hester

Hei, jeg er alene hjemme. Jeg liker ikke være alene hjemme, det er kjedelig og jeg blir sinnsykt lettskremt.. Da blir jeg redd og paranoid. Også er det en jævla flue her som jeg skvetter like jævlig av hver gang den setter seg på pc skjermen, haha. I dag (der er enda 06.08), reiste jeg hjem fra Helene etter en sikkelig koselig uke oppe hos henne. Aw, det var så koselig. Også var jeg ute å jogget med Zorro i 25 minutter i dag (fortsatt 06.08)! Jeg var svett og jævlig når jeg kom hjem, herregud, men fy søren å digg det var å bare får gjort det, siden jeg er så lat ellers! Også var vi å hilste på hester, som jeg har tatt bilde av før, når de sto på beite(?) Tror det var samme hester hvertfall. Og hundevalper, hiih, de var søte.

Nå (07.08), er det 5 måneder med min kjære Helenepus. Hihi. Jeg har det så bra med henne, det er ikke ord. Hm, gleder meg til å se henne igjen! Savner henne allerede! Hun skal til Polen en hel uke. Kommer til å savne henne kjempemasse. Awf.

Vel, egentlig var den eneste grunnen til at jeg blogget nå, fordi jeg kjedet meg. Og at jeg måtte få tankene mine over på noe annet enn å tenke på ting som blir til andre ting som blir til skumle tanker som skremmer meg. Og når Ellen blogger, bruker Ellen veldig lang tid, siden hun blir distrahert av alt mulig rart. Jeg må for det første, redigere litt på bildene jeg skal bruke, så må jeg jo skrive teksten her, samtidig er jeg på msn, facebook, nettby og shit like that. Utrolig at jeg klarer alt på en gang.

HER ER BILDER AV HESTER, disse bildene er tatt for en stund siden:

BRØDRE, ikke tvilligbrødre, den ene er ett år eldre enn den andre. Hihi.

SÅ SØT.

What? In the butt?

AWWW, hesten til mamma(høyre) og den andre hesten vet jeg ikke hva heter.

OGSÅ MÅTTE JEG TA MED NOEN BLOMSTER SOM AVSLUTNING. FOR ELLEN LIKER BLOMSTER.

4 kommentarer

Marianne

07.aug.2010 kl.01:57

HÆHÆ du kunne møtt jeg. jeg var ganster på holt i stad. :D

ellen

07.aug.2010 kl.13:28

UUUUUU, KUUUUUUUULT... Det er litt skummelt å bo her, for jeg kjenner til flere folk enn jeg trodde, som bor i dette området.

Maria

10.aug.2010 kl.17:42

jeg liker bloggen din :-3

ellen

11.aug.2010 kl.18:48

Maria: Takk. :3

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits