SPORTSTEIP


Jeg har kjøpt sportsteip, som jeg skal bruke mens jeg går med krykker for å ikke få sår, har allerede en påbegynt "blemme"-lignende sak, noe jeg helst vil slippe. Hadde ikke gått med krykker i 24 timer en gang før det begynte å bli sårt. Og det er sinnsykt ubehagelig fordi det presser på hånda, så det blir vondt og etterhvert blir jeg stiv i figrene. Så jeg må skaffe meg ett eller annet å teipe rundt krykkene så det blir noe som demper, så jeg ikke får vondt. Det gjør ekstremt vondt å gå med dem for hendene mine etterhvert, så jeg håper at vi finner noe skumgummi eller noe. Ett eller annet hvertfall, ellers holder jeg ikke ut disse ukene.

I morgen kommer HELENEPUSBBYDARLING, herregud jeg savner pusen min. Jeg gleder meg sånn til å se henne. Og by the by, den 7.9.10, hadde vi et halvt-års jubileum. 6 måneder, herregud det har gått fort! Jeg elsker jenta bare mer og mer for hver dag. Jeg er så lykkelig, hun er så god mot meg, herregud. Hun er helt fantastisk. Hihi. <3

4 kommentarer

Alexbleh

09.sep.2010 kl.21:20

Aaaw, dere er så søte <3. Og dumme krykker, skal jeg banke de?

11.sep.2010 kl.09:27

du og helene er så søte sammen, dere er liksom skapt for hverandre. *u*

Alexbleh

13.sep.2010 kl.13:30

NÅ KAN DU LEGGE UT DE 365-BILDENE DINE, SYNES JEG.

ellen

13.sep.2010 kl.18:08

Anonym: Aww, så søtt sagt, takk! :D

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits