klokken er

Jeg har hatt et type "blogg fravær" i det siste. Har blogget utrolig dårlig, og når jeg først blogger, hva blogger jeg om liksom? Skriver mindre enn en setning. Jeg skal ikke beklage meg, men ja, jeg skal prøve å komme sterkere tilbake! I og med at jeg har lyst til å blogge så og si hele tiden, men ikke gjør det skal jeg derfor tvinge meg selv til å blogge. Er ikke bra å nerde alle mulige spill hele dagen, man får liksom ikke tid til annet.

Det har ikke skjedd så veldig mye i det siste. Jeg gleder meg veldig til jul! Det blir vel den merkeligste julen jeg noen gang har hatt, tenker jeg. Vi får se. Gleder meg hvert fall kjempe masse! Eneste er at jeg såvidt har begynt med julegaver. Kjempe bra, Ellen. Skal til Oslo på mandag da, så får vi se hva jeg finner ut av. Har ikke så veldig mye penger igjen, for å si det pent.

Gruer meg til neste uke! Har innlevering i norsk og fremføring i engelsk. Juleball på torsdagen også, det blir gøy, hihi. Også er siste skoledag på fredag. Mye å gjøre, oh yes.


Nam, nam, nam.

Nå skal jeg farge opp håret. Ja; sort.

Er du ferdig med julegavene enda?
Gleder du deg til jul?

7 kommentarer

11.des.2010 kl.21:12

oreo <3<3<3<3

ellen

11.des.2010 kl.21:14

Anonym: JAAAAAA

Maria

11.des.2010 kl.21:21

Har på en måte savnet å kommentere bloggen din, jeg :3 Men jeg er på en måte ferdig med julegavene, har kjøpt til venner og mamma. Vet ikke om jeg skal kjøpe mer til mamma (AAAAAA) Ogsåogså gleder jeg meg sykt til jul, skl kanskje få mitt første speilreflekskamera, herreguuuud <3

alexbleh

11.des.2010 kl.21:24

SV: Deadserious.

Karoline

12.des.2010 kl.03:34

Skal handle restene av julegavene neste uke... Håper iallefall på det. Og jeg fikk lyst på oreo nå. Og jeg er helt stresset i hodet av framføringer vi skal ha neste uke... dør av skrekk, innvendig, allerede.. bare av tanken..

↨ h e l e n e ↨

13.des.2010 kl.19:30

// Du er pen, sexy <3

louise

14.des.2010 kl.21:02

LOL HEI ELLEN jeg tror du er den ellen'en jeg snakket med på biip og msn og slikt for leenge siden. følte bare for å si hei haha

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits