulle ønske døgnet mitt inneholdt 36 timer, kanskje jeg fikk tid til alt. Hm, kan noen fikse det for meg? Ok, takk.

Forrige helg(?), tok jeg meg en tur ut med Zorro, og tok litt bilder. Og jeg er fast bestemt på at vi har den peneste Schæfer-hunden jeg noen gang har sett! Av alle seks vi har, er han virkelig den peneste av dem. Forstå meg rett, alle er pene, men han har det "lille ekstra". HAHA, hørtes ut som en dommer i "Top Model" eller "X-factor". Samma, dere skjønner;


Elsker dette bilde, han ser uskyldig ut. Noe han virkelig ikke er....

Gjett hvem som var rask å satt på han båndet sitt igjen? 

Skogen inneholder enda mer snø nå.

avhengig

Jeg er avhengig av alt for mye for tiden: World of Warcraft, The Sims 3, Robot Unicorn Attack, Facebook, Gaiaonline, Blogg, DeviantArt og selvfølgelig MSN. Sjekker nesten alt hver dag, herregud. For tiden går det aller mest i World of Warcraft, but shit is good. Gleder meg til 7.desember! Da kommer Cataclysm ut, og det er 9(!!) måneder siden jeg og Helene ble sammen. Hihi.

Brb, spille. Har kvalmesyken i dag, så ja, jeg er hjemme. Hater å være syk, huuh. Og btw, skal bli flinkere til å blogge oftere, siden jeg i det siste har gitt ganske faen egentlig. Hush. Selvom jeg vil hele tiden, glemmer jeg det. Det er utrolig irriterene, siden jeg har så lite, men mye å blogge om hvis jeg vil. HEHE.

22.40, tirsdag, 23.11.2010


Tjohei. Jeg har ikke gjort så mye i dag egentlig, lærte for hundrede gang å danse vals i dag, også ble jeg overlykkelig siden jeg har dansepartner til ballet. Slipper å trekkes ut liksom. Fikk lov å gå med Maral, som er jente, noe som er utrolig egentlig. Lurer på om vi da får det godkjent av rektor og. Lærer'n mente vi fikk lov hvertfall, lol. Det blir gøy. Skal bare danse vals og gå polonese drit uansett, så why not? Uanzzzeettt i morra har jeg nynorsk tentamen, yay, gleder meg som bare faen, nei ikke egentlig. Saktekst på nynorsk? Dette kommer til å gå i dundass. Har alt hatt engelsk- og norsktentamen, så etter i morgen er det endelig bare matte igjen.

Ohohoh, en måned til lille julaften i dag, hihi! Gleder meg til jul, jeg.

tmi

Hei, jeg er i telefonen. Også har jeg lite å blogge om, men blogge, det gjør jeg nå. I dag hadde vi norsk, hovedmål tentamen, gikk fint, tror jeg. Gleder meg til nynorsk tentamen, lol, jk. Matte og engelsk blir sikkert like kjedelig.


Lol, går det an å være så emo? Styggeste jeg har sett :(

wut iz dis

Hei, jeg glemte at jeg hadde blogg. Unnskyld ass. Har det fint, verden går like sakte som før. Og jeg liker ikke kaffe, du vil ikke snakke med meg når jeg tar migrene-medisinen min, blir helt rar, sier mye rart og husker ingenting etterpå, også ligger jeg å vrir meg helt til jeg får sove, unge ass. Helene fikk oppleve det i går. Hun fikk bekreftet at jeg tydeligvis ikke liker kaffe, men liker derimot kake.. Egentlig synes jeg kaffe er godt, så lenge den er dynka i sukker, eller er Frappuchino fra Starbucks. Sjokolade. Det hørtes godt ut nå. Er ikke bra. Noen ganger føler jeg at jeg legger på meg tre kilo bare av å se på sjokolade.. Tilogmed bare å tenke på det. Så nå veier jeg tre kilo mer.

Jeg var hjemme fra skolen i dag fordi jeg var lame og våknet kvalm som en liten tard på grunn av migrene-medisinen jeg tok i går før jeg la meg, kvalmen pleier å gå over fortere enn detta liksom. Neida, gjorde ikke det vettu, himmelmannen straffer meg for min uakseptable bitchy oppførsel og slår tilbake igjen. Hore. Han er bare sjalu, den tapern. Synd for han at han velger å være der, enn her nede og være like lykkelig som meg, liksom. Ikke noe å straffe meg for da. :(

<3

Jeg liker lyden på akustiske gitarer, spesielt de med nylonstrenger, mykmykmyk. Lettspilt faen.

Nå er jeg tørst, har lyst på soyamelk, hoh, gjett hvem som skal ha det.

time for animation

Gjett hva vi gjør på skolen i kunst og håndverken:

(uredigert bilde, fra første akt i filmen til meg og Susann) Vi leker med plastelina fordi vi skal lage animasjonsfilm, til selvvalgt sang. Dere får sikkert se og høre alt når den er ferdig. ♥ Tar sykelig lang tid å ta mange mange mange bilder bare for å lage en 4 minutters film liksom... GAH.

Come take a walk with me

NÅ ER JEG GLAD. Var hos legen i dag, på sykehuset, ortopedisk avdeling. Og gjett hva! Jeg er endelig kvitt krykker og kneskinne! Jeg må være veldig forsiktig da, ukene fremover, siden jeg har svekket styrke i det ene benet nå, siden jeg skulle jo avlaste det såpass. Haha, helt rart å gå nå. MEN så sinnsykt deilig å være kvitt det! Føler for å pynte  meg. Høhø.


Feiret med julebrus <3

Det pøser ute, jeg danset i regnet jeeeg. PURE HAPPYNESS

Fordi jeg elsker Zorro. Han blir overfalt med jevne mellomrom.

dying to get inside

HEI. HALLO. Av en eller annen grunn har jeg gitt ganske faen i den derre 30 days challenge pissen. Siden jeg ikke orker å gå ut å ta bilde av huset mitt liksom. Hva er vitsen med det, får vel gjøre det en gang. Snart, i morra, etterpå, dere finner ut av det. Akkurat nå fryser jeg hvertfall av meg alt som heter armer og ben. Utrolig at det kan være så kaldt.. INNE. Seriøst, jeg sitter inne og fryser. Finner meg en dyne snart tror jeg.

Over til litt mer klaging: JEG HATER DE NYE BUSSTIDENE, på grunn av dem, er jeg hjemme 25 minutter SENERE enn hva jeg pleide før de bytta liksom. Ikke nok med at før var jeg hjemme klokka 15.05 og slutta på skolen 14.15, men så skal jeg faen meg være hjemme HALV fire. Oh, thanks much. Bah, hater endringer av busstider. Da har jeg fått det av hjertet.

Noe meg jeg skulle si nå? .. Vi har de mest awesome bikkjene i hele Norge, seriøst, de er så søte, gale, teite og rare, men fy faen, folk kan ikke annet enn å elske dem. Snille, fine bissevovvene.


Utrolig nok, er ikke håret mitt slitt.

Kira finingen

Ser dere hva som er i bakgrunnen? Ikke gjett; det er julebrus fra HAMAR, omnom, luff it.

Hva har dere gjort i dag?

finn en feil


For det første, finn en feil ↑. Hvis du ikke har funnet det ut alt, liksom så var du litt treig, for jeg skal nemlig si det, i ren fortvilelse. For det første: Vi er i Oktober måned, ikke inærheten av jula en gang. Og det har kommet JULEmarsipan i butikkene. Hahaha. Eneste positive med dette er at da kommer nok snart HAMARJULEBRUSEN♥

Ellers i dag har jeg vært på skolen, kjørt buss to ganger(det er vanlig, til og fra skolen), kost med vovver, pakket sekken full av nødvendigheter, blitt henta av pappa, kjørt bil, vært på butikken, kjøpt nødvendigheter, kjørt hjem, gått opp trappen til leiligheten, gått inn i leiligheten og satt meg ned, med pc'n på fanget, allerede etter ti minutter. HEHE. Var det grundig nok? JEG KAN GODT FORTELLE ENDA MER I DETALJ ALTSÅ.


Lilla sekk. Egentlig er den grå, men jeg ønsker meg lilla, ok?

Uredigert, stygt og grusete. Jeg liker steiner. Lider av tannstein og hard mage. :(

Og plutselig hopper en skummel vampyr ut av buskene. Ops, mener trærene.

.. Jeg vil også har militærboots, sånn som pappa har. De er _kule.

Nå skal jeg spise julemarsipan, og bli lei av det før jula kommer, for det er jo derfor de kommer i butikken så tidlig, er det ikke? ♥ Oh, and btw, i morgen skal jeg til pjusen min. Også skal jeg mest sannsynlig være over til søndag. Hihi, Helene er søt, alle vet det. ♥

skalle


Hei, i dag fikk jeg ny pc lader! Yay, det er happyface, fordi jeg endelig kan bruke datan min som vanlig igjen, også trenger jeg ikke dra til storebror for å lade den eller rappe ladern til Helene når jeg trenger strøm. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg var på skolen, til vi skulle ha gym. Siden jeg ikke kan ha gym, på grunn av benet og sånn, så dro jeg hjem. Har vært hjemme siden klokka ett ca. Litt digg, men også ikke så digg, men fortsatt digg. Ikke spør. Også har jeg vært flink jente og dra på meg to små kink i ryggen på to forskjellige plasser, herlig!

I går hadde mamma og Jon 2 år og 4 måneders dag;

Mamma fikk dette smykket av Jon. Ikke noe jeg ville brukt, men mamma elsker sånt. Hoho. Jeg syntes det var litt søtt da. Også er den skikkelig skummel, siden det er en hodeskalle på den, nå må alle begynne å gråte og løpe rundt, siden den er skummel, ok?

salat
Salat er godt, bare så dere vet det. Vil blogge, men har null å blogge om. Joda, skolen må starte igjen, da har jeg noe å blogge om, for livet mitt er så spennende. SMIL

straks tilbake

Ladern til den bærbare pc'n min begynte putselig å tikke. Tik-tik-tik-tok-tik-tik-tik-tok, and over again. Jeg trodde det var jeg som hadde blitt gal, men så fant jeg ut etter at den hadde tikka hele natta, at det var ladern. Det første jeg gjorde var å sjekke om den fortsatt funket... Noe den ikke gjorde, lol. Så dro jeg den ut av kontakten selvfølgelig, for å få den til å være stille. Jon har bestilt ny lader, så jeg begynner vel å blogge igjen så fort jeg får ladern i posten. Det kan ta alt fra 2-7 dager, og vi bestilte den i går. Så, ser på dette som en slags pause.

Akkurat nå så blogger jeg fra mamma sin pc, siden min er jo selvfølgelig tømt for strøm, fml. OG VIL HA:
Tumblr_l1u5hjtsl61qbp0e3o1_500_large
//weheartit                        BARE FORDI JEG HAR ET EKSTREMT GODTESUG NÅ, MEN SKAL IKKE HA DET.Blogges så fort jeg får lader, bye.

SO GANGSTER

Hei. I dag har jeg vært på skolen, å så spennende? Også har jeg kjørt buss, selvfølgelig. Og pådratt meg nakkesmerter og ryggsmerter, godt det finnes Ibux, håper det går over fort! Hihi. Jeg sovnet faktisk i timen istad. Vi har sånn 5-minutters fri mellom hver dobbeltime, og jeg var så søvnig, så jeg la meg på pulten, og plutselig så jeg på klokka ti minutter etter, og bråvåknet 5 minutter etter at timen var startet igjen. Godt var det at lærer'n ikke så det, lol. Da hadde jeg fått mer enn tilsnakk. STRENGE LÆRER.


BITCH! *fintstortklumpekne,pleaseignore*

Veldig uinteressant innlegg, men det får bare være, hohohohohohohoohoh.

DET VERKAR SÅ LÄTT, ATT BARA STÖTA PÅ..

Dagen i dag har gått ut på å shoppe litt, sett på tv og bare slappe av hjemme, siden læreren glemte meg, som nevt i forrige innlegg, lol. Det har vært sinnsykt deilig å bare slappe av. Spesielt siden jeg nettopp har fått skinna. Så jeg lærer meg å gå ordentlig med den osv. Dritt at jeg enda må bruke krykker. Men 6 uker går vel fort? Jeg har lest om masse andre folk som har hatt samme problem som meg, bare at de har hatt det MYE værre, så de har måtte flytte kneskåla på plass selv. Min spratt tilbake på egenhånd. Så jeg slipper mest sannsynlig å operere! Digg. Det jeg gleder meg mest til er å kunne gå med veske igjen, pene klær og høye heler. Herregud, det er allerede et savn. Pynte seg er ikke akkurat lett, når man går rundt med en stor, klumpete, stygg greie rundt kneet, liksom. Lol.


Å så pent.. Sånn her ser da en kneskinne ut, for dere som lurer.

Jeg ler litt, se på massivt kne, lol. Haha. KLUMPETE <3

Enda mer massivt kne, lol. Ser så stygt ut, jeg dør. Kumpetiklumpetiklump

Jeg er lonerbusser.. Sammen med 2 andre..

Å så pent, piis ut.

Rundt åtte-ni tiden i kveld, regner jeg med at jeg legger ut hva jeg har kjøpt i dag. MYE BLOGGING IN MY HEART

DRO PÅ SKOLEN, FOR NO REASON

Lærerne har visst glemt meg i dag. Jeg fikk beskjed i går om å komme på skolen, lol. Så er det INGEN der, fordi de er på orientering. Hele skolen er tom, ikke et menneske å se, annet enn kontordama, så hu sendte meg hjem. I skrivende øyeblikk, har jeg ikke kommet meg hjem enda, jeg sitter på sentrert faktisk. Og venter på at tiden skal gå. Jeg orker ikke sitte 40 minutter til stille på bussen enda. Hele sentret åpner klokka 10. Kanskje jeg finner noe jeg liker, shoppe hørtes gøy ut.

Oh, btw, jeg har fått kneskinna nå! Dessverre må jeg fortsatt gå med de jævla krykkene, i 6 uker til, før jeg skal på kontroll igjen, og se om jeg skal fortsette med krykker og skinne eller ikke. Eller om jeg skal operere.. HÅPER PÅ DET FØRSTE... Sånn er det å ha knær som kan dyttes til helvete ut på sidene. Knærene mine går visst veldig langt ut på sidene når han dytter dem, forhold til "normale" knær. ALT er galt med meg for tiden, digglidigg. Bilde av kneskinna kommer senere i dag, sikkert. :)


Sikkelig dårlig webcam bilde, og ekstremt overoppgitt Ellen.. <3 Å SÅ GLAD

FOG

Heisann hoppsann? Jeg blogger tidlig i dag. Bare fordi nå husket jeg å blogge, og har faktisk ganske så god tid, helt til jeg ser på klokka igjen, så må jeg løpe... Løpe? Med krykker, haha.. Jeg får vel prøve å ikke bruke for lang tid? I dag skal vi på utflukt greie, med klassen, i forbinnelse med Naturfag, oh fun. Hvis det er museum, er det ok, men hvis vi skal gå mye, da... Kan jeg like så godt bare henge meg her og nå. Neida, men det er så vondt å gå lenge med krykker. Arg. Også er det så jævla tåkete i dag, så håret mitt er doomed til å bli så fucked up som bare faen. <3


AMAZING

Tåke er kult, morsomt å se på og pent, men fy faen jeg kunne klart meg fint uten all fuktigheta.

WOOSSSHHH. Jeg prøvde ikke å ta et sånt bilde, men å endre kamera instillinger er noe dritt.

Nå har jeg utrolig nok brukt bare 15 minutter(!!) på og blogge. IYEAAH. Skal på butikken nå, hadet.

ATTENDE SEPTEMBER TOTUSENOGTI

First; Helene er kjempe søt.

I dag skal jeg til Oslo, med pappa faktisk. Eller vi skal ta bussen sammen bare, så skal vi møte hvert vårt. Haha. Jeg skal møte Helene. Også skal han møte noen andre folk. Jeg savner Helene, hihi. Akkurat nå så sitter jeg bare å venter på at klokka skal gå fort. Eller, pappa driver å styrer og steller, før vi skal ta bussen om en time. Blir bra. Eneste som er dritt, er at det ser SLIT å dra med seg krykker overalt. Bæsj. SKAL TIL ORTOPED PÅ TIRSDAG, GLEDER MEG!


SKUMMELT

Dette har jeg sitti å sett på i hele dag, go SOUTH PARK <3

AND PEACE OUT FFS.

OH SO SICK


Jeg er så lei nå. Ikke nok med at jeg har kneet som tuller. Nå har jeg også fått spysjuken. Det startet i går med at jeg hadde migrene og vondt i alt som heter muskler og ledd. Og plutselig utover kvelden så var jeg veldig rask på do og middagen kom opp, gitt. Tre runder på dass tok det før jeg ble "ferdig". Jeg har ikke spydd noe mer i natt eller i dag. Håper virkelig jeg slipper det, det er så jævla nasty, ekkelt og jeg får totalt panikk fordi jeg får ikke puste. Godt man har mamma som passer på deg.

I natt lå jeg på seng i stua, vi satt opp gjestesenga vår. Der sov jeg med bøtte vedsiden av meg og mamma i stolen rett ved. Kall meg for en drittunge, men seriøst, jeg blir redd når jeg blir såpass syk. Jeg hadde ikke takla det om jeg var alene hjemme for å si det sånn.

Jeg sitter i skrivende øyeblikk i samme seng som jeg sov i, i natt. Reiser jeg meg blir jeg så svimmel at jeg så vidt klarer å bære meg selv på krykker. Sikkelig fint når jeg ikke kan belaste kneet. Har hatt veldig mye muskelsmerter i dag og, og en dundrende huepine. Huepina har gitt seg ganske så bra nå. Fortsatt litt vondt i nakke, rygg, håndledd og ben. Vurderer å ta meg en Ibux, men jeg vet ikke om jeg klarer å holde den nede da.. Får se.

Nå vet dere hvertfall hvorfor det blir lite blogging fra meg i dag og trolig i morgen, hvis dette varerer. Jeg er så lei av å være så uheldig, arg. Vil bli frisk og rask jeg nå! ..

SHOOTING STARS


Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg for øyeblikket, smertene tar over, faen. Jeg har så heftig vondt i leggen og jeg falt ned trappa for litt siden(satt meg plutselig på ræva og sklei ned de siste 4-5 trappetrinnene), så jeg har drit vondt i ræva også. Kneet gjør selvfølgelig vondt og samme med håndleddene mine. Jadda. Alt er fint.

Jeg var hos legen i dag, skal ta røntgen av kjeven min snart. På grunn av kjevelåsninger og det knepper i kjeven hvis jeg åpner munnen for høyt. Kult. Jeg har forresten tatt allerede fire Ibux til nå. Digg. Smertene går ikke vekk, men det fungerer for en liten stund, bare så jeg får slappet av litt. Haha. Skal til ortoped(google it), den 21.9. Gleder meg, kanskje jeg endelig får skinna, eller så blir det en heftig skuffelse de kommer med, vi får nå se. Ser hvertfall frem til det, kanskje jeg blir kvitt de jævla krykkene.

Ellers har jeg vært på skolen litt i dag, også har jeg så og si bare sitti hjemme i senga mi og grodd pc og klagd over hvor heftig jævlig vondt jeg har i leggen nå. DRITT at jeg ikke får brukt benet ordentlig, så jeg ender opp med de smertene. Faen heller.

Nå kommer vi til enden av dagens KLAGE innlegg. Jeg følte bare for å få det ut. Takk, hadet.

SKOLE ER

....kjedelig. Uansett, alle 365 bildene fra helga kommer senere i dag. Akkurat nå blogger jeg fra ipoden min. Sånt man gjør i skoletida? Skulle bare si at jeg lever enda. Har hatt en koslig helg med pus, blogging ble veldig nedprioritert. Beklager. I'll be back. Lol. Mer blogging kommer senere i dag. <3

DA BLIR JEG BORTE IGJEN

Umh, ja, as you all know, så er skolen i gang igjen, og jeg skal på leirskole. Sinnsykt DRITT at vi ikke fikk dra til Polen, men istede må vi dra til et sikkelig LAME sted i Norge. Vel, jeg blir hvertfall borte fra 30.august-3.september. Jeg tar med meg kameraet og sånn, så jeg får tatt bilder til "365 project", også tar jeg med meg data, så hvis det er internett, så poster jeg bildene til riktig tid! Hoho. Hvis ikke, så kommer bildene når jeg kommer HJEM. Det betyr: At enten blir det bloggpause, eller så blir det ikke bloggpause... Lol, jeg sa det alt?

Jeg fikk spørsmål istad, fra en om jeg ikke kunne blogge om konfirmasjonen min, og for å være ærlig. Så nei, det er ikke mye å snakke om egentlig. Vi dro ut å spiste, that's all. Jeg fikk konfgaver osv, og tusen takk for det! Jeg er i gang med å lage takkekort already, så de skal jeg gi etter jeg har vært på leirskole. Og NEI, jeg gidder heller ikke blogge om Karpe Diem konsert-tingen. Dere har fått ett bilde fra hvert av det, det får være. Jeg orker ikke skrive om det, sorry.


SÅ FIN JEG VAR I KAPPEN. Bare så dere kan tenke på meg, mens dere venter på at jeg skal komme hjem, for jeg vet dere elsker meg mer enn noe annet, og skulle ønske dere kunne se meg hele tiden og bare "woooah" fordi jeg er så sinnsykt AWESOME.........*KREMT* Jeg mener, bare fordi jeg ALLTID legger ut et bilde av meg selv når jeg skal ha bloggpause, og jeg er teit. :)

FØLGER MED

Nå har jeg ikke blogget annet enn "365 project" innlegg på lenge. Jeg har nemlig blitt sjuk, yay, sikkelig fint, nettopp starta på skolen og greier! SIKKELIG POSITIVT Å FINT.. Yeh, anyways. Jeg har fått halsbetennelse, og må holde meg hjemme i noen dager. For å bli frisk, så drikker jeg mye te med honning og is(på grunn av hovne mandler). Te er ikke godt når man har drukket 4 kopper fra før av.. Jeg skulle så vært på skolen en tur for å hente bøker og få gjort litt lekser, men det er ingen som gidder å kjøre meg. I morra har jeg bestemt meg for å dra på skolen, fortenk! Driter i hva mamma sier, jeg får ta å drikke en tekopp før jeg drar på skolen, DOPE meg på paracet og ta med meg 4 forskjellige varianter av halspastiller. DA går det nok bra! HIHI.

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn å sette på klesvask. Snart skal jeg støvsuge og rydde rommet og rydde stua mi og rydde badet mitt, og vaske nede, og se om jeg får dratt inn litt penger til helga, siden jeg skal på KARPE DIEM PÅ FREDAG HOHO. Da trenger man penger. Yeeezzz.

Jeg tok bilde med en feiltagelse, mens jeg hadde på lukkertid, men egentlig ble det litt stilig.

Likte dette bilde spesielt godt. Hoho.

KJED MEG

I dag har jeg vært dårlig bare, vandra rundt som en dass, slapp som en fisk, med litt feber. Har ikke orka annet enn å sitte/ligge på sofaen i dag. For en innholdsrik dag! Bortsett fra at jeg fikk tatt bilde av 1337(trykk for å se), i siste liten, har det ikke skjedd så mye spennende. Jeg og pappa har sett på film da.. Som går på tv og sånn. Barnefilmer, som Pippi Langstrømpe, menneskefilm selvfølgelig. Også har jeg døtta i meg chips i dag, og brus. SUNT? Nei, men jeg spiste nesten ikke godis i går, så jeg får lov.


Dagens forsøk på å få opp energien. Det funket, ørlitegrann.

HUSKE PJUSKE, FOTBALLBANE.

SLIPKNOT GENSERN JEG FIKK AV HELENE <3 OM DERE IKKE HAR MERKET DET LIKER JEG CLOSE-UPS.

UINTERESSANT INNLEGG, HADET

HVIL I FRED, OLDEMOR.

I helgen var jeg med mamma, Jon og Susann og en hel gjeng med andre gærne folk til High Chaparral. Den første dagen var kjempe koselig, det samme var den andre, selvom den fikk en veldig brå slutt. På lørdag kveld, ringte mormor til mamma og fortalte den triste nyheten. Jeg så at det var mormor som ringte, så jeg ble rastløs, og reiste meg for å gå og se etter mamma. Mamma sto og gråt, og jeg skjønte det med en gang, jeg reagerte som de fleste andre følsomme mennesker gjør. Jeg fosset ut i gråt. Etter en halvtimes tid og jeg hadde fått grått fra meg litt og vi hadde snakket litt, klarte jeg å stable meg på bena igjen, og vi gikk for å sette oss. Flere kondolasjoner kom allerede der.

Når alt kommer til alt, er jeg veldig glad hun fikk slippe nå. Hun var 94 år gammel, og hun har sagt den siste uken nå at hun har lengtet etter sønnen sin, min morfar som døde den 18.des.08. Det værste jeg kan tenke meg er at ditt egne barn går før deg. Og hvertfall når han da døde av kreft. Det kan ikke være lett for en mor å se sønnen sin lide på den måten. Hun har vært klar helt til siste slutt, altså klar på den måten at hun kjente igjen alle, hvertfall på stemmen, og hun snakket med oss osv.

Lørdag kveld, sovnet hun fredfullt inn. Og det er jeg så glad for, at hun ikke hadde vondt og at hun endelig fikk slippe.
Jeg vet ikke hvor mye dere får høre fra meg fremover, denne uken kommer til å bli hektisk! Begravelse, skolestart osv. Jeg skal prøve å blogge om High Chaparral senere, så dere får se litt hva vi gjorde.

Til da, så får dere ha det bra.

MÅ PAKKE, HADETBRA TIL 16.AUG!

I morra lix, drar vi til HIGH CHAPARRAL.. Wii, jeg må pakke da.. Har ikke begynt å pakke enda, det er jo... bra?

I dag har jeg gjort mye. Vært å besøkt oldemor og farget håret. Okey, ikke veldig mye, men mye for å være meg! Pluss at jeg skal jo begynne å pakke snart, så det blir jo bra. Altså, jeg blir jo borte til 15.august, og når vi kommer hjem den 15, tror jeg at jeg kommer bare til å gå og legge meg med en gang, siden det er skole dagen etter.. Jeg vet ikke om jeg vil på skolen.. Selvom jeg gleder meg litt.. Uh..


NULL SMINKE, men det er et bedre bilde av hvordan jeg har klipt meg. Her kan man faktisk se oppklippet osv. Hihi. Det er ikke så forskjellig fra hva jeg hadde for en god stund tilbake. Noe som er positivt siden jeg savnet det håret litt. Yeye.


HADETBRA, SNAKKES DEN 16 AUGUST!

HALLO DER

Hei, nå har ikke jeg blogget på.... entotrefire dager? Lenge nok hvertfall. Mye har skjedd siden da. Sovet over hos Susann, grilla, vært med å kjøre storebror til Jevnaker, vært en tur hos pappa, har hatt overnattingsbesøk av Renate, vært i Oslo og møtt Madeleine(som jeg ikke hadde sett på 8 måneder, det var så godt å se henne igjen, aw). Jeg har hvertfall hatt en del å holde på med, noe som har gitt meg noe annet å tenke på enn å blogge. Derfor har jeg vært borte fra dere, buhu. WHINE...

I dag har jeg ENDELIG hatt en "day off", bare slappet av, ikke tenkt på å rekke en eneste buss, bare dusta rundt i pysjbukse nesten hele dagen, helt til jeg ble dratt med i butikken, først da fikk jeg dratt på meg ordentlige filler. Også har jeg rydda rommet! *SHOCK* Det så ut som en svinesti før jeg begynte. Haha.

BRB MIDDAG

hester

Hei, jeg er alene hjemme. Jeg liker ikke være alene hjemme, det er kjedelig og jeg blir sinnsykt lettskremt.. Da blir jeg redd og paranoid. Også er det en jævla flue her som jeg skvetter like jævlig av hver gang den setter seg på pc skjermen, haha. I dag (der er enda 06.08), reiste jeg hjem fra Helene etter en sikkelig koselig uke oppe hos henne. Aw, det var så koselig. Også var jeg ute å jogget med Zorro i 25 minutter i dag (fortsatt 06.08)! Jeg var svett og jævlig når jeg kom hjem, herregud, men fy søren å digg det var å bare får gjort det, siden jeg er så lat ellers! Også var vi å hilste på hester, som jeg har tatt bilde av før, når de sto på beite(?) Tror det var samme hester hvertfall. Og hundevalper, hiih, de var søte.

Nå (07.08), er det 5 måneder med min kjære Helenepus. Hihi. Jeg har det så bra med henne, det er ikke ord. Hm, gleder meg til å se henne igjen! Savner henne allerede! Hun skal til Polen en hel uke. Kommer til å savne henne kjempemasse. Awf.

Vel, egentlig var den eneste grunnen til at jeg blogget nå, fordi jeg kjedet meg. Og at jeg måtte få tankene mine over på noe annet enn å tenke på ting som blir til andre ting som blir til skumle tanker som skremmer meg. Og når Ellen blogger, bruker Ellen veldig lang tid, siden hun blir distrahert av alt mulig rart. Jeg må for det første, redigere litt på bildene jeg skal bruke, så må jeg jo skrive teksten her, samtidig er jeg på msn, facebook, nettby og shit like that. Utrolig at jeg klarer alt på en gang.

HER ER BILDER AV HESTER, disse bildene er tatt for en stund siden:

BRØDRE, ikke tvilligbrødre, den ene er ett år eldre enn den andre. Hihi.

SÅ SØT.

What? In the butt?

AWWW, hesten til mamma(høyre) og den andre hesten vet jeg ikke hva heter.

OGSÅ MÅTTE JEG TA MED NOEN BLOMSTER SOM AVSLUTNING. FOR ELLEN LIKER BLOMSTER.

helt slukt

Det er ferie. Sinnsykt digg med ferie, synd den snart er over. Akkurat nå er jeg hos Helene, og her skal jeg være til Fredag, hihi. Dette har vært en bra ferie, gjort mye egentlig. Hoho. Vært mye med Helenepus, vært i London, også har jeg vært på konfleir....heltokvilikkeditigjen. Jeg skulle nesten ønske jeg kunne tatt en tur på hytta og men det blir ikke noe av, noe jeg egentlig skjønte lenge før ferien starta. I'm tired. 

Neste uke, eller dvs 13-15 august, skal jeg ta med meg Susannbestevenn til High Chaparral. Eller mamma og Jon skal ta med meg og Susann. Vi skal sitte på buss i MANGE timer, arg. Drar på Fredagen ganske tidlig, også er vi fremme der borte ganske seint. Altså High Chaparral arrangeres i Sverige, sånn hvis ingen vet hva det er. Det er sånn Western-greier. LINK for interesserte. Gleder meg egentlig, eneste er at dagen etter at vi har kommet hjem... SKAL JEG PÅ SKOLEN HEHE. 16.august er årets "startpåskolenigjen"-dag. JEG VIL IKKE, selvom jeg savner folk.. Ok, det blir sikkert ikke så ille.. Kanskje?


Gjennskinn i øyet på hesten, aw pene øyner. Jeg liker hesteøyner, de er fascinerende.

OG ÅKER fordi det er fint.. Selvom det blir litt mye av det noen ganger.

...jegerforkjølamenikkeveldigforkjølasnartikkeforkjølamergåheltoverforkjølelsejegvilikkeværeforkjølamer!

mixen

For litt over - under? en uke siden var jeg og Helene med mamma og hilste på hester, hihi. Jeg tok masse bilder, de kommer vel etterhvert som jeg gidder?

Vi stakk innom hesten til mamma en tur også, fineste fineste Whilmix, hihi. Eller bare "Mixen", "Mixemann", "Mixegutt" OK JEG SLUTTER... dere skal få lov å se han bare fordi jeg vil det, og det var hele grunnen til at jeg blogget, finish ferdig, her er bilde/gifen:
Photobucket
FORSTYRREND MUCH, HIIH, PEN HEST

HADET

jeg tar en liten pause. 24.juli-28.juli

Trenger en pause fra bloggen, ferdig med det! Kos dere i ferien, det skal jeg. Hadet.


//bilde fra togturen tilbake til flyplassen Gatwick, når vi skulle hjem fra London.

SHALLABAIS

Everybody here keeps staring

Jeg vil blogge, vil vil vil! Selvom jeg ikke har så sabla sinnsykt mye kult å blogge om, haha.
Akkurat nå, i skrivende øyeblikk, sitter jeg på jobben til pappa. På et verksted... Har vært med han på jobb i hele dag, noe som har vært helt greit egentlig, i og med at, det er internett her, og da kan jeg spille WoW! Har forsåvidt ikke gjort annet i dag. Vel, jeg har tatt litt bilder, men på grunn av overskyet kjedelig vær, ble det nesten ingen bra, kun en 5-6 stykker. Jeg liker at sollyset lager kontraster, men når det er overskyet, blir det nesten ingen kontraster og vanskelig å få bra bilder. Blæh. Dilemma. Kjekt å ha Photoshop sier jeg bare. HEHEH. Ikke så lenge før pappa slutter, da skal jeg busse hjemover, hoho.

ELLEN VANDRER:

KLÆR, SKJORTE, BUKSE, TOPP. HIH

Her sitter jeg hele dagen. Her kommer skumle kunder inn og stirrer på meg, og tror jeg jobber her..

Også må man ikke glemme dagens kost! Wi... usunn, ftw! Ok, jeg skal love å slutte med så mye godteri til etter sommern.. Lover....... >< næt

ellen goes like: until next time; buh bye!

trær


Jeg er glad i å ta bilder av grønne trær, gress, blader, blomster, osv, fordi det gir meg en sinnsyk sommerfølelse. Å som jeg elsker sommern! Skulle bare ønske den varte lengre.

Grunnen til at jeg ikke blogger så veldig "mye" om jeg kan kalle det det, for tiden er fordi jeg rett og slett ikke vil blogge om hva jeg vil blogge om? Haha, sikkert bare jeg som skjønte den, men jeg har så mye aggresjon inni meg for tiden, på grunn av ting som skjer rundt meg. Og jeg vil ikke dele det på internett, selvom det er veldig fristende. Jeg blir irritert av folk som skriver om sine problemer som om de har det aller værst i verden og skal ha folk til å synes synd på dem, med mindre det faktisk er problemer som er ordentlige problemer, og man trenger hjelp. Når folk skriver: "ÅÅ JEG SLO OPP MED KJÆRESTEN MIN, LIVET MITT GÅR I GRUS, JEG HAR DET SÅ FÆLT, HENG MEG BUHU SYNS SYND PÅ MEG!" Hva faen er det? Det er faktisk folk som sliter med værre ting, og folk er ikke intressert i å lese negative blogger som handler om at kjæresten din har slått opp? Hvis jeg noen gang skal skrive om mine problemer på en blogg, må det bli på en blogg jeg ALDRI går innom igjen, en anonym  blogg.

LITE IRRITASJONS MOMENT DER.. HEHE. MEEEN NÅ OVER TIL NOE ANNET: Jeg skal på TUSENFRYD i dag! Sammen med Helenepus, hennes bror og hennes PAPA. HIHI, kanskje Cecilie og Henning også? VET IKKE. Får se hvem som kommer, når jeg kommer meg så langt. I skrivende øyeblikk har jeg enda et håndkle rundt hue, må få ut fingern å føne, rette og sminke meg, så jeg får kommet meg ut døra..

OI LANGT INNLEGG, HADET

15 ÅR

HEI, JEG SPISER MUFFINS. JEG HAR BURSDAG, JEG ER 15 ÅR I DAG. HIHI. VI SKAL TIL OSLO. HADET.

NÅ DRAR VI SNART.

EN HUMLE

Nå er klokken midt på dagen. Jeg kjeder meg. Venter på at pappa skal komme hjem, så jeg får kommet meg til Oslo. Så møte Helene, så loke litt Oslo, så til Ski. For jeg skal sove hos Helene i natt. Hihi. Det blir koselig.

MENS ELLEN KJEDER SEG, TAR HUN BILDER AV GRØNNE TING, sommeeer:

Et blad, fint.

En humle, fine humlen, i rosa blomst.

Gruer meg til å svare på alle telefonene jeg kommer til å få i morgen. HVIS IKKE ALLE HAR GLEMT DAGEN MIN. LOV Å HÅPE?

hva om

jeg vet ikke hva jeg skal skrive annet enn at jeg gleder meg til i morgen da skal jeg til helenepus og være der til torsdag på torsdag skal jeg hjem og si hei til de som insisterte på og se meg på bursdagen min og på fredag blir det mest sannsynlig tusenfryd nei jeg vet ikke hva komma og punktum er fordi jeg kjeder meg ikke døm meg

bilder:

ellen liker kongler

ellen liker søte pappan sin

ellen er opp ned

JEG ER SÅ UFOTOGEN AT FAEN ÆSJ JEG SKAL SLUTTE Å LEGGE UT TARDA BILDER AV MEG ok det skjer ikke men jeg er ufotogen som fy så ikke forvent å se noe fint HADET


What if we never meet again..

once upon a flower


TOK EVIGHETER Å LAGE BILDE, SIDEN PHOTOSHOP FANT UT AT DET SKULLE HATE MEG. STYGT. MEN LITT SØTT.

Jeg har snart bustha, sitter og snakker om hva jeg ønsker meg. Siden pappa lurte. Jeg ønsker meg videokamera. Faen jeg er dyr i drift. But hey, jeg lever bare en gang og jeg krever jo ingenting. Tenk på mulighetene med et videokamera. JEG KAN FILME MASSE FINT. OG VISE DET TIL FOLK. OGSÅ KAN JEG GJØRE MYE MORSOMT. Også kan jeg vlogge mye lettere. Når man er barn ønsker man seg mye unødvendige greier... JEG ER BARN, så det går bra. Også ønsker jeg meg penger.. AS ALWAYS.


You asshole

på din side

Jeg irriteres, jeg irriteres virkelig. Varmen tar knekken på meg. Når jeg først vil ut å ta bilder, så er det så varmt at jeg ikke klarer, eller orker på noen måte. Jeg vil på stranda, stranda hørtes bra ut.. Noen som vil dra med meg? Oh, nei, alle er jo på ferie, my fault. Jeg får vel bare sitte inne og se på det fine været. For ute har jeg ingen grunn til å befinne meg hvis det ikke er noe jeg skal. Ja, jeg er nordmann, nordmenn klager over været uansett..

Jeg kom til paps i går, her skal jeg være i to uker.... KAN FORT BLI 4. Hehe, Ellen er glad i papsen sin. OGOG gjett hvem som har bursdag på TORSDAG (15.JULI)?!?!? MEGGGGGG. HUSK DET!

STORT EGOBILDE, BARE FOR Å TVINGE DERE TIL Å SE PÅ MEG.


WAKA WAKA

ZOOMBIEE

I går var det Zombie Walk i Oslo. Det var koselig, alle menneskene var blitt til gale zombier. HOHO, det ligger MASSE bilder på Facebook, and stuff. Jeg fikk ikke tatt bilder, fordi det ikke var lov og jeg måtte være in charater hele tiden.. HEHE. OG NEI, DE TO BILDENE AV MEG ER IKKE LIKE BREDE SOM DE ANDRE BILDENE, fordi det er ikke jeg som tok dem og det var slik de lå på facebook, så hehe.

Fotograf : Atle Sundling

Fotograf : Atle Sundling

SE SÅ FIN HELENE VAR. //bilde er tatt fra untouched.blogg.no

Tommy var også veldig sexy... //bilde tatt fra untouched.blogg.no

Var du med på Zombie Walk?


GROOOWL

VIDEOBLOGG FRA ÅKERN

I dag satt jeg sammen med en sikkelig kul homse og en sikkelig kul lesbe på åkern, med internett. HOH.

OK ALEKS OG HELENE VAR SAMMEN MED MEG PÅ ÅKERN I DAG VI HADDE INTERNETT SÅ VI SATT MIDT PÅ ÅKERN MED INTERNETT OG HER ER 2 MINUTTER AV HVA JEG GJORDE:

LOL IKKE SPØR JEG ER TEIT SÅ JEG TRENGER IKKE KOMMA ELLER PUNKTUM FORDI DET ER TEIT


And I'm back

bringing back memories

I MORGEN KOMMER NOE SPENNENDE TIL BLOGGEN. OK? JEG FÅR BESØK! DA BLIR DET VIDEOBLOGG! DA BLIR DET SURPRISE, LIKSOM.

I MELLOMTIDEN SPILLER JEG HABBO:
Photobucket
..vink..wank...... jeg mener... VINKVINKVINK.. mente ikke å være så dirty.. wankwank.


I DUNNO

zzzz


Jeg var flink og tok oppvaska i dag. NEI VI HAR IKKE OPPVASKMASKIN, FORDI VI KLARER FINT Å VASKE OPP SELV.. Nå skal jeg støvsuge.. Snart hvertfall.. Hvis jeg ikke sovner først.

Zzzz, zøvnig..... Må slutte å legge meg så sent.....eller ikke. Også skal jeg bli flinkere til å blogge ordentlig igjen. Jeg tror dere får en liten overraskning i morgen eller på fredag. Hihi! Ikke ha for store forhåpninger...


Because I'm retarded.

fire måneder med pus

Nå er det fire måneder siden 7.mars. Fire måneder siden jeg og Helene ble sammen, hiih. Awie, beste måneder i mitt liv. Jeg er så heldig som har en så herlig og god kjæreste. Aw.

I natt rundt klokken 04.00(Vi la oss klokka 06..♥) fikk pus fire måneders gaven som jeg kjøpte i London:

HJERTEHJERTE. Sølvsmykke med hjerter. Hihi.

JEG ELSKER HELENE MIN. ♥


Make it last forever.

LONDON DEL 3: Flytur, Sightseeing og mer!

Dette er DEL 3 og siste del av innleggene fra London turen! Enjoy!

Jeg hadde aldri flydd før denne gangen. Det var sykt! Jeg var DRITREDD, seriøst. Jeg trodde jeg skulle gjøre på meg i vinkel ellerno.. Gjør som forrige innlegg, og forteller i bilder:

Se redd ansikt. Dette var når vi tok av. Jeg var DRITTREDD, jeg trodde seriøst jeg skulle dø...

Men så kom vi over skyene, og jeg klikka fordi det var så pent å se på, jeg er så fasinert av skyene. Så flyskrekken gikk egentlig veldig fort over..

Når vi hadde kommet oss på hotellet var det første jeg og mamma gjorde og få støpte negler. Hihihi.

Etter neglene var ferdig reiste vi til Camden Lock for shopping, shopping og mer shopping. Også satt vi på sånne her stoler og spiste.

Vi var på Camden Lock både på Onsdag og Lørdag! Mens på Torsdag shoppa vi i Oxford Street! Dette var en av butikkene vi var på i Camden Lock, DET VAR SVÆÆÆÆRT DER. Sinnsykt kult utvalg!

Før P!nk konserten satte vi oss på en Sightseeing buss. Se så brun mamma er i forhold til meg.. Hun ser litt oransj ut på bilde... Hahaha, jeg ser ut som en slumsk drittunge.

Mens vi satt på bussen tok jeg en del bilder.. BIG BEN HER, HIHI, EN AV DE PENESTE BYGNINGENE JEG HAR SETT. Jeg elsker London!

I denne bygningen gikk Daniel Radcliffe/Harry Potter-stjernen på skole.. OG VI KJØRTE FORBI I BUSSEN HOHOHO.

Yndlingshotellet til Michael Jackson i London. 80.000 kr natta.... DET ER DYRT. DER HAR MJ VÆRT OG JEG KJØRTE FORBI. *sikle*

The London Eye, bare fordi jeg likte bilde, vi skulle egentlig ta den, men det var alt for lang kø!

Rett før vi landa på Gardemoen igjen. Jeg liker å ta bilder ut av flyet.

Alt i alt var turen til London kjempe morsom, jeg hadde det kjempe gøy! En sinnsykt morsom opplevelse, vil dit igjen! Savner det sikkelig, mest på grunn av alle de fine bygningene og konserten.. Herregud! Det var fint.

Har du vært i London før?
Lese mer fra London turen min? Les del 1 OM SHOPPINGEN: HER!
Lese mer fra London turen min? Les del 2 OM P!NK KONSERTEN: HER!


Random

*presse inn et innlegg i bloggpausen*

Jeg har fortsatt bloggpause, men siden jeg er hjemme for øyeblikket så følte jeg for å blogge. Konf.leirern var rene helvete, i og med at jeg sliter med hjemlengsel. De 2-3 siste dagene gikk greit, jeg prøvde å holde meg i godt humør, og det funket. Jeg savner noen av menneskene, de var så koslige. Hmm. Når jeg kom hjem, fór det rett til Helenepus. Jeg reste fra henne i dag klokka 14.24, med toget. SAVNER HENNE.

Reiser til London i morra. Gruer meg til å fly, i og med at jeg aldri har flydd før så blir det spennende... SKAL TA BILDER UT AV FLYET, hoho, med mindre jeg sovner, eller får panikk... Vi får se. Til London skal jeg hvertfall.


DET VAR LITT SKUMMELT. <3

*emo*

DA FORTSETTER BLOGGPAUSEN TIL 5.JULI. SNAKKEZ. <3456


I'm cool, I'm great, I'm a jerk.

bloggpause fra 22.juni - 5.juli

Som de fleste sikkert skjønner, så er jeg i den alderen hvor man konfirmeres, and stuff. Og jeg skal konfirmeres i August, men skal på leir nå denne uka. 22.juni-27.juni er jeg på konf.leir. Når jeg kommer hjem derfra, reiser jeg rett til Helene og er hos henne til 29.juni. Natt til 30.juni reiser jeg til LONDON! Og der blir jeg til den 4.juli. Jeg regner med at jeg ikke orker å blogge noe den 4.juli, så derfor er pausen min til den 5.juli. Da blir det sikkert masse bilder fra både konf.leir og London tur!


AVSLUTTER MED ET STYGT WEBCAM BILDE, HADETBRA!

Kommer du til å savne meg? :O:OGod damn.

skal vi se

I helgen har Helenepus vært her. På Lørdag var vi på Charlottenberg Center/Harry tur til Sverige. Vi kjøpte masse snop, and stuff. Hehe, det var koslig. Jeg sovnet i bilen på vei hjem, det var skummelt, siden jeg ser så dum ut når jeg sover, hvertfall når jeg sitter å sover.... MED MUNNEN ÅPEN OG GREIER.


ELLEN  ER BORTE.

Og forresten, i går klarte jeg å kjøre tåa mi inn i symaskinbordet, det er så jævla hardt. Jeg klarte å få løs den hudfliken.. Jeg drar ikke av den hudliken for og si det sånn.. Det var blod og gørr, helt jævlig! Neida, bare en god del blod, og ja, det var ikke akkurat så veldig behagelig. Klarer nesten ikke ta på meg sko. Hihi. Men som plaster på såret(get it?) så fikk jeg Bamse-plaster:

Tåfis. Æsj, tær er ikke kult...

MENS i dag har jeg og Helene bare slappet av egentlig, ikke gjort stort mye. Vi har vært med å gått tur med bikkejene, det er forsåvidt alt, ellers har vi liggi i senga og slappet av. Hihi. Helt til vi måtte sette ferden mot Oslo, siden Helene skulle hjem. Det er aldri gøy å si hadet til Helene. Omg, jeg savner henne allerede. Bleeeh.


I would never let you fall.

peace out school

Nå setter jeg meg på bussen om et kvarter! Med andre ord, jeg har dårlig tid! I dag er det siste skoledag, og det eneste vi skal i dag er å få karakterene våre, sånn egentlig. Hihi. Gruer meg til å få dem, det blir ikke gøy å få dem. Jeg vet ikke hvor stolt jeg blir akkurat... JA SAMMA.

Rekker ikke ta bilder, så slenger med et webcam bilde:

Jeg ser ut som en dass, fordi jeg forsov meg nesten... SAMMAAAA.

MÅ LØPE. HADET.


I did it, yes.
Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits