ingen facebook, ingen youtube, men blogg og vg er greit

Lol, jeg sitter på datan på jobben til pappa atm. Nettet har stengt det aller meste, som facebook, youtube, vgtv, twitter og slike ting. Men blogg.no, har de ikke sperra, utrolig nok. Haha. Tenker vel at det er ingen voksne mannfolk i det firma her som driver med blogg, haha. Håper ikke det? Uansett så blir det ganske så stilt fra meg i morgen, fullbooket helg så og si! Orker ikke prøve å presse inn et blogginnlegg da. Er nok tilbake igjen på Søndagen.

Uansett, jeg leste en skikkelig dustete artikkel på vg.no for bare litt siden. De har funnet skjelletet til en dame som har vært begravd i 200 år. Det skjønner jeg virkelig ikke. Hun ble begravd _uten sermoni, ingenting bevarte skjelletet og derfor burde det jo vært råtnet bort? Vanlig fredningstid på gravplasser er liksom 25 år, da skal skjelletet være så råttent at det ikke er mulig å finne det(har snakket med en som driver med dette, graver graver over gamle graver). Hvis ikke det har skjedd noe. Unntaket er veldig gamle graver som menneskene ble pakka inn i plast, så lagt i kista. Da kan det hende de finner noen knokler. Men denne "damen" de har funnet, ble jo bare begravd. Uten sermoni, uten bevaring av noe som helst slag? Hahah, kall meg dum.. Det står i artikkelen "Den strenge dommen ble fullbyrdet 9. oktober 1783. Anna ba tynt om å få bli gravlagt på kirkegården, men kroppen hennes ble kastet i en grunn grav ved retterstedet." Kroppen ble bare kastet ned i graven, da skulle hu vært helt borte.
GI MEG EN FORKLARING SOM GIR MENING, NOEN? Les hele saken; her

DREPT: Skjelettet som ble funnet er undersøkt på Rettsmedisinsk institutt i Oslo. Etter all sannsynlighet tilhører det Anna Østmo. Foto: Rettsmedisinsk institutt
Hva tenker du om dette?
Er du enig med meg, eller har du noen helt andre tanker?

7 kommentarer

Charlotte Augustson

29.okt.2010 kl.12:52

sikkert fake alt sammen xD Så typisk media :)

Christina

29.okt.2010 kl.13:32

Sv: HEHEH, hvorforrrr ikke? (a)

Maria

29.okt.2010 kl.14:54

det første jeg tenkte var; hu er ei heks eller en vampyr. haha, jeg er overtroisk. men tenk om hun var det? ellers så har bare gud bevart henne sånn. tenker jeg da. *w*

Maral S.

29.okt.2010 kl.15:54

Skjeller råtner ikke bort, Ellen :P

Det kan hende at hun lå i det slags vakuum eller lå godt nedfryst; det er sånn vi har klart å finne vel bevarte huleboere. Dessuten, mumier som er flere tusen år gamle, har forsatt skjellet godt i behold, trass i det at de har vært utsatt for gravplyndere og varm temperatur i flere hundre år..

Og det kan hende at hun ble myrdet, og gravd ned ved en gravplass for at ingen skulle få mistanke :o

Maral S.

29.okt.2010 kl.15:54

*SKJELLETT. Jeg må lære meg å skrive ordentlig.... >.<

30.okt.2010 kl.17:48

Mener å huske at leire/myr bevarer bra siden luft ikke slipper til, og det skaper en

slags naturlig mumifisering. Eller noe.

ellen

01.nov.2010 kl.16:15

Anonym: Jo, ja. Det ga hvertfall mening. Kanskje det er det som har skjedd. 8D

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits