PUSEKATT

Hei, bare sånn for å oppdadere og sånt, så blogger jeg nå. Jeg er ikke død, lever og sover. Akkurat nå er jeg hos Susann, sammen med Simen. Og jeg har en gal pusekatt på fanget.

Når jeg kommer hjem i kveld skal jeg drikke kaffe og ikke sove, så jeg kommer sikkert til å blogge en gang til i løpet av kvelden - får vi håpe på? He he. Men før jeg kommer meg hjem, skal jeg tilbringe førti minutter på bussen, hvis ikke tjuefem, vi får se hva jeg gidder. Om jeg tør å ta sjansen på at bussen er forsinka så jeg ikke rekker den jeg skal bytte til så jeg alikvel må vente en halvtime ute i kulden. Satser på den som tar førti minutter jeg. Dere skjønte ikke noe, ikke sant? Nei, fint.


Siden jeg ikke har med meg kameraet mitt, så har jeg bare et teit webcam.

Hva har dere gjort/skal dere i dag?

5 kommentarer

louise

10.feb.2011 kl.18:51

i dag har jeg dødd av glede fordi jeg har fått avenged sevenfold-billetter til 19. juni, dødd fordi jeg ble snødd ned ute og dødd av kjedsomhet fordi det er ingenting å gjøre, så jeg har ingen unnskyldning til å ikke gjøre stygge innleveringer. fml az

louise

10.feb.2011 kl.19:02

// haha NICE ONE kanskje jeg går for den. takk

▲ Maria Remøy

10.feb.2011 kl.20:36

awweee

maria ~

11.feb.2011 kl.19:19

å så søte

jeg har vært i byen og nå spiser jeg sjokolade 8)

Karoline

12.feb.2011 kl.11:16

Irh buss er drit, haha. Hater å bytte buss, verste jeg vet. Så jeg er også sånn som velger å måtte sitt en halvtime lengre på bussen enn å velge å bytte buss en eller annen plass =w= .. Vet ikke om dette var tilfelle, men jau. As you know lizzøm.

Og søte Ellen med en søt pusekatt.

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits