You dead whore


Snakk om å møte døden før døden, hah. Ser seg selv i speilet og ser seg selv død, nice one. *SHOCK*

Ble inspirert av drømmen jeg hadde for litt siden. Jeg drømte at jeg var i min egen begravelse. Bare helt sykt egentlig. Gjorde dette bilde veldig fort og gæli. Derfor er det ikke så nøye gjennomført heller. Det er to bilder satt sammen, som du sikkert ser, lol. I drømmen satt jeg liksom å så min egne begravelse, alle menneskene som var der. Også mens jeg lå i kista, reiste jeg meg, og tok i mot godteri osv, som mamma ga meg, mens jeg satt å så på liksom. Også la jeg meg ned i kista igjen og ble kasta på et bål og brent. I min egne begravelse død 11 år gammel, kom i min egne begravelse 15 år gammel. HERREGUD. SYKT, vedder på at ingen skjønte det der.

6 kommentarer

muri

01.nov.2010 kl.19:02

SV: JAA <3

Oi shitt, creapy drøm :o

Maria

01.nov.2010 kl.19:56

æsj. :o jeg hadde en likedan drøm engang, bare på en måte annerledes. da var jeg i et helt svart rom, og i det ene hjørnet stod det en mann og stirret på meg. plutselig gikk han mot meg og stappet en kniv i magen min. wtf, liksom?! også "våknet" jeg, da..jeg gikk på badet, og var helt klar til skolen. med en gang jeg gikk ut døra, våknet jeg igjen. det var skummelt. o.o

ogsåogså kule bilderr

mewkid

01.nov.2010 kl.20:44

// Å, takk! Er veldig, veldig fornøyd med de jeg også:D

Karoline

01.nov.2010 kl.20:56

Wow O___o. Det må jo bare vært skikkelig ekkelt D: ... Jeg har ikke selv opplevd noe lignende, da men jeg drømmer ogfte at jeg er på vei til å dø ososv. Drømmer er skikkelig sære... D:

↨ h e l e n e ↨

01.nov.2010 kl.21:07

Når man tenker over det ser det egentlig litt ut som når du har orgasme.... ok tulla :( ikke slå meg

ellen

01.nov.2010 kl.22:09

Maria: Syyykt o.o

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits