long lost

Nå har jeg vært borte fra bloggen en god stund, grunnen til det er vel for mye å stresse med og at jeg ikke har klart helt å prioritere den sammen med alt annet. Hadde en innlevering om Henrik Ibsen og stykket hans "Vildanden" til Onsdagen som var, og jeg skrev elleve sider om det dritet der, faen jeg hater innleveringer. Har også hatt fremføringer i Engelsk, prøve i tysk, innlevering i engelsk, prøve i samfunnsfag(som gikk rett i helvete og jeg vet jeg fikk en 2'er på) og mye andre forberedelser til juleball, årbok, osv. Nå er det endelig ferie, noe jeg har ventet lenge på nå. Trenger virkelig en.

I dag skal jeg til pusen min, og overfalle henne. Også skal jeg være der til i morgen, før jeg må hjem igjen, siden hun har skole til tirsdag.

Fordi jeg bare har stygge bilder på pc'n så tok jeg det styggeste bilde jeg fant med snø på, hehe:


6 dager igjen til jul, utrolig nok. Dette har gått fort! Lukkede kalenderluker blir færre og færre. Julepynten kommer opp litt etter litt. Nå gleder jeg meg til å se Grevinnen og Hovmesteren, Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen, som jeg pleier å se hvert eneste år med mamma eller pappa, spør nå hvem jeg er hos.

I år skal pappa komme hit faktisk! Det blir koselig, første gang jeg feirer jul med både mamma og pappa på 8 år. Jeg gleder meg som en liten unge. Mamma og kjæresten Jon, skal stå og lage mat for harde livet, haha, siden vi blir 7 stykker i år. Gleder meg!

Dette ble et langt innlegg, så jeg gir meg nå, buh-bye.

3 kommentarer

Cecilie

19.des.2010 kl.01:12

Høres ut som en kjempebra julaften som er planlagt :D kose deg masse nå i ferien ^_^

Maral S.

19.des.2010 kl.21:54

Du må legge ut de hest og kjerre bildene, har en gjeng på 5 her som flår meg om de ikke får se snart.. O.o

Maria

21.des.2010 kl.16:56

du blogger <3<3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits