BEGRAVELSE

I dag har jeg vært i begravelsen til Oldemor. Det var trist. Jeg skulle holde tale, men jeg klarte ikke si mer en halve talen, før jeg ikke klarte å dytte et eneste ord til ut av munnen, presten kom å hjalp meg med resten. Det var sikkelig vanskelig å stå foran alle og foran kista hennes, og snakke... Føltes ut som jeg ble kvelt ellernoe.. Og når vi bar henne ut(JEG VAR MED Å BAR!!), og etter at vi hadde senket henne litt ned, til jordoverflaten, og kastet på jord, løp jeg bort til pappa og skviste han, a. Jeg var så glad for at han var der, at jeg begynte å gråte når han kom inn..

Etter begravelser pleier man å spise snitter og bløtkake, hvertfall i min familie, de fleste gjør det tror jeg? Hvertfall, det var egentlig veldig koselig. Det var hyggelige og varmende ord å høre. Noen holdt tale, mens andre bare mimret på gamle minner. Snittene var kjempegode og det samme var bløtkaka! Omnomnom. Eneste kjipe med begravelser, er at det tar så lang tid..


Ok, jeg likte bilde. :(

SØT PAPPA OG GLAD ELLEN

Nam, snitter!

3 kommentarer

Alexbleh

20.aug.2010 kl.21:32

Aw, så trist :( Men veldig fint av deg å holde tale, synes jeg!

Maria

21.aug.2010 kl.11:14

aw.

ellen

21.aug.2010 kl.18:34

Maria: <3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits