burn it down

God dag, eller god kveld som noen ville sagt. Føler meg som verdens værste blogger. Også føler jeg at jeg missbruker kameraet mitt alt for lite for tiden. Har ikke noe som helst lyst til å ta bilder for tiden rett og slett, mangler inspirasjonen til å ville ta pene bilder av ting. Orker heller ikke gå ut i kulden for å gjøre det. Så alt dere får er kjempekjedelige bilder. Og gjerne bare et av gangen.

Jeg prøvde å ta med meg kameraet på skolen i dag, for å ta litt bilder, men alt ble bare kaos så jeg dreit i det og sovnet på bussen hjem. IGJEN. Takk og pris våknet jeg rett før jeg skulle av, lol. Skjer nesten hver dag, blir alltid så "døsig" av å sitte på bussen. Vugger meg nesten i søvn.

Så, i morgen tenkte jeg at jeg skal ta med meg kameraet på skolen og ta en del bilder. Og ikke drite i det. For jeg må uansett, siden jeg trenger bilder til bildekollasjer jeg skal lage til Årboka.. Å faen. Kanskje på tide å begynne. SNAKKER BARE VÅS NÅ, HA DET BRA.Føler meg litt som en bæsj nå, så derfor fikk dere et totalt uinteressant innlegg, lover å bli skikkelig mye flinkere snart altså. Også skal vi se om jeg ikke får mekka en videoblogg snart også, av hva det sier jeg ikke.

4 kommentarer

-> maria <-

28.feb.2011 kl.20:58

å så søt du er på det bilde :3

Marie

28.feb.2011 kl.21:29

vi skal ha årbok vi og. heldigvis er det ikke jeg som skal ordne med det da :D

Karoline

28.feb.2011 kl.22:01

Haha :3. UFFFFF. Har uuuuutrolig lite ... Uhm. Bildelyst for tiden. Bare erh.. Ingenting å ta bilde av.. T^T

sv: thankju c:

sv2: haha, jeg kommer nok til å sove en del da! tenker bare sånn "DENNE FERIEN SOM KOMMER SKAL JEG IKKE SOVE BORT HELE GREIA".. Men hva kommer jeg nettopp til å gjøre? Jo det jeg prøver å unngå, fufu XD

~ emilie j.

28.feb.2011 kl.22:08

woach! jeg tror nettopp jeg fant ut at du kjenner min gamle bestevenninne, Kamilla :o og at... HAHAHAHA... jeg pratet med deg på msn'n hennes? KULT! lol, da fant jeg jo ut at verden er liten også.

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits