DA BLIR JEG BORTE IGJEN

Umh, ja, as you all know, så er skolen i gang igjen, og jeg skal på leirskole. Sinnsykt DRITT at vi ikke fikk dra til Polen, men istede må vi dra til et sikkelig LAME sted i Norge. Vel, jeg blir hvertfall borte fra 30.august-3.september. Jeg tar med meg kameraet og sånn, så jeg får tatt bilder til "365 project", også tar jeg med meg data, så hvis det er internett, så poster jeg bildene til riktig tid! Hoho. Hvis ikke, så kommer bildene når jeg kommer HJEM. Det betyr: At enten blir det bloggpause, eller så blir det ikke bloggpause... Lol, jeg sa det alt?

Jeg fikk spørsmål istad, fra en om jeg ikke kunne blogge om konfirmasjonen min, og for å være ærlig. Så nei, det er ikke mye å snakke om egentlig. Vi dro ut å spiste, that's all. Jeg fikk konfgaver osv, og tusen takk for det! Jeg er i gang med å lage takkekort already, så de skal jeg gi etter jeg har vært på leirskole. Og NEI, jeg gidder heller ikke blogge om Karpe Diem konsert-tingen. Dere har fått ett bilde fra hvert av det, det får være. Jeg orker ikke skrive om det, sorry.


SÅ FIN JEG VAR I KAPPEN. Bare så dere kan tenke på meg, mens dere venter på at jeg skal komme hjem, for jeg vet dere elsker meg mer enn noe annet, og skulle ønske dere kunne se meg hele tiden og bare "woooah" fordi jeg er så sinnsykt AWESOME.........*KREMT* Jeg mener, bare fordi jeg ALLTID legger ut et bilde av meg selv når jeg skal ha bloggpause, og jeg er teit. :)

5 kommentarer

mewkid

29.aug.2010 kl.21:22

// Heheheh, septum har vi alle. Septum er skilleveggen i nesa, så får håpe jeg slipper å gå uten den:P! Men joda, skjønner hva du mener, hehe. Takk:>

30.aug.2010 kl.06:41

Haha, jeg ler XD. Durhrhr. Du er så herliggggg Ellen. Men jeg trodde bare det var normalt å konfe. seg i mai XD. Det vi gjør her jeg bor iallefall XD. Lalalala.

DET BØR VÆRE INTERNETT DER, for jeg vil se bilder! XD

Karoline

30.aug.2010 kl.07:37

SV: Jammen jeg har ikke en goddamn ting å ta bilde av, selv ifra senga XD. lol XD. men jeg får prøve, amagad. jeg vil jo få bedre fotografiske ferdigheter til å kunne ta stilige bilder av alt mulig.

SV2: LOL så rart, jeg kunne ikke tenke meg å konfimere meg om vinteren ellerno o___O... Det virker bare så feil...... XD

Maria

30.aug.2010 kl.14:17

aw så fin c:

ellen

05.sep.2010 kl.12:42

Maria: ehehhe ><

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits