OH SO SICK


Jeg er så lei nå. Ikke nok med at jeg har kneet som tuller. Nå har jeg også fått spysjuken. Det startet i går med at jeg hadde migrene og vondt i alt som heter muskler og ledd. Og plutselig utover kvelden så var jeg veldig rask på do og middagen kom opp, gitt. Tre runder på dass tok det før jeg ble "ferdig". Jeg har ikke spydd noe mer i natt eller i dag. Håper virkelig jeg slipper det, det er så jævla nasty, ekkelt og jeg får totalt panikk fordi jeg får ikke puste. Godt man har mamma som passer på deg.

I natt lå jeg på seng i stua, vi satt opp gjestesenga vår. Der sov jeg med bøtte vedsiden av meg og mamma i stolen rett ved. Kall meg for en drittunge, men seriøst, jeg blir redd når jeg blir såpass syk. Jeg hadde ikke takla det om jeg var alene hjemme for å si det sånn.

Jeg sitter i skrivende øyeblikk i samme seng som jeg sov i, i natt. Reiser jeg meg blir jeg så svimmel at jeg så vidt klarer å bære meg selv på krykker. Sikkelig fint når jeg ikke kan belaste kneet. Har hatt veldig mye muskelsmerter i dag og, og en dundrende huepine. Huepina har gitt seg ganske så bra nå. Fortsatt litt vondt i nakke, rygg, håndledd og ben. Vurderer å ta meg en Ibux, men jeg vet ikke om jeg klarer å holde den nede da.. Får se.

Nå vet dere hvertfall hvorfor det blir lite blogging fra meg i dag og trolig i morgen, hvis dette varerer. Jeg er så lei av å være så uheldig, arg. Vil bli frisk og rask jeg nå! ..

7 kommentarer

Catha

15.sep.2010 kl.17:50

God bedreine :3 Bli bra igjen! =o

Karoline

16.sep.2010 kl.09:07

sv: hjertelig takk! o3o

16.sep.2010 kl.18:28

uff da, jeg har aldri hatt spysjuken, så jeg vet ikke hvordan det er..men jeg vet at det er forferdelig. håper du blir frisk fort da, ellen. :] god bedring! :]

Emmy

16.sep.2010 kl.18:37

Det er fælt! Så klart har jeg hatt det og, god edring. <3

LISA

16.sep.2010 kl.18:39

Hei, har du habbo.no?

Maral S.

17.sep.2010 kl.16:00

WÆ, GOD BEDRING FRAKKEN <3

ellen

18.sep.2010 kl.11:27

Anonym: Ikke? :o Det er absolutt alt annet kult, ja, hehe. Takk <3

Emmy: Tusen takk <3

LISA: Jeg har en habbo på habbo.no, ja? Why?

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits