SHOOTING STARS


Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg for øyeblikket, smertene tar over, faen. Jeg har så heftig vondt i leggen og jeg falt ned trappa for litt siden(satt meg plutselig på ræva og sklei ned de siste 4-5 trappetrinnene), så jeg har drit vondt i ræva også. Kneet gjør selvfølgelig vondt og samme med håndleddene mine. Jadda. Alt er fint.

Jeg var hos legen i dag, skal ta røntgen av kjeven min snart. På grunn av kjevelåsninger og det knepper i kjeven hvis jeg åpner munnen for høyt. Kult. Jeg har forresten tatt allerede fire Ibux til nå. Digg. Smertene går ikke vekk, men det fungerer for en liten stund, bare så jeg får slappet av litt. Haha. Skal til ortoped(google it), den 21.9. Gleder meg, kanskje jeg endelig får skinna, eller så blir det en heftig skuffelse de kommer med, vi får nå se. Ser hvertfall frem til det, kanskje jeg blir kvitt de jævla krykkene.

Ellers har jeg vært på skolen litt i dag, også har jeg så og si bare sitti hjemme i senga mi og grodd pc og klagd over hvor heftig jævlig vondt jeg har i leggen nå. DRITT at jeg ikke får brukt benet ordentlig, så jeg ender opp med de smertene. Faen heller.

Nå kommer vi til enden av dagens KLAGE innlegg. Jeg følte bare for å få det ut. Takk, hadet.

5 kommentarer

alexbleh

13.sep.2010 kl.22:24

Jeg synes helt seriøst synd på deg... Håper det ordner seg for deg snart! :]

14.sep.2010 kl.14:50

åh, så synd...håper du blir bedre og at smerten går vekk <3

14.sep.2010 kl.22:11

Du er så uheldig, håper smerten går over fort.

ellen

15.sep.2010 kl.18:09

Anonym: Tusen takk <3

ellen

15.sep.2010 kl.18:09

Anonym: Takk, håper det jeg og <3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits