asosial

Er ikke død, selv om det kan virke sånn. Siden jeg kom hjem fra Helene på tirsdag har ferien for det meste gått ut på å LANe med storebror og dama hans. World of Warcraft har stått på alt for mange timer og nå tror jeg at jeg skal slutte å spise godteri til neste år. Allerede lei av påskeegg med melkekrem. JA JEG SA DET, JEG ER LEI AV DET. Hvert fall til neste helg.

Jeg er så teit, liksom, med en gang jeg begynner å få litt lesere, så slutter jeg å oppdadere, så mister jeg alle. Er det vanlig? Flere som gjør sånt? Skulle egentlig til Helene i helgen, men fikk ikke lov, så jeg skal bare sitte å være masse asosial resten av helgen. 

3 kommentarer

25.feb.2011 kl.23:39

:\<3

Karoline

26.feb.2011 kl.09:34

Haha uff LAN XD. Har ikke ferie enda jeg, men skal kanskje til bestbuddyen min å game .. Ting (?) senere idag. Idk XD. Haha =w=. Asosialitet <3

sv: aw, thankju :3. LIKER IKKE Å BLI SYK T^T

-> maria <-

26.feb.2011 kl.09:57

uff, jeg dør på pc'en klokken 00.00, jeg. så det er umulig for meg å ha lan. kroppen min er ikke laget for sånt :3 men du har forsatt meg som leser! don't forget that! :3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits