MYE JEG VIL SI, LITE JEG FÅR SAGT

Hei. Hallo. Heisann. Hia. Hey. Halla. Yo.
Hvordan skal jeg kunne gjøre et langt innlegg til et kort et egentlig? Jeg kan jo bare drite i å skrive om den ene tingen, ja! God idé. Som f.eks de siste dagene, ukene, månedene. Jeg har vært ute å reist, f.eks High Chaparral, vært på Karpe Diem konsert, konfirmert meg, vært på leirskole. You name it. Mye å blogge om det, men gidder jeg? Nei, for jeg er for lat til å finne frem bilder for alt. Selvom jeg vil, men til slutt blir det for sent, så jeg lar heller være og holder minnene for meg selv. Det eneste jeg gidder er å legge ut "365 project" bildene, siden det er alt jeg har tid til, eller orker å legge ut. Har også tenkt hundretusner av ganger å starte en spørrerunde, men gidder jeg det? Nei, ikke det heller. Da føler jeg trang i å ha videoblogg der jeg svarer på spørsmålene, noe som er ganske stressende, siden jeg ikke har et ordentlig videokamera enda. Intill jeg skaffer meg det, kommer det ikke noen "seriøse" videoblogger. Da blir det heller til at jeg venter, og ventetiden blir til dager, uker, måneder.. Jeg er så heldig som får låne kameraet til Jon(kjæresten til mamma), så mye jeg vil, som er et Canon EOS 450D, jeg elsker det kameraet, jeg elsker Canon. Og snart skal jeg skaffe meg eget, Canon EOS 550D, det kan jeg også filme med. Da blir det nok flere videoblogger også, håper jeg?

Akkurat for øyebikket er kameraet tomt for strøm, og ladekabelen har jeg selvfølgelig lagt igjen hjemme. Derfor blir dette et innlegg, uten bilder, utrolig nok. Det er nok bilder å se nedover, har jo lagt  ut mange fra leirskoleoppholdet som "365 project"-bilder. Og dagens 365, kommer nok i kveld, når jeg får ladet kameraet, tatt et bilde, og lagt det ut. Vi får se.

Kjenner du deg igjen i noe av det jeg skriver?
Er du også sånn som til slutt gir faen, fordi det har gått for lang tid?

4 kommentarer

↨ h e l e n e ↨

05.sep.2010 kl.12:36

Ja :3

alexbleh

05.sep.2010 kl.13:32

Yay, eos 550d (y)

05.sep.2010 kl.13:58

ja, jeg hater den følelsen.

ellen

05.sep.2010 kl.21:20

Anonym: .. Det er dritt. D:

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits