JUL

Juleball, julaften og alt sånn er jo overstått, og jeg har ikke blogget noe som helst den siste tiden. Grunnen til det er vel ganske enkelt og greit at jeg ikke har orket. Uansett så har jeg bilder jeg vil dele med dere fra juleballet og julaften:

Vi tar juleballet først, det var kjempeawesome og jeg hadde det kjempe gøy. Og det beste av alt var at vi trodde vi måtte GÅ, men så kom mamma og storebror med hest og kjerre og vi dævva (HER MARAL NÅ FÅR DU BILDENE DINE):
Kjolen min, hihi. Foran "Askepott" vongen. Wii.

Meg, Maral og Susann ble kjørt i den. Og Maral var jo daten min for kvelden, hahahaha.

Ett stykk OMG. Hesten til mamma, sexy vogn, sexy storebror og enda mer sexy mamma. Uu.

I går var det julaften. Vi var 7 til bords. Det var meg, storebror, pappa, mamma, Jon(kjæresten til mamma), broren til Jon og nevøen til Jon. Hihiih. Det var kjempekoselig! Første gang på 8 år jeg har feiret jul med både mamma og pappa, er så glad pappa ville komme!

YESSS!!! Julelys.

Også fikk jeg gaver også, hihi, her er noen:

Fikk av verdens søteste kjæreste + noe annet. DØDE når jeg åpnet denne. Hihi.

Også fikk jeg Sigma-zoomlinse, til Canon kameraet mitt. Gleder meg til å få testet det ordentlig!

I tillegg til penger og gavekort fikk jeg denne søte tingen av pappa! Det er en CD som ligner på en LP-plate. Han har valgt ut låtene selv, haha, mye kult!

Jeg fikk også, veske, penger, bikini, en bok, såper, skjerf, og andre ting. Kjempe vellykket og jeg er kjempe glad for alt jeg fikk.

 

4 kommentarer

Karoline

25.des.2010 kl.14:25

Awwoo awesome!!! *w* Søøt kjærestepuusgave, ihih c:

Karoline

25.des.2010 kl.14:30

sv: IHIH JEG ER RASKERE ENN LYNET!! Nemlig. Fufu *w*. Awwo. Og du vet jo allerede at jeg synes det var fine ballbilder *w* .. Misunner deg så dødsmye.. Har aldri vært på ball jeg, men tror aldri jeg tørr heller, erh.

Heldige deg som har fått ny linse da *w* .. Jeg tror nærmest jeg må få tak i nytt kamera snart.. Uh, vært litt klønete og klomsete med mitt (eller så er det bare linsa?) for det tar år og dag å få tatt et bilde som er i ROOO, ellers blir alle bilder sånn skurrete og stygge T_TTT

Karoline

25.des.2010 kl.15:05

sv: en rens o-o ? hvordan får man til å rense et kamera da D: ... urh. og jeg tenkte ikke så langt som nå at det faktisk går ann å få det REPARET visst det er for galt, lol XDD. jeg har en liten hjerne.

Maral S.

25.des.2010 kl.18:10

TAKKGODJULBTWHVAVILDUHAFRATYRKIASOMGAVE?

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits