the sugar

Photobucket

I går var jeg med skolen og sto på skøyter - det var sånn aktivitets dag, kunne stått på ski eller aket isteden, men skøyter er mye morsommere. Hvert fall med gale folk/Maral og Marte. Det var bare oss tre fra tiende der, lol. Følte meg skikkelig teit med en gang jeg gikk ut på isen, siden det var første gang jeg stod på skøyter i år....Selv om jeg har skøytebane rett utenfor huset.


For tiden ser du meg for det meste sånn her ↑. Jeg gjør ikke noe annet enn å lese, lese, lese. Er snart ferdig med bok nummer to. Gleder meg som et lite barn på julaften til å lese bok nummer tre, siden jeg digger Sirius Black, he he he.

Liker du å stå på skøyter?

6 kommentarer

maria-chan ♥

10.mar.2011 kl.17:25

jeg liker å stå på skøyter, men jeg får alltid vondt i føttene D:

Elise

10.mar.2011 kl.19:51

Stilig bilde. c:

Karoline

11.mar.2011 kl.21:45

Jeg eeeeeelsker å stå på skøyter! Er nok den eneste sporten jeg føler at jeg gjør bra :3. Men trist at jeg ikke har stått på skøyter på flere år .. D: ... Må ønske meg skøyter til neste år ~

Gosh du gror Harry Potter bøkene ja =w= .. Jeg har alle twilight bøkene.. som jeg enda ikke har lest; selv om jeg fikk dem for 2 år siden.. EHEHE. Burde kanskje begynne å lese? Erh.

Karoline

13.mar.2011 kl.20:03

sv: awf takk søte <3

alexbleh

13.mar.2011 kl.20:14

Håret ditt ser ut som en vel brukt mopp.

alexbleh

13.mar.2011 kl.20:46

SV: :)

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits