upssann

NEI, jeg har ikke vært en flink blogger i det siste. You know why: GAMER WOW HELE DAGEN LANG! Jeg er så nerd, trenger virkelig et liv, har du et å låne bort er jeg villig til å ta det?

I dag når jeg våkna så hadde det snødd mye, masse, mer enn masse! Jeg bare "wow, shit" liksom. Også ville jeg ut å leke i den, men det var for kaldt, så jeg bare "BRRRR" og løp inn igjen. Uansett var jeg på Tattoo Studio på Fredag, vi var hjemme rundt halv 3. Også la jeg meg klokka 3 siden jeg er kul.

Vi hadde matte tentamen på fredag også, det gikk ganske så greit til helvete tror jeg. I og med at vi hadde 3 Excel oppgaver, hvorav 1/3 av klassen faktisk har hatt Excel. Jeg skal skrive klage. Oh yeah, gjett om jeg skal. Endelig er vi hvert fall ferdig med alle tentamenene da.

Det er desember for faen, klart man skal ha kalender, ikke bare en, jeg har to!
Ja, ja, ja, jeg har redigert det til helvete. JEG LIKER GRØNN.

Hvordan kalender har du?
Er du ferdig med tentamen?

4 kommentarer

Maria

05.des.2010 kl.19:54

bildene viser ikke D:

og excel er kjedelig, meen du er heldig at det snør der hos dere, hos oss snør det ikke i det hele tatt :3

ellen

05.des.2010 kl.21:59

Maria: Wtf, her vises de, og de er lasta opp i samme som alle andre bildene... o.o Snør det ikke? Trodde det var snø i hele Norge jeg...

Maria

05.des.2010 kl.22:59

Ok, nå vises det, lol. Pcen var litt fucka i stad. Men nei, det snør ikke i hele norge, ikke her i stavanger hvertfall :3 Eller i går snødde det faktisk litt, men ikke mye, ligna mer på frost.

ellen

06.des.2010 kl.22:00

Maria: Å... SÅ KJEDELIG :(

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits