DON'T BE SCARED, JUST SMILE

Mamma kom å vekket meg i dag tidlig, når de var tre minutter til bussen min gikk - jeg hadde ikke hørt en eneste alarm - og jeg har to. Pluss at alarmene går jo automatisk på "slumre" så den må ha ringt rundt seks ganger minst. Også ga mamma meg streng beskjed om å ikke stresse, så jeg brukte kjempelang tid på morgenen i dag, var ikke på skolen før elleve, og da var det bare et kvarter til jentene måtte stikke til helsestasjonen liksom, haha.


Jeg har veldig fin munn på dette bilde altså, indeed?

Har du forsovet deg før?

4 kommentarer

Cathrine

17.jan.2011 kl.21:14

haha XD ikke så ulikt meg en av de siste skoledagene i 10. klasse... mamma dro før jeg sto opp, så jeg måtte komme meg opp selv. så sovna jeg igjen da, for neste gang jeg våkna var da venninnen min kom på døra og var klar til å dra.. 15 min før skolen starta... og vi sykla.. tror du jeg fikk fart på meg. har aldri vært så kjapp på badet før. 3 min på å gå på do, kle på meg og pusse tenner :O SHIIT

Karoline

17.jan.2011 kl.21:48

Forsover meg ofte XD. dumme alarm ting XD.. jeg tar som oftest på 2-3 stykker fordi jeg tror ikke alarmen min har slumre engang XD

sv: thankjuu! ^o^

Maria

17.jan.2011 kl.21:48

jeg hadde en vekkeklokke da jeg var mindre, bare for å prøve å se hvordan det var liksom, så ble jeg sykt skremt når jeg våkna, og jeg trudde det var brannalarmen. Fra den dag har ikke jeg lyst til å ha noe vekkerklokke... ._.

ellen

17.jan.2011 kl.21:51

Maria: Uff! Jeg våkner til musikk fra mobilen jeg, det er egentlig veldig chill. :3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits