syv måneder og nye ting

I dag er det syv måneder med meg og Helene, hihi. Jeg blir bare mer og mer forelska hver dag som går jeg, hihi, jeg elsker henne så mye. Vi spiste Sushi og omnomnom.

Også har vi vært med paps til Elkjøp og Expert i dag. På Elkjøp mente de at det var umulig å få tak i Canon EOS 550D, noe som helst sted nå. Pappa ringte litt rundt og på Expert hadde de. SÅ IN YOUR FACE ELKJØP! Jeg kjøpte hvertfall mobil, ekstern harddisk og veske på Elkjøp da. Også kjøpte jeg kameraet på Expert. Wii. HAPPYFACE, HAPPYKID. For dere som lurer; dette er konfirmasjon og bursdagsgaven min fra pappa. HAN ER SNILL.


Sony Ericsson Vivaz Pro U8i, Canon EOS 550D, Canon EOS bag, Minnekort, Verbatim ekstern harddisk.

Oh, og en linselus som er sånn supersøt, herregud, se på Helene da, HUN ER SØT. AWAWAW.

Akkurat nå, sitter jeg med mobilen nesten oppi meg, gleder meg til i morgen, når kameraet er ferdig oppladet, herregud, som jeg gleder meg! Yay.

5 kommentarer

irandom

08.okt.2010 kl.11:46

suuper dupert kult :3

↨ h e l e n e ↨

08.okt.2010 kl.13:29

BORTSKJEMTE DRITTUNGE! <3

Maria

08.okt.2010 kl.14:12

jeg er misunnelig på kameraet ditt (a'

ellen

08.okt.2010 kl.14:49

Maria: Mwahhhaha :3

Karoline

08.okt.2010 kl.15:42

Hurrhurr gratulerer med alle kewle stuff! ^w^. Og kjærleik er søtt, føler jeg blir mer forelska i Eirik hver dag og :3. Han er bare awff.

LOVE IS SUCH A BEAUTIFUL THING

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits