DET VERKAR SÅ LÄTT, ATT BARA STÖTA PÅ..

Dagen i dag har gått ut på å shoppe litt, sett på tv og bare slappe av hjemme, siden læreren glemte meg, som nevt i forrige innlegg, lol. Det har vært sinnsykt deilig å bare slappe av. Spesielt siden jeg nettopp har fått skinna. Så jeg lærer meg å gå ordentlig med den osv. Dritt at jeg enda må bruke krykker. Men 6 uker går vel fort? Jeg har lest om masse andre folk som har hatt samme problem som meg, bare at de har hatt det MYE værre, så de har måtte flytte kneskåla på plass selv. Min spratt tilbake på egenhånd. Så jeg slipper mest sannsynlig å operere! Digg. Det jeg gleder meg mest til er å kunne gå med veske igjen, pene klær og høye heler. Herregud, det er allerede et savn. Pynte seg er ikke akkurat lett, når man går rundt med en stor, klumpete, stygg greie rundt kneet, liksom. Lol.


Å så pent.. Sånn her ser da en kneskinne ut, for dere som lurer.

Jeg ler litt, se på massivt kne, lol. Haha. KLUMPETE <3

Enda mer massivt kne, lol. Ser så stygt ut, jeg dør. Kumpetiklumpetiklump

Jeg er lonerbusser.. Sammen med 2 andre..

Å så pent, piis ut.

Rundt åtte-ni tiden i kveld, regner jeg med at jeg legger ut hva jeg har kjøpt i dag. MYE BLOGGING IN MY HEART

6 kommentarer

Karoline

22.sep.2010 kl.19:00

Diggbar tights O___O <3. OG SYNES IKKE KNEET DITT SÅ MASSIVT UT JEG, var bare kult med den knegreia o3o.. Men det sier jo JEG da, du ser det nok fra en vinkel med vondt og krykker og alt ja :c. Men bra kneskåla di spratt på plass selv da, operasjon er nå hvertfall ikke noe koserlig o_o

Karoline

22.sep.2010 kl.20:02

sv: sitter på buss i 30-40 min jeg, fuu. Bare fordi bussruta jeg har er fucked. Men greit når jeg tar bussen hjem, tar bare 15-20 min da o3o. Og tar jo bare 5-10 min å gå ifra buss stoppet og hjem XD. Hoho, jeg har det greit ja.

Og kneet ditt var litt klumpete i forskjell til andre søtee da, men likvel, ikke så stor forskjell o3o.
hehe, morsomme bilder:)

Nathalie Dahl Naalsund

22.sep.2010 kl.21:59

digger den tightsen :D

Maria

23.sep.2010 kl.18:34

elsker tightsen :D og du er fortsatt søt

ellen

23.sep.2010 kl.18:39

Maria: Aw, hihi <3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits