HEI

Og hallo. Jeg har vært veldig travel i det siste. Har hatt prøvemuntlig og vært med kjæresten min hele helgen, så jeg har ikke hatt tid til denne tingen folk kaller for en blogg. På fredag hadde jeg og Helene 10 måneder. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 10 TI T-I måneder. Vi har bare kost oss i helgen og vært kjæreste-klissete. På lørdag dro vi på shopping, det var digggggg, jeg kjøpte to nye gensere. Fikk svidd av litt kæsh. Jeg savner allerede jenta mi, selv om det bare er et par timer siden hun dro.. Håper denne uken går fort, så jeg snart får se henne igjen. ♥

Fredag hadde jeg som sagt prøvemuntlig sammen med Susann, jeg fikk 5-, fordi jeg er ikke flink nok til å reflektere, UNNSKYLD MEG FOR AT RLE INTERESSERER MEG OPP I RÆVA.


Jeg blir aldri en god blogger, med så lite blogglyst og så mye på samme tid. Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, jeg skriver bare om ting folk egentlig ikke har noe å kommentere på eller gidder å lese, fordi det er ikke noe å reflektere i. GI MEG STYRKEN TIL Å GIDDE Å SKRIVE ET INNLEGG SOM FAKTISK FÅR FOLK TIL Å TENKE.

Én kommentar

Maria

10.jan.2011 kl.18:48

jeg liker når du skriver at du er sammen med helene :3 det er liksom så søtt

men ellen, jeg syns du er en god blogger, det er jo derfor jeg følger alltid med på din blogg *w* KEEP BLOGGING

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits