DRO PÅ SKOLEN, FOR NO REASON

Lærerne har visst glemt meg i dag. Jeg fikk beskjed i går om å komme på skolen, lol. Så er det INGEN der, fordi de er på orientering. Hele skolen er tom, ikke et menneske å se, annet enn kontordama, så hu sendte meg hjem. I skrivende øyeblikk, har jeg ikke kommet meg hjem enda, jeg sitter på sentrert faktisk. Og venter på at tiden skal gå. Jeg orker ikke sitte 40 minutter til stille på bussen enda. Hele sentret åpner klokka 10. Kanskje jeg finner noe jeg liker, shoppe hørtes gøy ut.

Oh, btw, jeg har fått kneskinna nå! Dessverre må jeg fortsatt gå med de jævla krykkene, i 6 uker til, før jeg skal på kontroll igjen, og se om jeg skal fortsette med krykker og skinne eller ikke. Eller om jeg skal operere.. HÅPER PÅ DET FØRSTE... Sånn er det å ha knær som kan dyttes til helvete ut på sidene. Knærene mine går visst veldig langt ut på sidene når han dytter dem, forhold til "normale" knær. ALT er galt med meg for tiden, digglidigg. Bilde av kneskinna kommer senere i dag, sikkert. :)


Sikkelig dårlig webcam bilde, og ekstremt overoppgitt Ellen.. <3 Å SÅ GLAD

4 kommentarer

Maria

22.sep.2010 kl.15:23

uff, håper du ikke må operere, da.

men søtt bilde, forresten :3

Emmy

22.sep.2010 kl.15:40

åh, ikke operere o:

ellen

22.sep.2010 kl.16:51

Maria: Tror det blir veldig usannsynlig, fordi jeg har ikke hatt så veldig store hevelser osv. Også er jeg såpass ung. Og jeg gikk til legevakta allerede etter andre gang det skjedde, så jeg var veldig kjapp. Det er folk som har gått lenge, og fått det ut av ledd 20 ganger før de drar til lege, som må opereres umiddelbart, liksom. :p

Karoline

22.sep.2010 kl.18:58

Herregud, kjipt å gå på skolen uten grunn wtf XD. Og shopping er løøøv <3. HÅPE DEN DERRE UPFUCKED FOTEN DIN BLIR BEDRE DA :CC. Dakars ~ <3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits