GI MEG PLANTEN

Jeg og storebror sitter å ser på Wallie, den derre roboten. Den er søt.

Planen i dag var egentlig å stå opp tidlig, dra til byen med storebror og sånn.. Når vi havner i byen i dag ble ganske så fort uvisst når vi våknet klokka kvart over to og skulle passe bikkjer. Vi drar nok så fort mamma kommer hjem, tror jeg.. Haha, sånn går det når du snakker i telefonen til klokka er fire om natten og ikke klarer å sovne ordentlig før nærmere fem.

I morgen skal jeg dra til min far, som jeg skal være hos hele neste uke, wii. Mens pappa er på jobb skal jeg bruke dagene mine skikkelig, det vil si: SOVE TIL LANGT PÅ DAG, spise litt og chille hele dagen. LOL JK. Har allerede to avtaler, som går utover 2-3 dager, så jeg har nok å gjøre, tror jeg. Pluss at jeg kommer sikker til å sitte å brette origami stjerner og fugler hele ferien også: Jeg kan ærlig si jeg har blitt avhengig, og skal lære meg å brette flere ting i løpet av ferien.

Vi har sjokolade på juletreet vårt, HEHE:

JULA ER IKKE FERDIG ENDA. Den røde der, IKKE nissen, men rett over her, er sjokolade.. BRB.

Én kommentar

Maria

27.des.2010 kl.15:15

sjokolade <3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits