skal vi se

I helgen har Helenepus vært her. På Lørdag var vi på Charlottenberg Center/Harry tur til Sverige. Vi kjøpte masse snop, and stuff. Hehe, det var koslig. Jeg sovnet i bilen på vei hjem, det var skummelt, siden jeg ser så dum ut når jeg sover, hvertfall når jeg sitter å sover.... MED MUNNEN ÅPEN OG GREIER.


ELLEN  ER BORTE.

Og forresten, i går klarte jeg å kjøre tåa mi inn i symaskinbordet, det er så jævla hardt. Jeg klarte å få løs den hudfliken.. Jeg drar ikke av den hudliken for og si det sånn.. Det var blod og gørr, helt jævlig! Neida, bare en god del blod, og ja, det var ikke akkurat så veldig behagelig. Klarer nesten ikke ta på meg sko. Hihi. Men som plaster på såret(get it?) så fikk jeg Bamse-plaster:

Tåfis. Æsj, tær er ikke kult...

MENS i dag har jeg og Helene bare slappet av egentlig, ikke gjort stort mye. Vi har vært med å gått tur med bikkejene, det er forsåvidt alt, ellers har vi liggi i senga og slappet av. Hihi. Helt til vi måtte sette ferden mot Oslo, siden Helene skulle hjem. Det er aldri gøy å si hadet til Helene. Omg, jeg savner henne allerede. Bleeeh.


I would never let you fall.

3 kommentarer

Karoline

21.jun.2010 kl.08:05

OHH, snop, bwaha XD. MEN OMGGGG. Dakar deg, tåa di :C. EWWW. Hudflik T_T... Men godt du har plaster på da, bwaha :'3. Awff.

Karoline

21.jun.2010 kl.20:42

http://rolin.blogg.no/1277145515_to_write_six_positive.html > Du er blitt utfordret på bloggen min til å skrive seks positive ting om degselv i et innlegg på bloggen din :'D. Bwaha <3

Karoline

21.jun.2010 kl.21:40

sv: yaaayyyyyyy :'D. BLOGGGGGGGGGGGG XD

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Ellen, jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog, som for øyeblikket bor på Skedsmokorset. Har en fantastisk kjæreste og mange forskjellige interesser.
hits