helt slukt

Det er ferie. Sinnsykt digg med ferie, synd den snart er over. Akkurat nå er jeg hos Helene, og her skal jeg være til Fredag, hihi. Dette har vært en bra ferie, gjort mye egentlig. Hoho. Vært mye med Helenepus, vært i London, også har jeg vært på konfleir....heltokvilikkeditigjen. Jeg skulle nesten ønske jeg kunne tatt en tur på hytta og men det blir ikke noe av, noe jeg egentlig skjønte lenge før ferien starta. I'm tired. 

Neste uke, eller dvs 13-15 august, skal jeg ta med meg Susannbestevenn til High Chaparral. Eller mamma og Jon skal ta med meg og Susann. Vi skal sitte på buss i MANGE timer, arg. Drar på Fredagen ganske tidlig, også er vi fremme der borte ganske seint. Altså High Chaparral arrangeres i Sverige, sånn hvis ingen vet hva det er. Det er sånn Western-greier. LINK for interesserte. Gleder meg egentlig, eneste er at dagen etter at vi har kommet hjem... SKAL JEG PÅ SKOLEN HEHE. 16.august er årets "startpåskolenigjen"-dag. JEG VIL IKKE, selvom jeg savner folk.. Ok, det blir sikkert ikke så ille.. Kanskje?


Gjennskinn i øyet på hesten, aw pene øyner. Jeg liker hesteøyner, de er fascinerende.

OG ÅKER fordi det er fint.. Selvom det blir litt mye av det noen ganger.

...jegerforkjølamenikkeveldigforkjølasnartikkeforkjølamergåheltoverforkjølelsejegvilikkeværeforkjølamer!

4 kommentarer

Martenk

03.aug.2010 kl.22:11

Oooh! Jeg også går rundt og tar bilde av heste-øyne o.o

Alexbleh

03.aug.2010 kl.23:32

Da blir jeg alene den siste uken i ferien, aih? Faen

<3 Emilie

04.aug.2010 kl.14:03

Fine bilder (:

failkid

04.aug.2010 kl.15:02

jeg elsker hesteøyne :'>

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits