trær


Jeg er glad i å ta bilder av grønne trær, gress, blader, blomster, osv, fordi det gir meg en sinnsyk sommerfølelse. Å som jeg elsker sommern! Skulle bare ønske den varte lengre.

Grunnen til at jeg ikke blogger så veldig "mye" om jeg kan kalle det det, for tiden er fordi jeg rett og slett ikke vil blogge om hva jeg vil blogge om? Haha, sikkert bare jeg som skjønte den, men jeg har så mye aggresjon inni meg for tiden, på grunn av ting som skjer rundt meg. Og jeg vil ikke dele det på internett, selvom det er veldig fristende. Jeg blir irritert av folk som skriver om sine problemer som om de har det aller værst i verden og skal ha folk til å synes synd på dem, med mindre det faktisk er problemer som er ordentlige problemer, og man trenger hjelp. Når folk skriver: "ÅÅ JEG SLO OPP MED KJÆRESTEN MIN, LIVET MITT GÅR I GRUS, JEG HAR DET SÅ FÆLT, HENG MEG BUHU SYNS SYND PÅ MEG!" Hva faen er det? Det er faktisk folk som sliter med værre ting, og folk er ikke intressert i å lese negative blogger som handler om at kjæresten din har slått opp? Hvis jeg noen gang skal skrive om mine problemer på en blogg, må det bli på en blogg jeg ALDRI går innom igjen, en anonym  blogg.

LITE IRRITASJONS MOMENT DER.. HEHE. MEEEN NÅ OVER TIL NOE ANNET: Jeg skal på TUSENFRYD i dag! Sammen med Helenepus, hennes bror og hennes PAPA. HIHI, kanskje Cecilie og Henning også? VET IKKE. Får se hvem som kommer, når jeg kommer meg så langt. I skrivende øyeblikk har jeg enda et håndkle rundt hue, må få ut fingern å føne, rette og sminke meg, så jeg får kommet meg ut døra..

OI LANGT INNLEGG, HADET

Én kommentar

Kjempe fin blogg! Digger den :)

Har kommet med en anbefaling på bloggen min, ta turen innom og si din mening!

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits