reshiram


Ops. 
Livet mitt er veldig uspennende for tiden. Jeg har bare masse tentamner og andre prøver på skolen, også spiller jeg bare masse pokémon og leser Harry Potter så godt det lar seg gjøre, før jeg blir fratatt boken siden læreren sier det ikke er friminutt lenger. Snart har jeg ikke DS'n min lenger heller, selv om den er litt lettere å gjemme da(jada mamma, jeg følger fortsatt med i timene). 

Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt og si at jeg fortsatt lever og ikke har glemt dere(ikke  helt hvert fall). Også har jeg nynorsktentamen i morgen, satser på at det går like bra som sist vi skrev skjønnlitterer på nynorsk. Høhø, jeg flink skjønner dere, ELLER IKKE.
 

2 kommentarer

Maral S.

05.apr.2011 kl.22:41

JAJAJAJJAYES 1!!!one!!1!eleven!! Også kunne Brita vært Rita Slita! (1000 poeng for trippel-rim)

Karoline

07.apr.2011 kl.20:36

SAVNER DEG ELLEN. Blogginga di. Uhhuhu, fælt når man blir så hekta på noe at man sniker seg til å se på det i timene, tross alt, var på foreldresamtale på tirsdag, og jeg har forsatt ingen anmerkninger. Lærerne er for snille med meg ~

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits