30 days challenge

30 - Et bilde av deg, tatt i dag og tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene

 

SISTE DAG, FINALLY

 

Jeg tar først de tingene som har skjedd jeg:
1. Jeg og Helene har vært sammen i 8 måneder(i går den syvende).
2. Jeg har endelig slutta på krykker!
3. Jeg har begynt å tenke mer på skolearbeid enn før.

Generelt har jeg hatt det pretty awesome de siste tretti dagene. Noen 'ups and downs', men det har gått greit, og jeg har hatt det gøy. Hehe. *BLUNK BLUNK TIL HELENE*

Du har ikke tenkt over at jeg har redigert bilde slik at det skal være uberdårlig kvalitet? :( Ja, jeg slikker på kameraet mitt, siden jeg liker det, og tunga mi........ Digg. Ikke ta meg for seriøst a. Men joda, jeg liker kameraet mitt. HEHE.

27 + 28 + 29

27 - Et bilde av ditt favoritt klesplagg.

Lolita-kjolen jeg kjøpte i London i sommer. Hehe.

28 - En tegneserie karakter som du vil møte i virkeligheten.

L fra Death Note.

Eller Shizuma fra Strawberry Panic!, hehe. :3

29 - Hva er i din sminkepung?
*lat som det er et bilde her*
3 mascaraer(av en eller annen grunn), concealer, foundation, kompaktpudder, dipliner, kajal, øyenskygger, foundation-, concealer- og øyenskyggekoster, pinsett. YAY

 

26 - En kjendis du ikke liker, og hvorfor.

Justin Drew fucking BIEBER.*
Jeg hater han. Gah, sangene tærer hjernen min med dritt. Fy faen, for en irriterende drittunge. Overfladisk, overlegen og tragisk. No offence til de som liker han, bare ikke spill av en sang i mitt nærvær, da henger jeg enten deg, eller meg selv. Eller skyter helvete ut av det musikken kommer ut av. Klarer han ikke, uansett. Æsj.

Say no more.

25 - Et bilde av byen du bor i.


Dere har sett nesten like bilder før.
Lol, gidder ikke akkurat å finne frem flyfoto heller. Jeg bor på Skedsmo, men det vet dere alt. Hvertfall dere som har lest bloggen lenge. Eller har iq nok til å lese hva som står under bilde av meg på sidemenyen. EKKE SÅ VANSKELIG VETT.

23 + 24

23 - Den neste planen du har som du gleder deg veldig til.
2011 blir et uforglemmelig år. Helene, jeg, bror, mamma, Jon og nevøen hans, skal til utlandet. Hvor vi skal, finner dere tidsnok ut av.

24 - En sang som passer til humøret.
Love it. FIN Å STRESSE TIL NÅR MAN FIKSER SEG PÅ MORRAN. Slik jeg gjør nå.

22 - Et bilde av den delen av deg som du liker best.


Liker egentlig veldig godt øynene mine. Etter hvert med årene har jeg forstått at øynene mine faktisk er ganske så spesielle. De bytter farge etter humør. Det blander mellom grønn-gul, grønn-brun og brun. Synes det er litt fancy. Før hatet jeg dem, nå liker jeg de veldig godt.

21 - Et bilde av den delen av deg at du misliker mest.

HATER FØTTENE MINE - inget bilde

18 + 19 + 20

18 - Et bilde av huset ditt/leiligheten din
Ellen: *Tar med seg kamera og går ut* IKKE SPØR, SKAL BARE TA BILDE AV HUSET!
Mamma: *Lalalaaaa*


19 - Et bilde av håndskriften din
Taheho, jeg har så slurvete skrift..

JEG ER HERMEGÅS, bare sjekk bloggen til Helene <3

20 - Et band/en artist ikke mange vet om, men du synes burde.
Jeg vet ikke? Kommer ikke på noe at the moment.

16 + 17

Jeg rakk bare blogge 15 i går, såe, for å komme meg back on track, så blogger jeg to i dag. :)

16 - Det fineste bilde av din bestevenn.
I mitt tilfelle; bestevenner:

DISSE TO EMOKIDSA SOM ER SÅNNE KJÆRESTESUTTEFISKER, men de er søte fordet, og jeg er kjempe glad i dem. <3 Bildet ble tatt i fjor, men det eneste som har forandra seg er kanskje høyde og hårfarge. Tihihi. Jeg har kjent Susann lengre enn Simen, for de som ville vite det. HAHE.

17 - Et TV-show du er avhengig av.
Jeg ser ikke så mye på tv, men om jeg skulle valgt noe må det bli "Gode og Onde dager" fordi jeg virkelig HATER DET SÅ MYE, men det er så jævla spennende hver gang at jeg bare fortsetter å følge med, men blir like provosert hver gang fordi halvparten av folka var døde for et halvt år siden, men kom tilbake i live? HVA ER DET LIKSOM? JÆVLA DRAMA SERIE, men fy faen så avhengighetsskapende. Også ser jeg veldig mye på "Top Model" greiene. HEHE, fordi jeg synes det er litt gøy av en eller annen grunn.

15 - Noe du angrer på.

Nei, jeg blogget ikke i går. Er med pus i helgen, så jeg blir nok ikke veldig aktiv her heller, blogger hvis jeg får tid.

Jeg er ikke en person som angrer på ting. Det jeg gjør, er gjort, så å ønske det ugjort er ikke noe jeg pleier å tenke, for ting kan ikke bli ugjort. Gjort er gjort og spist er spist, er det noen som sier? Jeg ser ikke grunnen i å angre på noe man har gjort, for å angre betyr at man ønsket at man aldri gjorde det, at man skulle ønske at man kunne spole tilbake tiden. Jeg mener at ting som sies uten å tenke seg om og ting som gjøres uten rett handling, er noe som da er ment å skje. Ting skjer for en grunn har jeg også hørt. Så jeg angrer ikke på ting, men ja, jeg tenker som alle andre at jeg skulle kanskje ikke gjort det. Men jeg ønsker ikke ting ugjort, for jeg vet det ikke er mulig, så det sviker bare meg selv.

*et bilde*

14 - Din ønskeliste.

13 - Hva du ønsker mer enn noe akkurat nå.

Det jeg ønsker akkurat nå, det er å bare kunne slappe av, sove litt, se på tv, bare ta det helt rolig ikke tenke på noe som helst, bare la tankene flyte og drømme fine ting. Men det jeg ønsker MER ENN NOE akkurat nå det er å ha Helene liggene inntill meg, drømmene i armene mine. Og jeg holder så godt jeg kan rundt henne. Føle meg trygg, kysse henne god natt og sove inntill henne hele natten. Kosekosekose. KOSESYK, vil ha Helene hit nåå.


PUSEN MIN<3 Vi tok bilde for en stund siden, for å si det sånn, da det gikk an å gå uten jakke.

12 - Din favoritt film

Favoritt film? Favorittfilm? Favoritt-film? Samma faen.

Jeg har mange filmer jeg elsker, men hvis jeg skal velge min absolutte favorittfilm, blir det nok Sweeney Todd. Med Johnny Depp, Helena Bonhem Carter. Og selveste Tim Burton som regissør. Også er jeg litt svak for musikaler, heh, og denne er en musikal, så, ja. Jeg liker også veldig godt filmer som, Edward Saksehånd, The Nightmare Before Christmas, Sjørøver Planeten, Løvenes Konge, Mulan, Prinsessefilmene(Tornerose, Askepott, osv.), Pokémonfilmene(<3), Harry Potter filmene, og mazzzze mer. Eller egentlig alt som Johnny Depp er med i, elsker han. Heheh. Det fra Tim Burton og Disney er vel det jeg ser mest på. OGOGOGOG DET LEVENDE SLOTTET, måtte bare få det med, fin film, fin film.

SWEENEY TOOD, MY FRIENDS:


Rotta fra Harry Potter. <3

OGSÅ SNAPE, SNAPE, SEVERUS SNAPE. Eller Judge Turpin, som han heter her.

Har du en favoritt film, som er akkurat hakket bedre enn alt annet, hvem?

11 - Et bilde av det du sist kjøpte.


Dette har dere sett før, hehe. Men det er det jeg sist kjøpte, så, hopp dans, smil, vær glad.

9 - Innholdet i kjøleskapet ditt, MTV Cribs style

Siden jeg ikke gidder å filme kjøleskapet, fordi mamma og Jon er hjemme og det ville blitt kleint, tar jeg bare bilder(lol, ikke at det er så veldig mye mindre kleint). Men vi kan late som at jeg filmer og snakker om hvor kult kjøleskap vi har hehe.


Vi har sånn kjøleskap og fryser i ett, om dere lurte.

Og we hast stor fetisj for den frukt på papp und smør utan laktose. Ikke så kjekt å være laktoseintollerant, ikke at jeg bryr meg så mye, men litt vondt i magen får jeg nå. Synd det.

10 - Ditt drømme bryllup

Jeg tar gårsdagens; 9 - Innholdet i kjøleskapet ditt, MTV Cribs style. NÅR JEG KOMMER HJEM ETTERPÅ, siden nå er jeg hos pappa. Hehe.

Mitt drømmebryllup er sånn her:
Sove bort hele bryllupsdagen fordi jeg helst ikke vil gifte meg. Har allerede vært gjennom en skilsmisse i livet, vil ikke gjennom en til.

8 - Et bilde av en spesiel for tiden

Spesiel hele tiden. Ikke bare for tiden, men hele tiden. Jeg elsker Helene, jenta mi. Det er hun jeg tenker på hele tiden. Hun jeg beundrer. Hun jeg får sommerfugler av. Hun jeg er forelsket i. Jeg føler meg så heldig, siden hun er så herlig, og hun er bare min, hihi.

SÅ SØT <3 check; untouched.blogg.no

7 - Et bilde av deg, ikke tatt av deg


Måtte på face for å finne dette, haha. Dette er fra leirskolen. Fra fjellklatringen, det var creepy, og noe jeg egentlig vil gjøre igjen, selvom jeg begynte å grine første gangen. Høydeskrekk <3

6 - Et bilde av deg uten sminke


Når jeg tenker over det, ser jeg utrolig rar ut uten briller når man har blitt vandt til å se seg selv med briller. Før syntes jeg at jeg så rar ut med. OGSÅ HAR JEG ET VANNKOPPEMERKE RETT OVER BRYNET, pent. Også lager jeg grimase, siden jeg føler meg rar. Også er jeg sminkeløs da, hehe.

5 - Et bilde av deg, tatt for to år siden.

I mitt tilfelle 2 og et halvt, siden jeg er kul;
Tolv-tretten års alder'n. Å så fin. Sommerferien før jeg begynte i åttende tror jeg. Nei, jeg visste hverken hva det var å bruke sminke hver dag; selvom jeg begynte med sminke i sjetteklasse, lol. Og jeg visste ikke hva rettetang var, det eneste jeg visste var at jeg var uber-super-ultra br00tal emokid. ENJOY YOUR LAUGHTER.

JEG HAR ET TIL FRA ÅTTENDE FAKTISK:

BARE for å gni inn at jeg har hatt grønt hår. :3

4 - En dag i livet, bilder du har tatt gjennom dagen

Det første jeg så i dag når jeg våknet og så ut av vinduet var;
FROST

Også var jeg på skolen nesten hele dagen, hehe. Vi fant spidelvev utenfor vinduet.

Nå er jeg hos storebror, og vi spiller SSX Tricky, koselig.

Det var lite bilder and stuff, men TO BAD

3 - Bilde av mobilen din
Jeg er happy, siden jeg nettopp har fått ny mobil. 3 dager gammel, holy shhh... Vivaz Pro U8i, ellernoe.

2 - Hva er i bagen din?
NES kontroll full av mint, iPod, hårbørste, busskort, notisbok, lommebok, parfyme, nøkler, leppomade, meldingsbok, lue, skjerf, en resept til smertestillende, Ibux og Panodil... JA JEG BRUKER MYE SMERTESTILLENDE, på grunn av migrene, ryggsmerter, osv.

brb farge håret.. ikke gjett; det blir svart.

1 - Et bilde av deg, tatt i dag og antrekket du brukte i dag.
jeg ler

30 dagers utfordring

TOK FRA HELENE SIN BLOGG; untouched.blogg.no
Og jeg begynner i dag.

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What?s in your bag?
03 -  A photo of your cellphone.
04 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
05 - A photograph of yourself two years ago.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photo of yourself, not taken by you.
08 - A photo of someone you fancy at the moment.
09 - The contents of your fridge, MTV Cribs style.
10 - Your dream wedding.
11 - A photo of the item you last purchased.
12 - Your favourite movie.
13 - What you want more than anything right now.
14 - Your current wishlist.
15 - Something you regret.
16 - The most beautiful picture of your best friend.
17 - A TV show you're currently addicted to.
18 - A photo of your house/apartment.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A band/artist not many people know of, but you think should.
21 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
22 - A photograph of the part of you that you like the most.
23 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
24 - A song to match your mood.
25 - A photograph of the town you live in.
26 - A celebrity you don't like, and why.
27 - A photo of your faviourite item of clothing.
28 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
29 - What's in your make-up bag?
30 - A photograph of youself taken today + three good things that have happened in the past 30 days

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits