ventetid

I dag er det første søndag i advent. Ventetiden har begynt og snart er det jul! Og endelig er det snart tid for å åpne første luke på sjokoladekalenderen!

Hei, er hos pappa akkurat nå, også har jeg vært hos Helene fra i går til i dag. Uh, duh. Sitter å ser på "Trollmannens læregutt". Det er koselig å se på film med pappa, hihi. For å være ærlig vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, jeg vil bli like gal som før, blogge 2-3 innlegg om dagen, men seriøst, jeg har ikke tid til det. Æsj, skulle ønske døgnet mitt inneholdt 36 timer, kanskje jeg fikk tid til alt. Hm, kan noen fikse det for meg? Ok, takk.

Forrige helg(?), tok jeg meg en tur ut med Zorro, og tok litt bilder. Og jeg er fast bestemt på at vi har den peneste Schæfer-hunden jeg noen gang har sett! Av alle seks vi har, er han virkelig den peneste av dem. Forstå meg rett, alle er pene, men han har det "lille ekstra". HAHA, hørtes ut som en dommer i "Top Model" eller "X-factor". Samma, dere skjønner;


Elsker dette bilde, han ser uskyldig ut. Noe han virkelig ikke er....

Gjett hvem som var rask å satt på han båndet sitt igjen? 

Skogen inneholder enda mer snø nå.

3 kommentarer

Maria

28.nov.2010 kl.19:35

aw så søt bissevovven <3 urgh, det snør jo hos alle untatt her ...

ellen

28.nov.2010 kl.22:25

Maria: Ja, søtesøte bissevovven. :3 Hvor bor du'a? Trudde det snødde i hele Norge, nå jeg. XD

Karoline

01.des.2010 kl.19:20

Han er virkelig den flotteste schæferen jeg har sett noensinne iallefall!! Jeg synes schæfer hunder er skumle, men han derimot.. Ser ut som den jævelske gode koseklumpen!! Kjempe s000te bilder. Fufu. Og sjokk du har vært hos Helene... Fufu nej :D. Og jeg blander alltid om hun heter Helene eller Helen.. Glemmer alltid ut T_T

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits