1/365

Jeg har lenge tenkt å bli med på dette "365 Project", som vil si at jeg tar og legger ut et bilde hver dag, et helt år(selvom det kan bli litt vanskelig, men da kommer bildene ut litt senere, for man har jo ferier osv). Og jeg vil bli med rett og slett fordi jeg vil se tilbake på disse bildene og forhåpentligvis bli bedre i å fotografere også. Så jeg blir med på dette aller mest for min egen skyld. Legger kun ut bilder jeg er så og si fornøyd med. Også tenkte jeg og fortelle litt om hvert bilde jeg legger ut. En eller to setninger. Oh, selvfølgelig kommer jeg til å blogge vanlig vedsiden av dette, om jeg har tid! Let's get started!:


Jeg tok dette bilde i dag morres, fordi jeg har på meg den skjorta i dag og jeg elsker den. Jeg kjøpte den i Sverige når vi var på High Chaparral, det var bare en igjen så den ble med meg hjem!

4 kommentarer

Karoline

19.aug.2010 kl.18:57

Ooohh. Høres stilig ut. Visst jeg skal være med på noe slikt må jeg iallefall bli ferdig med 30 days drawing challengen min XD.. Ellers så kan det bli litt myeee o3o

maral '♥

19.aug.2010 kl.20:11

WESTERN STYLE FTW 8)

Maria

21.aug.2010 kl.11:17

nesten lik kjorta som jeg har hjemme :3

ellen

21.aug.2010 kl.18:33

Maria: Tøft. :3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits