feed the ellenOppe tidlig i dag, siden den satans mobiltelefonen maste om at den hadde dårlig strøm, og jeg våkner veldig lett, så når den piper, så... Over til noe annet - I dag skal jeg til kjæresten min, men først skal jeg være litt bortskjemt og dra med pappa på sentret for å kjøpe meg trådløs datamus. Jeg får ikke lov å bruke laptopmus av kiropraktoren, så, HE HE HE, faens hypermobilitet. Også skal jeg få noe sminke, siden jeg er tom for concealer og mascara, å, stakkars meg.Det var det første jeg gjorde i går, når jeg kom til pappa ↑. Har fått dilla på Iskaffe og Hobby-sjokolade. Takker Helene og mamma for det, huh.

Og ikke bare det, jeg har fått dilla på dette spillet her(igjen); http://www.mochigames.com/game/feed-the-king/ SPILL DET!

2 kommentarer

Karoline

05.mar.2011 kl.11:41

Irh dumme mobiltelefoner.. Som at engang så lå en gammel mobiltelefon av pappa nedgravd i en skuff på rommet mitt; en mobil som var avskrudd for flere måneder siden, og vi trodde den var uten strøm; plutselig midt på natta begynte alarmen fint å ringe på den.. ZOMG teit XD

Awaw kos deg med Helene :3. Weee ~ Og laptop mus er ikke bra å bruke i lengden, så jeg er flink barn med datamus <3 klikker mentalt om jeg ikke har den også, bare rage =w0 laptopmus er bæjs.

OG DET ER CAPPUCCINO ISKAFFEN SOM ER GOD DA :c .. den er jeg hekta på for tiden <3

-> maria <-

05.mar.2011 kl.15:48

å, tøft da :3 kommer du til å ta bilder med deg og helene? *w* fordi jeg dør hver gang jeg ser dere to sammen, aw

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits