15 - Noe du angrer på.

Nei, jeg blogget ikke i går. Er med pus i helgen, så jeg blir nok ikke veldig aktiv her heller, blogger hvis jeg får tid.

Jeg er ikke en person som angrer på ting. Det jeg gjør, er gjort, så å ønske det ugjort er ikke noe jeg pleier å tenke, for ting kan ikke bli ugjort. Gjort er gjort og spist er spist, er det noen som sier? Jeg ser ikke grunnen i å angre på noe man har gjort, for å angre betyr at man ønsket at man aldri gjorde det, at man skulle ønske at man kunne spole tilbake tiden. Jeg mener at ting som sies uten å tenke seg om og ting som gjøres uten rett handling, er noe som da er ment å skje. Ting skjer for en grunn har jeg også hørt. Så jeg angrer ikke på ting, men ja, jeg tenker som alle andre at jeg skulle kanskje ikke gjort det. Men jeg ønsker ikke ting ugjort, for jeg vet det ikke er mulig, så det sviker bare meg selv.

*et bilde*

5 kommentarer

Meg

23.okt.2010 kl.19:11

Du har sykt fin blogg! Keep it up!

ellen

23.okt.2010 kl.19:14

Meg: Tusen hjertlig takk! :D

smile

24.okt.2010 kl.02:51

SÅ utrolig bra skrevet.

Maria

24.okt.2010 kl.11:31

bra skrevet :3 og jeg liker fortsatt bloggen og kommer fortsatt til å lese den

Maral S.

24.okt.2010 kl.15:26

SV: RAW. VAR. DER. Lol på deg B-)

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits