FØLGER MED

Nå har jeg ikke blogget annet enn "365 project" innlegg på lenge. Jeg har nemlig blitt sjuk, yay, sikkelig fint, nettopp starta på skolen og greier! SIKKELIG POSITIVT Å FINT.. Yeh, anyways. Jeg har fått halsbetennelse, og må holde meg hjemme i noen dager. For å bli frisk, så drikker jeg mye te med honning og is(på grunn av hovne mandler). Te er ikke godt når man har drukket 4 kopper fra før av.. Jeg skulle så vært på skolen en tur for å hente bøker og få gjort litt lekser, men det er ingen som gidder å kjøre meg. I morra har jeg bestemt meg for å dra på skolen, fortenk! Driter i hva mamma sier, jeg får ta å drikke en tekopp før jeg drar på skolen, DOPE meg på paracet og ta med meg 4 forskjellige varianter av halspastiller. DA går det nok bra! HIHI.

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn å sette på klesvask. Snart skal jeg støvsuge og rydde rommet og rydde stua mi og rydde badet mitt, og vaske nede, og se om jeg får dratt inn litt penger til helga, siden jeg skal på KARPE DIEM PÅ FREDAG HOHO. Da trenger man penger. Yeeezzz.

Jeg tok bilde med en feiltagelse, mens jeg hadde på lukkertid, men egentlig ble det litt stilig.

Likte dette bilde spesielt godt. Hoho.

7 kommentarer

Maria

25.aug.2010 kl.18:12

skikkelig fine bilder, da :3

håper du blir frisk fort!

ellen

25.aug.2010 kl.18:16

Maria: Takk og takk <3

Elise

25.aug.2010 kl.20:54

Fælt og være syk..

Maral S.

26.aug.2010 kl.11:07

GOD BEDRING.

FJERN DEN LILLE RÆVVA DI PÅ SKOLEN. jeg kjeeder meeeg :'<

og btw, om du kommer i morra, tar vi kigu-dag da? :D <3

Maral S.

26.aug.2010 kl.14:55

SV: WÆ. okå T^T

Karoline

26.aug.2010 kl.15:45

dakas ellen, god bedring o3o <3 og stilige bilder, wawawawaaaa

sv: og du fikk hodet mitt til å snurre, amagad, serriøst, du er så flink å si hva du mener, og jeg er også enig at man ikke skal bruke abort som prevansjon for det er jo bare ansvarløst D:

ellen

26.aug.2010 kl.17:42

Elise: Hm, ja... Ikke gøy.

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits